تشکر از توضیحات شما ؛

باید بگم که دوران دبیرستان هم روانشناسی دو سال تمام پاس کردیم و هم تاریخ ایران و جهان 1 و 2 , بهتر از تاریخ کشور خودم بلدم . بحث کراوات بستن با بحث فرهنگ سازی اصیل ایرانی فرق میکنه . کراوات امروزه تو جامعه ایران یجورایی ناپسند میدانند و اگر دقت کرده باشید حتی سیاست مردان کشور هم نمیبندن کراوات . پس فعلا اگه ایرانی هم باشه باید بذاریمش کنار . چون تو فرهنگ ما به درستی جا نیفتاده . بنده با طراحی های تخت مشکلی ندارم اما هر چیزی جایی دارد . تو همه صفحات نمیشه از هر جور طراحی استفاده کرد و الا اگه بخواهیم بخاطر سرعت بیشتر و .. مد نظر بگیریم باید توقع داشته باشیم وبسایت های دولتی بیشتر از این طرح استفاده کنند . چون بازدید بیشتر داره . ولی میبینید که طراحی گرافیکی و نمایش تمدن و اثار ایرانی و طرح های اسلیمی رو استفاده میکنند . پس نتیجه میگیریم که اگر بخواهیم وبسایتی برای مردمان یک کشور طراحی کنیم . باید بومی باشه . باید طبق فرهنگ و اداب و رسوم این کشور طراحی شود . سلیقه مردمان این کشور باید مد نظر گرفته بشه نه تکنولوژی روز نه فرهنگ غربی تو وبسایت ایرانی .

رطور مثال اگر شما بهترین طراحی رو هم انجام بدین و از فرهنگ و اداب و رسوم کشور ایران یا دیگر کشور ها رو قالب پیاده سازی کنید . ولی کارفرمای شما از کشور افغانستان باشه . به هیچ عنوان طرح رو قبول نمیکنه و بازدید کننده به هیچ وجه قبول نداره . چرا ؟ چون مربوط به اون نیست . شاید قشنگ باشه ولی فرهنگش و سلایق فرق میکنه . بیایید بومی پذیر باشیم .

اینکه شما تحوری خواندید و من تجربه ای بودم . مهم نیست . مهم مشتری است و دیدگاه او . بازدید کننده باید قبول کنه چه سایتی خوبه . ما وبسایت رو طراحی میکنیم که بازدیدکننده ببینه و الا متن خالی بذارید چه فرقی میکنه دیگه . ( بازدید کننده تشخیص نمیده این وبسایت طراحش تجربی بوده یا تحوری )

----------------
جناب شهرکی :

من اهداف نهاد رو اینجوری برداشت کردم : جمع اوری برنامه نویسان دور هم و حمایت از برنامه نویس ها و پذیرش پروژه و تقسیم بصورت عادلانه بین طراحان و برنامه نویسان اعضای سایت .

خب اگر اینجوری باشه اهداف یه چیزایی رو کم داره . ( هر چند روز به روز داره گسترش پیدا میکن ) ولی باید بگم شاید اینا مد نظر کسی نبوده .

1. اعضا باید به همه بخش های وبسایت دسترسی داشته باشند بازدید کننده هم همینطور . ( چون وبسایت باید ازاد باشه و بازدید کننده بیاد ببینه چه فعالیت هایی داره انجام میپذیره اینجوری شاید بیشتر اعتماد کرد . شاید اصلا وقتی دید پروژه های به این خوبی داره انجام میشه اونم پروژشو داد به سایت طراحی کنن و اعضا هم باید دسترسی ازاد داشته باشه برای دیدن , حالا چون فعالیتش تو بخش خاصی است فقط مشکلی نداره میتونه پروژه هاشو فقط از اون بخش بگیره )

2. یه سری امکانات و امار و ارقام کم داره . تو پنل اعضا . خیلی خیلی ساده است . ( مثلا لیست دوستان و لیست سیاه نداره . پیام عمومی . گزارش کاربر . گزارش اخطار و .. )

3. اماری از اعضا و یا عکس هایشان و یا تعداد پروژه هایی که انجام شده و مدیران و .. در صفحه اول نشر بشه روی بازدید کننده و مشتری تاثیر خوبی داره .

