دوست عزیز، وبسایتهای دولتی رو بیخیال بشین چون کلاً فسیل شده اند. توی سایتهای دولتی و اداری هرکی پول کمتری بگیره کار رو میدن دست اون (سیستم مناقصه است). هدف ایران نهاد دفاع از فرهنگ اصیل ایرانی نیست چون رسالت ما این نیست. البته قصد اهانت ندارم و فرهنگ کشورم برام خیلی عزیز و محترمه.
ولی منظورم اینه که ایران نهاد قراره از چیزهای دیگری دفاع کنه و دفاع از فرهنگ کشور وظیفه وزارت ارشاد اسلامی و... است. ما اومدیم از حقوق فعالان حوزه IT دفاع کنیم و برای این کار هم باید با تکنولوژیهای روز پیش بریم. طرح اسلیمی که جاش توی حوزه IT نیست. آدم تا میبینه ناخودآگاه یاد مسجد میفته. نه اینکه مسجد بد باشه، نه. مسجد خیلی هم محترمه و جایگاهش در جای خودش فوق العاده قابل احترامه ولی نباید همه چیز رو با هم قاطی کنیم.
هدف ما حمایت از فعالان حوزه IT هست و هر چیزی رو به شرطی توی کارمون دخیل میکنیم که به این هدف کمک کنه وگرنه فقط داریم دست و بال خودمون رو با زنجیر میبندیم و فرضاً هر طرحی بخوایم بزنیم باید بشینیم فکر کنیم با کدوم یکی از شعائر ما همخوانی داره و با کدومها نداره.
درهرصورت با توجه به اینکه قبلاً گفتم نظراتتون رو توی سیستم Notice بگذارین، دلیلی نمیبینم این بحث اینجا ادامه پیدا کنه.