به نقل از Yiiframework.comببینید، من اینقدر دیگه سن و تجربه دارم که نخوام احساساتی صحبت کنم. اینکه Yii دو ساله نسخه جدید نداده بخاطر این بوده که واقعاً نسخه قبلی جوابگو بوده و نیاز نبوده کلی مشکلات رو که ناشی از ناشی بودن طراحانش بوده، مرتب با نسخه های جدید، بپوشونه. کاری به این موضوع نداریم چون لاراول اگه خوب نوشته میشد از اول، توی هر نسخه از پایه تغییر نمیکرد و تغییراتش Minor میشد نه Major
The latest release of Yii 2 is 2.0.0 alpha.
Yii 2.0 is a complete rewrite of Yii on top of PHP 5.4.0. It is aimed to become a state-of-the-art of the new generation of PHP framework. Yii 2.0 is not compatible with 1.1.
Yii 2.0 is not ready for production use yet. It is currently under heavy development and we may introduce significant changes without prior notices. You may consider using Yii 2.0 if you just start to learn Yii or you do not have a tight project schedule.
این که نوشتند Yii داره با قابلیت های PHP 5.4 ساخته میشه رو زیاد جدی نگیرید. من چند ماه قبل نگاه میکردم PHP 5.3 بود. این یعنی با به روز شدن PHP این قسمت از متن هم به روز میشه! ( البته مطمعناً از قابلیت های نسخه های جدید PHP استفاده میکنن ... )
تغییرات Major هم یعنی این. مثل خیلی از فریمورک های دیگه.
راجع به JOIN زدن هم توجیه نمیکنم کار لاراول رو. ولی حداقل من خوشحالم که از JOIN استفاده نمیکنه. البته این که انتخاب داشته باشیم از JOIN استفاده کنیم یا خیر گزینه ی خوبیه اما حالا که استفاده نمیکنه پیش فرض بهتری از استفاده کردنشه. وقتی جداول سنگین بشن باید از روشهای غیر JOIN استفاده کرد.