4. نام کاربری : برای من و دوستان پسر دیگه مشکلی نداره . اما از همکاران خانم یه تعدادی ناراضی بودن از این موضوع . در جریان هستید که متاسفانه اونقدرا فرهنگ سازی نشده و شاید خانمی متاهل باشه و از طریق این شماره تماس مزاحمی به وجود بیاد . پس بهتر نیست شماره تماس فقط برای اعتماد بیشتر بین کاربر و مدیر باشه . ( شخصی سازی ) و نام کاربری انتخابی در شان و منزلت سایت باشه .

5. اواتار : من فکر میکنم بعضی از اواتار ها ( تصاویر شخصی ) از کیفیت مناسبی برخوردار نبود و متناسب با وبسایت نهاد ایران نبود . اگر امکانش باشه در اینده توی نشست ها از اعضایی که میان عکس پرسنلی گرفته بشه بجای این عکس ها بهتر است . کیفیت مطلوب تر و در یک راس خواهد بود . ( این کار شدنی است اگه بخواهید ) به هر حال نشست ها تنها تو شیراز نباید باشه و باید بین استان ها در چرخش باشه . هم تفریح است برای اعضا و مدیران هم انتقاد بیشتری میشه و دلگرمی برای دوستانی که دور از نهاد هستن . مثل خودمون تو مشهد .

6. مشتری : سوال اینجاست مشتری چطوری باید بازدید کنه تو سایت ؟ چطوری دپارتمان ها رو مشاهده کنه ؟ ( فقط نمیشه که از بیرون پروژه دریافت کرد منبع اصلی اینترنت است )

7. عضویت : میدونید که هر چی فله ای بشه اخرش خراب میشه . من میگم اگه اعضا زیر نظر مدیران باشه و مدیران تمامی اطلاعات رو داشته باشند اینجوری هم اعضا پیابند به قوانین انجمن و زیر بار مسئولیت هستن . و هم اعتماد سازی بیشتر میشه . اما اگر عضویت روی سایت فعال باشه . هر کاربری ثبت نام میکنه و شاید اطلاعات دروغ بده . و یا شاید اصلا ربات ها ثبت نام کردند . شاید کسی جز ربات ها بود ولی خارج از محیط کشور . پیشنهاد من دعوت نامه است . بهتر نیست مثل سیستم سایت bayan دعوت نامه توسط اعضا و یا خود سایت و بعد از تائید مدیران فعال بشه ؟ اینجوری اطلاعات دقیقتر دارین از اعضا و امار کاربران حفظ میشه . اعتماد سازی .

8. آزمون و اموزش : آزمون ها چطوری برگذار میشه و چطوری کاربر باید بررسی بشه که خوب است یا خیر اصلا توانایی کار رو داره یا نه ؟ ( من میگم تو نشست هایی که انجام میشه یه بررسی هایی بشه . و یا تو همین وبسایت سوالاتی پرسیده بشه . مثلا 30 تا سوال تو مدت زمان محدود و اگر کاربر قبول شد که خوب . اگرم نشد و مشروط شد با پرداخت مبلغی ناچیز دوباره ثبت نام کنه . و شرکت کنه . ازمون ها هم همزمان باشه تا کسی تقلب نکنه ) هزینه رو هم فقط بخاطر هزینه های وبسایت و تامین مخارج های غیره نهاد و تعهد کاربر , اگه رایگان باشه بی قدر میشه و کاربر دوباره ثبت نام میکنه و شاید میلی نداشته باشه . ولی وقتی بها رو میپردازه بخاطر پولشم شده براش ارزش قائل میشه . میتونه مبلغ مثلا 2 هزار باشه .یا 1000 تومان .
اموزش ها هم میتونه تو وبسایت ها و بخش های خود دپارتما ها برگذار بشه . ولی اموزش ها نباید جوری باشه که هر کسی اموزش بته . سطح استاد باید مشخص باشه و زیر نظر مدیران نهاد و تو اموزش ها ارم و نشانه نهاد ذکر بشه . بصورت انلاین پخش بشه ( فلش ) و یا بصورت فایل دانلود . اگه تنها روی سایت باشه بنظرم بهتره .

