علتش اینه که سایت هنوز تکمیل نشده، و این موارد بصورت تستی وارد شده اند.
دوستان عضو دپارتمان CSC در صورتیکه در استفاده از پایگاه اطلاع رسانی ایران نهاد (http://notice.itadmins.ir) مشکل داشتید از طریق پیام خصوصی یا ایمیل اطلاع دهید.
علتش اینه که سایت هنوز تکمیل نشده، و این موارد بصورت تستی وارد شده اند.
دوستان عضو دپارتمان CSC در صورتیکه در استفاده از پایگاه اطلاع رسانی ایران نهاد (http://notice.itadmins.ir) مشکل داشتید از طریق پیام خصوصی یا ایمیل اطلاع دهید.
یک سری از دوستان در مورد Header ـه سایت انتقاد کرده بودند ، اجازه بدید یک توضیحی در مورد خلوت بودن Header بدم :
علت اینه که اولا ما سعی کردیم اصل سادگی رو رعایت کنیم و هدر رو با مطالب بیخودی شلوغش نکنیم و صرفا توی هدر لوگو و عنوان سایت رو بگذاریم.
در مورد خالی بودن سمت چپ هدر ، من قسمت خالی سمت چپ هدر رو برای گذاشتن تصویر کاربر و لینک Logout و نمایش پروفایل و این موارد تعبیه کردم ... اما کدنویسی اون دیگه با من نیست.
در مورد رنگ آبی هم به خاطر این که رنگ آبی ملایم هست و آرامبخش من این رنگ رو انتخاب کردم ، و فرم لاگین رو هم رنگبندیش رو یکم متمایز کردم که کاربر سریعا بتونه پیداش کنه و لاگین کنه
چون یکی از اصول UX اینه که وقت کاربر رو تلف نکنیم و تا جایی که امکان داره المان های مهم رو کاری کنیم که کاربر نخواد دنبالشون بگرده ، سریعا بیاد جلوی چشمشون.
دوستان اگر در مورد گرافیک سایت نهاد کمی و کاستی ای مشاهده کردید به بزرگی خودتون ببخشید... بنده هرگونه نظری رو در رابطه با گرافیک سایت نهاد به دیده ی منت پذیرا خواهم بود اما تغییرات در قالب فعلی اعمال نخواهد شد.
با احترام - محمد صالحی ، مدیریت دپارتمان گرافیک
قالب سایت واقعا عالی هست یعنی در عین سادگی بسیار زیبا و کاربری پسنده من که شخصا واقعا لذت بردم![]()
خسته نباشید جناب .
حالا که تغییران اعمال نمیشه و همه چیز تکمیل شده . من همیشه دیر خبر میشم متاسفانه . خیلی دوست دارم در این زمینه فعالیتی میکردم .
عذر میخواهم دوست ندارم برای کسی که اینو درست کرده ایرادی بگیرم ولی چون وبسایت جمعی است و نظر همگی شرط است . باید بگم که ترکیب و چیدمان و رنگ بندی و همچنین نوع فونت و اندازش واقعا جالب نیست .
نمیدونم کی طراحی کرده . و چرا از این رنگ ها استفاده کرده اصلا دلیلش چی بوده ... ( از روانشناسی رنگ ها الهام بگیرید )
همچین وبسایت بجای رنگ تیره و تار باید یک رنگ روشن تر و محیط کاملا جذاب و قشنگ میذاشت . جوری که مشتری اومد داخل سایت دیگه نره بیرون . نگه اقا اینا که خودشون طراح و برنامه نویسن رنگ بندیشون این باشه وای به حال طراحیشون برا سایت ما ...
یک نکته دیگه رو هم که باید متذکر بشم فرهنگ سازی است . وبسایت جامع است و قرار است فردا روز تشکیل جمعی از برنامه نویسان و طراحان باشه . پی چرا نیاییم توی وبسایت از فرهنگ و رسوم کشور استفاده نکنیم بجای استفاده از الگویی غربی . ( هر چقدم به روز باشه و طبق ساختار امروزی باشه ولی فرهنگ نباید فراموش شود )
بطور مثال شما سایت رهبر leader.ir رو مشاهده کنید . اون سایت با اون عظمت و بازدید و .. گرافیکش رو ببینید سرعت عمل و فرهنگ سازی که رو قالب شده رو مشاهده کنید . میدونم الان میگید مقایسه درستی نیست ولی به نظر من است . وبسایتی که مربوط به کشور و مردمانی از اون کشور میشه باید بومی باشه تا پابلیک ...
من ایرانی نیستم . اما اگه قرار بود همچین وبسایتی برای کشورم تهیه میکردم قطعا از المان ها و تصاویر و فرهنگ غنی کشور استفاده میکردم .
