نقل قول نوشته شده توسط metal gear solid 4 مشاهده تاپیک
شما هم انگار فراموش کردید ماهیت این تاپیک چیه. مقایسه . آوردن معادل دستورات. بنده یک کوئری رو در لاراول با QueryBuilder مینوسم شما به خاطر ساده تر بودنش کوئری خام مینویسید؟!!! این چه جور مقایسه ایه؟ چه ارتباطی دارن اینا به هم!!!

حداقل در زمینه ی سادگی، خوانایی و تمیزی کد، اونی که باید بفهمه میفهمه لاراول سینتکس ساده تر. خواناتر و تمیزتری داره. بحث قابلیتها به کنار.
من اون کدی که گذاشته بودم در جواب شما نبود. آقای rezakho گفتن شما این دستور رو توی yii بنویسید و بحث escape و build کردن و اینا نبود و من هم ساده ترین کدی که میشد کار رو انجام بده نوشتم ولی بعد که پست درج شد دیدم شما زودتر یه پست دیگه درج کردین و من هم پستمو ویرایش کردم. ضمناً بنده هرجایی که یه قابلیت که شاید تو هر صدتا پروژه ده بار هم بطور جدی به کار نیاد، بعنوان نکته کلیدی برای مقایسه مطرح بشه، بی تعارف میگم قابلیت مهمی نیست. اگه به درستی از تمام امکانات AR در yii استفاده بشه شاید تو هیچ پروژه ای نیاز به استفاده از QueryBuilder نباشه یا اگه هم لازم بشه در حد یکی دو تا کوئری پیچیده باشه که نشه با AR نوشت. بخاطر همینه که ساختار QB توی yii ساده سازی نشده. بعلاوه تیم توسعه yii هم بخاطر همین مشکلات بوده که نسخه 2 رو نوشتن که syntax اون فوق العاده بهتر شده ولی هنوز رسمی نیست و بخاطر همین توی این تاپیک من همه جوابها رو دارم با ساختار 1.1.14 میگم که نسبتاً قدیمیتره. پیشنهاد میکنم شما همچنان قابلیتهای لاراول رو مطرح کنید و چون با yii کار نکردین، درموردش قضاوت نکنید و بگذارین خواننده ها نظر بدن و تصمیم بگیرن. اینکه کدوم سینتکس گیج کننده است هم بستگی به خواننده کدها داره. برای مثال کدهای yii من رو برخلاف شما ابداً گیج نمیکنه و این مسئله از یکطرف به سلیقه شخصی و ازطرف دیگه به تواناییها و مهارتهای برنامه نویسی و تجزیه و تحلیل افراد بستگی داره. بنابراین اگه دیدین کدی شما رو گیج میکنه، نیازی نیست بیانش کنید چون شاید برای بقیه اینطور نباشه. بحث رو هم همینجا تمام کنید و به موضوع تاپیک برگردین.