9. اتاق فکر : اتاق فکر باید ازاد باشه و هر شب یا هفته ای مدیران و بچه ها جمع بشن و در موردی بحث کنند . اینجوری اطلاعات بین همه تقسیم میشه و شاید من چیزی یاد نداشتم و یاد گرفتم . ولی اگه دپارتمانش مختص افراد خودش باشه . محدود میشه .

10. فروشگاه و محصولات : اگه قراره فروشگاه باشه و محصولات فروخته بشه پس قسمت اموزش ها رو بردارید . چون بی معنی است . همه محصولات فروخته میشه . پس چی رو اموزش میدین به رایگان . محصولات فروشگاه هم خواهشا جوری باشه که مثلا الان سی دی تو دستگاه من نمیخونه . باید تو همه دستگاه ها بخونه . اگه سی دی اورجینال ( نقره ای ) باشه کیفیت و دوام بیشتری داره . و همچنین اگه تو جلدی با مشخصات و طراحی زیبای نهاد ایران . ( به یادگار میمونه و یک نشانه است و تبلیغات نهاد )

11. افتتاح انجمن : اگر انجمنی باشه که بتونن کاربران با هم تبادل اطلاعات کنند . ( کاربران همه گروه ها نه گروه خاص فقط ) بهتر است . فقط مختص ایران نهاد است . درسته انجمن برنامه نویس هم است . ولی اینجا خیلی شلوغه و پراکنده است همه موضوعات . منظورم اینه که اون انجمن باید اختصاصی بین فقط اعضا ایران نهاد باشه . کسی دیگه نبینه و اشتراکی نداشته باشه . همچنین بخش دپارتمان ها فقط باید مختص امار و اطلاعات پروژه های تکمیل شده و در دست تکمیل و سفارش گرفته شده و .. باشه . و هر بخش که کلیک شد روش ( مثلا یک سفارش ) داخل اون بخش بتونن قیمت بدن یا در موردش نظر بدن و .. مدیران بین قیمت ها یک قیمت عادلانه بگه که هم مشتری راضی باشه هم طراح و برنامه نویس . اگه قیمت یک طرفه بین مشتری و نهاد باشه . بنظر جالب نمیاد و اینجوری میتونید سر مشتری منتی هم گذاشته باشید و دلشو خوش کنید که تخفیف گرفته .

12. قوانین وبسایت و عدم شخصی سازی : وبسایت باید عمومی باشه جوری که همه توان نظر دادن داشته باشن همه ی اعضا باید دخالتی داشته باشند نه اینکه شخصی باشه یا مثلا برای شخص خاصی منفعت داشته باشه . هزینه های وبسایت باید بین اعضا تقسیم بشه . هزینه های متفرقه و منفعت باید بین همگی باشه . در غیر اینصورت این وبسایت با وبسایت های شخصی مثل نیوشا و .. فرقی نداره . همچنین سفارش ها باید نوبتی و یا گروهی بین بجه ها تقسیم بشه . امار و اطلاعات شفاف سازی بشه . از تفکر و دیدگاه دیگران حمایت بشه . اعضا توانایی ساخت و فروش اسکریپت ها و مدیریت محتوا های خودشان رو داشته باشند و مثل همین اموزشی که جناب شهرکی درست کردند . وبسایت هم میتونه از هر فروش مبلغی رو درصد بابت کارمزد و هزینه های متفرقه سایت بردارد .
در کل میخواهم بگم مکانی باشه دوستانه بین همه ی مدیران و اعضا . جوری نباشه که کسی دلخور بشه و یا محدود و دلسرد از اینکه کسی حمایتش نکرده و مکان شخصی بوده .

* اگر دخالتی کردم و به بنده مربوط نمیشد , پوزش میخواهم . قصد جسارت نداشتم و فقط چون دوست دارم فعالیتی در این واحد انجمن بدم . خواستم نظریات و دیدگاه خودم رو بیان کرده باشم . شاید کسی مد نظر نداشته باینا رو شایدم داشته و تکمیل تر نبوده و شایدم اصلا من اشتباه گفته باشم . و شما تکمیلش کنید .

به هر حال سپاسگذارم بابت همه زحمات شما و بقیه مدیران عزیز . @};-