به هر حال خسته نباشید . دست شما درد نکنه زحمت کشیدین . من در بخش گرافیک سر رشته تجربه خوبی دارم . چنانچه تمایل به همکاری بود . بی هیچ منتی در خدمتم . ( البته اگه غیر ایرانی قبول میکنند )
رنگ بندی بسیار عالی هست .
ممنون از اظهار نظر دوستان تون. لطفاً نظرات درمورد سایت رو توی سامانه بنویسید چون اینجا عمومیه و تاپیک بی جهت شلوغ میشه.
خوب قرار هم نیست اعضای دپارتمان PHP درخصوص گرافیک سایت دنبال مشکل باشن. اگه مشکلی هم دیدن، به مدیر بخش خودشون گزارش بدن. مدیران دپارتمانها به سایر بخشها هم دسترسی دارن.
این روش شما این مشکلو داره که در اصل همکاریه بین دپارتمها رو حذف میکنه وباعث ایجاد دوجبهه بین دپارتمانها میشه و حس همکاری رو بینشون از بین میبره
در اینصورت به جای اینکه از نظرات پیشنهاد ها وانتقادات همدیگه در داخل نهاد استفاده بشه . ازبیرون از نهاد در لفظ یا عمل مشاهده میشه که به ما وارد میکنند شما اینو میپسندید ؟ باعث قضاوت نادرست از نهاد نمیشه ؟
ببینید، بحث حذف حس همکاری نیست. موضوع اصلی ایجاد نظمه. اعضای یک دپارتمان نباید در حوزه فعالیت سایر دپارتمانها اظهارنظر و دخالت کنن. البته اینطور هم نیست که اصلاً حق اظهار نظر نداشته باشن بلکه مستقیماً نمیتونن پست بگذارن و باید به مدیر دپارتمان خودشون انتقال بدن و مدیران دپارتمانها با هم تعامل دارن و توی جلسات کاری که گذاشته میشه، بحث و تبادل نظر میکنن. اینطوری اگه فرضاً مشکلی هم پیش بیاد، رده های بالای تصمیم گیری در نهاد نیازی نیست خودشون دنبال پستها بگردن ببینن مقصر کی بوده یا چه کسی پست نامربوط گذاشته و... و کافیه به مدیر دپارتمان بگن فلان نظر رو کی گفته بود که شما توی دپارتمان فلان، نوشتین و مدیر دپارتمان مسئولیت این موارد رو بعهده داره. بهتره از این زاویه هم به قضیه نگاه کنید که توی ایران نهاد، از رده سنی 10 ساله تا 35 ساله عضو داریم. اونهم از نقاط مختلف کشور با فرهنگها و طرز تفکر و نحوه بیان خاص خودشون و برای جلوگیری از آشوب و دردسرهای بعدی، چنین نظمی لازمه.
خیلی ممنون و متشکر از نظر شما ، طراحی گرافیک قالب سایت نهاد با بنده بوده
در مورد انتقاداتتون ، نظر شما محترم هستش ، اما همونطور که خودتون گفتید شما سر رشته ی تجربی دارید ، در صورتی که بنده تقریبا 6 - 7 سالی میشه که کارم گرافیکه و هنرستان هم گرافیک خوندم و قطعا مباحث تئوری رو شما ممکنه دنبال نکرده باشید !
در مورد رنگ ها تا حالا کسی ایراد نگرفته ، رنگ ها تیره و تار نیستند ، حداقل میشه گفت 10 درصد از رنگ ها تیره هستند که خب طبیعی هست ، وگرنه شما آبی روشن رو تیره میدونید ؟! قرمز روشن ... سبز روشن که از رنگ های استاندارد طراحی تخت هستش... همینطور رنگ های دیگه که سعی شده 90 درصد رنگ کل سایت روشن باشه! اکثر رنگ ها از رنگ های استاندارد Flat Design هستند.
در مورد سبک طراحی ، ما از طراحی تخت استفاده کردیم ، اما چه اشکالی داره همین سبک رو بومی سازی کنیم و برای خودمون استفاده کنیم ؟!
وقتی یه تکنولوژی یا متد یا سبک جدید توی جهان پدیدار میشه نباید بگیم چون فلان کشور این سبک رو ابداع کرده نباید ازش استفاده کنیم ، باید اون سبک رو بسنجیم و جنبه های مثبت اون رو برای خودمون بومی سازی کنیم ، مثلا بنده توی این طرح از رنگ سبز روشن استفاده کردم که توی بعضی صنایع دستی ایران به کار برده میشه...
شاید این سبک طراحی به قول شما غربی باشه ، اما فرهنگ غلطی رو رواج نمیده ، تهاجم فرهنگی محسوب نمیشه که بخوایم علیه اون جبهه بگیریم !
جالبه بدونید همین غربی ها خیلی چیزاشون ریشه ایرانی داره ، خودشون نمیدونن و دارن استفاده میکنن ، همین کراوات یکیشه که در دوران ساسانیان ابداع شد و به خارج از ایران برده شد! حالا ملت میگن ترویج فرهنگ غرب و اینا ... در صورتی که توی تاریخ ایران خیلی چیزا مثل این داریم ... تاریخ هنر ایران و جهان رو اگه پاس می کردید خیلی از این موارد رو باهاش آشنا می شدید.
سایت Leader.ir رو هم که مثال زدید زیاد تعریفی نداشت ... من بهتر از این هم سراغ دارم!!!!
در مورد فونت ها ، من سعی کردم اندازه متناسب باشه و حد وسط رو به قول خودمون رعایت کرده باشم ، نه خیلی ریز و نه خیلی درشت!
البته باید قبول کنیم که هنوز فونت های فارسی توی تایپوگرافی ضعیف هستند و مث فونت های Google Fonts نیستند که بشه برای وب به درستی روشون حساب باز کرد
اما در هر صورت من از فونت یکان برای این کار استفاده کردم که فکر میکنم مناسب بوده باشه شایدم انتظار داشتید از فونت عربی Droid Arabic Naskh استفاده میکردم !!!!
در کل تعداد اعضای نهاد یک دو تا نیست و هر کسی یه نظری در این مورد داره ، هیچ طراحی هم نمیتونه همزمان 200 نفر رو راضی نگه داره ... !
شاید شما فکر کنید که این نوع طراحی به مشتری حس خوبی نمیده یا مشتری نمی پسنده ... اما اینطور نیست ، حداقل امروزه اینطور نیست ، امروزه دیگه ثابت شده شلوغی و سکیومورفیزم دیگه جای آنچنانی توی وب نداره و اکثر افراد دنبال سادگی و سبک بودن وبسایتشون هستند و مسلما یکی از مزیت های طراحی تخت سبک بودن اون هستش
به هر حال قالب فعلی تا یک مدتی روی سایت هستش تا موقعی که نهاد پا بگیره و بتونم از دپارتمان گرافیک یک تیم حرفه ای تشکیل بدم و برای سایت نهاد یک قالب طراحی کنیم.
اشکالات این قالب هم توی قالب بعدی تا حد امکان رفع خواهد شد.
موفق باشید.
آخرین ویرایش به وسیله Jarvis : دوشنبه 25 فروردین 1393 در 14:33 عصر
تشکر از توضیحات شما ؛
باید بگم که دوران دبیرستان هم روانشناسی دو سال تمام پاس کردیم و هم تاریخ ایران و جهان 1 و 2 , بهتر از تاریخ کشور خودم بلدم . بحث کراوات بستن با بحث فرهنگ سازی اصیل ایرانی فرق میکنه . کراوات امروزه تو جامعه ایران یجورایی ناپسند میدانند و اگر دقت کرده باشید حتی سیاست مردان کشور هم نمیبندن کراوات . پس فعلا اگه ایرانی هم باشه باید بذاریمش کنار . چون تو فرهنگ ما به درستی جا نیفتاده . بنده با طراحی های تخت مشکلی ندارم اما هر چیزی جایی دارد . تو همه صفحات نمیشه از هر جور طراحی استفاده کرد و الا اگه بخواهیم بخاطر سرعت بیشتر و .. مد نظر بگیریم باید توقع داشته باشیم وبسایت های دولتی بیشتر از این طرح استفاده کنند . چون بازدید بیشتر داره . ولی میبینید که طراحی گرافیکی و نمایش تمدن و اثار ایرانی و طرح های اسلیمی رو استفاده میکنند . پس نتیجه میگیریم که اگر بخواهیم وبسایتی برای مردمان یک کشور طراحی کنیم . باید بومی باشه . باید طبق فرهنگ و اداب و رسوم این کشور طراحی شود . سلیقه مردمان این کشور باید مد نظر گرفته بشه نه تکنولوژی روز نه فرهنگ غربی تو وبسایت ایرانی .
رطور مثال اگر شما بهترین طراحی رو هم انجام بدین و از فرهنگ و اداب و رسوم کشور ایران یا دیگر کشور ها رو قالب پیاده سازی کنید . ولی کارفرمای شما از کشور افغانستان باشه . به هیچ عنوان طرح رو قبول نمیکنه و بازدید کننده به هیچ وجه قبول نداره . چرا ؟ چون مربوط به اون نیست . شاید قشنگ باشه ولی فرهنگش و سلایق فرق میکنه . بیایید بومی پذیر باشیم .
اینکه شما تحوری خواندید و من تجربه ای بودم . مهم نیست . مهم مشتری است و دیدگاه او . بازدید کننده باید قبول کنه چه سایتی خوبه . ما وبسایت رو طراحی میکنیم که بازدیدکننده ببینه و الا متن خالی بذارید چه فرقی میکنه دیگه . ( بازدید کننده تشخیص نمیده این وبسایت طراحش تجربی بوده یا تحوری )
----------------
جناب شهرکی :
من اهداف نهاد رو اینجوری برداشت کردم : جمع اوری برنامه نویسان دور هم و حمایت از برنامه نویس ها و پذیرش پروژه و تقسیم بصورت عادلانه بین طراحان و برنامه نویسان اعضای سایت .
خب اگر اینجوری باشه اهداف یه چیزایی رو کم داره . ( هر چند روز به روز داره گسترش پیدا میکن ) ولی باید بگم شاید اینا مد نظر کسی نبوده .
1. اعضا باید به همه بخش های وبسایت دسترسی داشته باشند بازدید کننده هم همینطور . ( چون وبسایت باید ازاد باشه و بازدید کننده بیاد ببینه چه فعالیت هایی داره انجام میپذیره اینجوری شاید بیشتر اعتماد کرد . شاید اصلا وقتی دید پروژه های به این خوبی داره انجام میشه اونم پروژشو داد به سایت طراحی کنن و اعضا هم باید دسترسی ازاد داشته باشه برای دیدن , حالا چون فعالیتش تو بخش خاصی است فقط مشکلی نداره میتونه پروژه هاشو فقط از اون بخش بگیره )
2. یه سری امکانات و امار و ارقام کم داره . تو پنل اعضا . خیلی خیلی ساده است . ( مثلا لیست دوستان و لیست سیاه نداره . پیام عمومی . گزارش کاربر . گزارش اخطار و .. )
3. اماری از اعضا و یا عکس هایشان و یا تعداد پروژه هایی که انجام شده و مدیران و .. در صفحه اول نشر بشه روی بازدید کننده و مشتری تاثیر خوبی داره .
4. نام کاربری : برای من و دوستان پسر دیگه مشکلی نداره . اما از همکاران خانم یه تعدادی ناراضی بودن از این موضوع . در جریان هستید که متاسفانه اونقدرا فرهنگ سازی نشده و شاید خانمی متاهل باشه و از طریق این شماره تماس مزاحمی به وجود بیاد . پس بهتر نیست شماره تماس فقط برای اعتماد بیشتر بین کاربر و مدیر باشه . ( شخصی سازی ) و نام کاربری انتخابی در شان و منزلت سایت باشه .
5. اواتار : من فکر میکنم بعضی از اواتار ها ( تصاویر شخصی ) از کیفیت مناسبی برخوردار نبود و متناسب با وبسایت نهاد ایران نبود . اگر امکانش باشه در اینده توی نشست ها از اعضایی که میان عکس پرسنلی گرفته بشه بجای این عکس ها بهتر است . کیفیت مطلوب تر و در یک راس خواهد بود . ( این کار شدنی است اگه بخواهید ) به هر حال نشست ها تنها تو شیراز نباید باشه و باید بین استان ها در چرخش باشه . هم تفریح است برای اعضا و مدیران هم انتقاد بیشتری میشه و دلگرمی برای دوستانی که دور از نهاد هستن . مثل خودمون تو مشهد .
6. مشتری : سوال اینجاست مشتری چطوری باید بازدید کنه تو سایت ؟ چطوری دپارتمان ها رو مشاهده کنه ؟ ( فقط نمیشه که از بیرون پروژه دریافت کرد منبع اصلی اینترنت است )
7. عضویت : میدونید که هر چی فله ای بشه اخرش خراب میشه . من میگم اگه اعضا زیر نظر مدیران باشه و مدیران تمامی اطلاعات رو داشته باشند اینجوری هم اعضا پیابند به قوانین انجمن و زیر بار مسئولیت هستن . و هم اعتماد سازی بیشتر میشه . اما اگر عضویت روی سایت فعال باشه . هر کاربری ثبت نام میکنه و شاید اطلاعات دروغ بده . و یا شاید اصلا ربات ها ثبت نام کردند . شاید کسی جز ربات ها بود ولی خارج از محیط کشور . پیشنهاد من دعوت نامه است . بهتر نیست مثل سیستم سایت bayan دعوت نامه توسط اعضا و یا خود سایت و بعد از تائید مدیران فعال بشه ؟ اینجوری اطلاعات دقیقتر دارین از اعضا و امار کاربران حفظ میشه . اعتماد سازی .
8. آزمون و اموزش : آزمون ها چطوری برگذار میشه و چطوری کاربر باید بررسی بشه که خوب است یا خیر اصلا توانایی کار رو داره یا نه ؟ ( من میگم تو نشست هایی که انجام میشه یه بررسی هایی بشه . و یا تو همین وبسایت سوالاتی پرسیده بشه . مثلا 30 تا سوال تو مدت زمان محدود و اگر کاربر قبول شد که خوب . اگرم نشد و مشروط شد با پرداخت مبلغی ناچیز دوباره ثبت نام کنه . و شرکت کنه . ازمون ها هم همزمان باشه تا کسی تقلب نکنه ) هزینه رو هم فقط بخاطر هزینه های وبسایت و تامین مخارج های غیره نهاد و تعهد کاربر , اگه رایگان باشه بی قدر میشه و کاربر دوباره ثبت نام میکنه و شاید میلی نداشته باشه . ولی وقتی بها رو میپردازه بخاطر پولشم شده براش ارزش قائل میشه . میتونه مبلغ مثلا 2 هزار باشه .یا 1000 تومان .
اموزش ها هم میتونه تو وبسایت ها و بخش های خود دپارتما ها برگذار بشه . ولی اموزش ها نباید جوری باشه که هر کسی اموزش بته . سطح استاد باید مشخص باشه و زیر نظر مدیران نهاد و تو اموزش ها ارم و نشانه نهاد ذکر بشه . بصورت انلاین پخش بشه ( فلش ) و یا بصورت فایل دانلود . اگه تنها روی سایت باشه بنظرم بهتره .
9. اتاق فکر : اتاق فکر باید ازاد باشه و هر شب یا هفته ای مدیران و بچه ها جمع بشن و در موردی بحث کنند . اینجوری اطلاعات بین همه تقسیم میشه و شاید من چیزی یاد نداشتم و یاد گرفتم . ولی اگه دپارتمانش مختص افراد خودش باشه . محدود میشه .
10. فروشگاه و محصولات : اگه قراره فروشگاه باشه و محصولات فروخته بشه پس قسمت اموزش ها رو بردارید . چون بی معنی است . همه محصولات فروخته میشه . پس چی رو اموزش میدین به رایگان . محصولات فروشگاه هم خواهشا جوری باشه که مثلا الان سی دی تو دستگاه من نمیخونه . باید تو همه دستگاه ها بخونه . اگه سی دی اورجینال ( نقره ای ) باشه کیفیت و دوام بیشتری داره . و همچنین اگه تو جلدی با مشخصات و طراحی زیبای نهاد ایران . ( به یادگار میمونه و یک نشانه است و تبلیغات نهاد )
11. افتتاح انجمن : اگر انجمنی باشه که بتونن کاربران با هم تبادل اطلاعات کنند . ( کاربران همه گروه ها نه گروه خاص فقط ) بهتر است . فقط مختص ایران نهاد است . درسته انجمن برنامه نویس هم است . ولی اینجا خیلی شلوغه و پراکنده است همه موضوعات . منظورم اینه که اون انجمن باید اختصاصی بین فقط اعضا ایران نهاد باشه . کسی دیگه نبینه و اشتراکی نداشته باشه . همچنین بخش دپارتمان ها فقط باید مختص امار و اطلاعات پروژه های تکمیل شده و در دست تکمیل و سفارش گرفته شده و .. باشه . و هر بخش که کلیک شد روش ( مثلا یک سفارش ) داخل اون بخش بتونن قیمت بدن یا در موردش نظر بدن و .. مدیران بین قیمت ها یک قیمت عادلانه بگه که هم مشتری راضی باشه هم طراح و برنامه نویس . اگه قیمت یک طرفه بین مشتری و نهاد باشه . بنظر جالب نمیاد و اینجوری میتونید سر مشتری منتی هم گذاشته باشید و دلشو خوش کنید که تخفیف گرفته .
12. قوانین وبسایت و عدم شخصی سازی : وبسایت باید عمومی باشه جوری که همه توان نظر دادن داشته باشن همه ی اعضا باید دخالتی داشته باشند نه اینکه شخصی باشه یا مثلا برای شخص خاصی منفعت داشته باشه . هزینه های وبسایت باید بین اعضا تقسیم بشه . هزینه های متفرقه و منفعت باید بین همگی باشه . در غیر اینصورت این وبسایت با وبسایت های شخصی مثل نیوشا و .. فرقی نداره . همچنین سفارش ها باید نوبتی و یا گروهی بین بجه ها تقسیم بشه . امار و اطلاعات شفاف سازی بشه . از تفکر و دیدگاه دیگران حمایت بشه . اعضا توانایی ساخت و فروش اسکریپت ها و مدیریت محتوا های خودشان رو داشته باشند و مثل همین اموزشی که جناب شهرکی درست کردند . وبسایت هم میتونه از هر فروش مبلغی رو درصد بابت کارمزد و هزینه های متفرقه سایت بردارد .
در کل میخواهم بگم مکانی باشه دوستانه بین همه ی مدیران و اعضا . جوری نباشه که کسی دلخور بشه و یا محدود و دلسرد از اینکه کسی حمایتش نکرده و مکان شخصی بوده .
* اگر دخالتی کردم و به بنده مربوط نمیشد , پوزش میخواهم . قصد جسارت نداشتم و فقط چون دوست دارم فعالیتی در این واحد انجمن بدم . خواستم نظریات و دیدگاه خودم رو بیان کرده باشم . شاید کسی مد نظر نداشته باینا رو شایدم داشته و تکمیل تر نبوده و شایدم اصلا من اشتباه گفته باشم . و شما تکمیلش کنید .
به هر حال سپاسگذارم بابت همه زحمات شما و بقیه مدیران عزیز . @};-
اگر امکانش هست اعضای هر بخش اگه می خواند نظری رو بذارن که تمام دپارتمان ها ببیننید این پست یک امکان خاصی داشته باشه ( متفاوت با پست مخصوص دپارتمان خاص خودشون ) ولی تنها در صورتی در کل دپارتمان ها نمایش داده بشه که مدیر دپارتمان اون عضو خاص تایید کنه که این پست مناسب هست برای نمایش در کل دپارتمان ها ( اینطوری هم اعضا نظرشون رو میگند هم تصمیم آخر با مدیران هست که این پست نمایش داده بشه بصورت عمومی یا نه ) در صورتی هم که مدیری تایید نکنه که پستی نمایش داده بشه به صورت پست معمولی در همان دپارتمان نمایش داده شود ولی با ظاهری متفاوت که اعضای دیگر متوجه بشن این پست برای نمایش عمومی ارسال شده ولی پذیرفته نشده ( اگه دلیل رد شدن هم در پایین توسط مدیر مربوطه ذکر بشه خیلی بهتر است )
اتاق فکر رو هم طوری باشه که همه اعضای خانواده ایران نهاد بتونیم ایدهامون رو داخلش قرار بدیم .
ممنون از تمام دوستانی که برای خانواده قدرتمند ایران نهاد زحمت می کشند ( از تمام اعضا از مدیران تا تک تک اعضا )
یه مورد رو یادم رفت ، اگه امکانش هست برای بحث های این چنینی مثل رنپ بندی ، فونت ، امکانات جدید و ...
نظر سنجی توی سایت قرار بدید ( سایت خود ایران نهاد ) تا اعضا بتونند نظراتشون رو بگند .
درسته بنده به شخصه عجول هستم ولی دوست دارم سایتی رو که اساتید قدرتمندی رهبری می کنند یک سایت فوق العاده عالی باشه ( از ابتدای شروع کار سایت ) و با گذشت زمان حتما همینطور میشه .
و در مورد اینکه کاربران دپارتمان ها در مورد دپارتمان های دیگه نظری بدند ( البته به وسیله مدیران دپارتمان مخصوص خودشون ) بنظرم خیلی عالی هست ، شاید بنده دپارتمان php باشم ولی در مورد یک دپارتمان دیگه نظری به ذهنم برسه که با به ذهن هیچ یک از اعضای دپارتمان مورد نظر نرسیده باشه و بلعکس، من شاید دانش پیاده سازی اون مفهوم رو نداشته باشم ولی با بیان ایده خودم یک ایده جدید وارد نهاد کردم . به شخصه کلی ایده دارم ولی به خاطر نداشتن دانش برای پیاده سازی مجبور می شم بیان نکنم ( ایده ها هم باید طوری باشه که تنها یک طرفه نباشه یعنی فقط اعضا ایده ها شون رو بیان کنند ، کل ایده های پیاده سازی شده ، در حال پیاده سازی و ایده های به تصویب رسیده برای پیاده سازی در آینده رو ** حداقل اعضایی که ایده شون داخل نهاد قبول شده بتونند ببینند ** این یک اعتماد سازی 2 طرفه میشه و کاربران هم در بیان ایده کم فروشی نمی کنند ! و از ایده های موجود هم میتونند استفاده کنند یا حتی با نظری سعی کنند ایده های موجود رو بهتر کنند )
دوست عزیز، وبسایتهای دولتی رو بیخیال بشین چون کلاً فسیل شده اند. توی سایتهای دولتی و اداری هرکی پول کمتری بگیره کار رو میدن دست اون (سیستم مناقصه است). هدف ایران نهاد دفاع از فرهنگ اصیل ایرانی نیست چون رسالت ما این نیست. البته قصد اهانت ندارم و فرهنگ کشورم برام خیلی عزیز و محترمه.
ولی منظورم اینه که ایران نهاد قراره از چیزهای دیگری دفاع کنه و دفاع از فرهنگ کشور وظیفه وزارت ارشاد اسلامی و... است. ما اومدیم از حقوق فعالان حوزه IT دفاع کنیم و برای این کار هم باید با تکنولوژیهای روز پیش بریم. طرح اسلیمی که جاش توی حوزه IT نیست. آدم تا میبینه ناخودآگاه یاد مسجد میفته. نه اینکه مسجد بد باشه، نه. مسجد خیلی هم محترمه و جایگاهش در جای خودش فوق العاده قابل احترامه ولی نباید همه چیز رو با هم قاطی کنیم.
هدف ما حمایت از فعالان حوزه IT هست و هر چیزی رو به شرطی توی کارمون دخیل میکنیم که به این هدف کمک کنه وگرنه فقط داریم دست و بال خودمون رو با زنجیر میبندیم و فرضاً هر طرحی بخوایم بزنیم باید بشینیم فکر کنیم با کدوم یکی از شعائر ما همخوانی داره و با کدومها نداره.
درهرصورت با توجه به اینکه قبلاً گفتم نظراتتون رو توی سیستم Notice بگذارین، دلیلی نمیبینم این بحث اینجا ادامه پیدا کنه.
آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : دوشنبه 25 فروردین 1393 در 20:44 عصر دلیل: اصلاح توضیحات
آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : دوشنبه 25 فروردین 1393 در 20:44 عصر دلیل: اصلاح نقل قول
لطفاً هر نظری دارین توی سامانه و در دپارتمان خودتون مطرح کنید. سایت درحال تکمیله و برای همین الآن گذاشتیمش که با نظر خود اعضا امکانات بهش اضافه بشه.
توی دپارتمان خودتون بنویسید. مدیر دپارتمان منتقل میکنه.
توی دپارتمان خودمون بود اقای شهرکی .
دپارتمان html .
بقیه دپارتمان ها که حتی نمیشه وارد شد .
خوب من هم تو پستهای بالا گفتم هرکدوم از دوستان بخش کلاینت در استفاده از notice مشکل داشتن از پیغام خصوصی اطلاع بدن.
این سایت به لطف دوستانی که از خیلی وقت های پیش ما افتخار اشنایی با اونا و داشتیم طراحی و کد نویسی شده
حالا اگه ایرادی هست و کم و کسری ای هست و یا اختلاف نظر یا اختلاف سلیقه اصلا ایرادی نداره
دوستان تو دپارتمان گرافیک و کدنویسی سمت کلاینت به مدیراشون بیشتر کمک کنند تا نسخه های بهتری از قالب و اماده کنیم تا در نسخه های بعدی بتونیم ازشون استفاده کنیم
نظر دادن همیشه به معنی تغییر و مخالفت نیست
اما خوب تغغیر قالب و ویرایش لحظه به لحظه قالب بعنی رنگ عوش کردن ما به هر نظری خوب نمیهش که سایت دائم در حال تغغیر باشه
امیدوارم منظورم کامل رسونده باشم.
بحث ها هم داخل تاپیک باشه
وقتی چند بار گفته میهش این نکته پس رعایت کنید دوستان
اگه هم سخته تحمل کنید چیزی کم نمیشه از ما
تا ما فرصت کافی کنیم یک تالار عمومی ایجاد کنیم که همه نظر همدیگه و بخونند اما نگیم دسترسی و باز بزارید همه جا بریم
خوب یک سری سیاست هایی با یک سری هدف هایی در نظر گرفته شد و به نظر مدیران احترام بزارید و شک نکنید بی دلیل نبوده
ممنون
سلام اقای شهرکی اقا من دپاتمان خودم رو انتخاب کرده بودم اما الان تو اعضای دپاتمان نیستم دپارتمان من php بود
اسم منم علیرضا محمدی هست ممنون میشم دپارتمان من رو درست کنید با تشکر
دپارتمان شما تعیین شد.
میگن کوزه گر همیشه از کوزه شکسته آب میخوره
انتظار می رفت سایت نهاد تا قبل از آماده شدن کامل اون بالا نیاد, منظورم از کامل حداقل آماده کار بودن بخشهای اصلی اون هست.این یک بحث
بعدهم
توی این نهاد متاسفانه مشکلات بسیاری وجود داره که هنوز تعیین هدف و مصادیق نشده که به نظرم از اصول یک نهاد مستقل , اونهم نهادی مجتمع از برنامه نویسها هست.منظورم از تعیین مصادیق مرزها و خطوطی هست که می بایست در این نهاد مطرح بشه و مسائل دیگه ای بر اون وارد نباشه.
اما در حال حاضر این مسئله وجود نداره و به شخصه هرچند عضوی از برنامه نویسها نیستم که حضور و یا عدم حضورم منجر به اتفاق خاصی بشه اما به هر ترتیب درخواستم رو پس می گیرم.
موفق باشید.
ممنونم از فعالیت سریعتون انشالاه همیشه موفق باشید
انشا الله که شما هیچ مشکلی تو کار و فعالیتتون نداشته باشید به عنوان یک جوان ایرانی.
اما اگه مشکلاتی بوده یا اهدافی در زندگیتون داشتید که همون درخواستی که خواهان لغو اون هستید و ارسال کردید به این مطلب کوتاه من دل بده عزیز.
اینکه شما استقلال داشته باشی خیلی خوبه
تصمیم بگیری که چیکار کنی
تو کدوم جمع باشی
باشی یا نباشی اصلا !
چیکار کنی یا نکنی.
اما تو کشورما یا شاید خیلی از کشور های دیگه مثل این نهادی که شما میگید ضعف های بسیاری داره و ما به داشتند ضعف های اون آگاه هستیم اما توجیح عادلانه و منظقی ما این هست که مشکلاتی که زندگی ما برنامه نویسان و فعالان حوزه آی تی و درگیر کرده مربوط به یک سال و 2 روز و دو ماه نیست و مسلما مرتفع کردن این مشکلات هم مستلزم هزینه های مادی و معنوی زیادی هست
مستلزم تلاش و همت دوستان
راستش و بخواین بدونید من فکر میکنم ما خودمون نقش خیلی زیاد تری از دولت و سایر ارگان ها و شرکت ها تو خراب دن و نا بسامانی این جامعه داریم
ترس از نداشتن کار و تن دادن به خیلی از کارهای و گوشه گیر بودن و بدون نظم فعالیت کردن و بی ارزش شمردن کارهامون باعث این داستان شده.
رشته کلام از دستم در نره ...
تو ایران نهاد میتونید درخواستتونو پس بگیرید
اما مطمئنا این جا تنها جایی هست که خودتون درخواستتونو پس می گیرید
خیلی از ارگان ها هستند که درصورت نداشتن کار جوان ها اعلام آمادگی میکنند و با چه شور و شوقی فرم پر میکند و سر جلسات شرکت میکنند و قبول هم میشند و ارگان هایی که به فکر منافع خودشون هستند دست رد به سینه همه میزنند....
پس فکر نکنم جایی برای خوشحالی باشه و فکر کنید بهترین تصمیم و گرفتید
چون ایران نهاد متشکل هست از همه دوست داران این رشته و رسته
همه با هم قرار به یک نقطه اوجی برسیم
شاید مشکلاتی داشته باشیم
اما حتما نتایج اینده ما ایده عال خواهد بود.
شما جایی که باید واردش بشی و همونجور که تو تشخیص نقاط ضعف اون قدرت و ادراک بالایی داشتی برای حل اون مشکلات هم راه حل پیشنهاد کنی و یک جای کار و بگیری
ساده گذشتن از کنار مشکلات و عذر اوردن تو اون نشان دهنده این نیست که شما چاه و دیدی و بسیار با احتیاط از کنارش گذشتی ....
امیدوارم حرف هام منظورم و رسانده باشه
نظر شما محترم هست.
بنده ایده پرداز نهاد هستم
بیان مشکلات همراه با راه حل های اون مارو به یک قدم جلوتر میبره
نهاد برای شخصی نیست
برای همه هست.
اهدافشم مشخص هست.
پس کمک شما به خودتون بر میگرده
دوست دار همه دوست داران پیشرفت و افرادی که واسه سنگای تو جاده کمر خم میکنند و ساده از کنار اونا نمیگذرند هستم
یا حق
راستی کوزه گر همیشه از کوزه شکسته آب میخورد
هیچوقتم این کارش و ترک نکرد
شاید ذاتش همین شده بود
اما هیچوقت کوزه هاش رو دستش باد نکرد ( تو تاریخ ننوشته های اما پیش خودم میگم این ضرب المثل خوب وقتی به وجود اومد که مردم هی میرفتم پیش اون کوزه گره دیگه،پس نگاه به کوزه شکستش نکردند نگه کردند به تخصصش و دست آورد هاش )
باور کنید به هیچ عنوان قصد نداشتم اصل نهاد رو زیر سوال ببرم بلکم خیلی هم خوشحال می شم که نهادی به وجود اومده که بلاخره جمع برنامه نویسها رو دور هم جمع می کنه که من عاشق تک تکشون هستم و برای اهداف زیبا و پایان ناپذیرشون سر تعظیم فرو میارم.
اما مشکلاتی که گفتم برخی از مشکلات ساختاری فکری اعضای اصلی و اداره کننده اون هست که من رو کمی آزار میده و این مسئله یکجورایی جنبه فکری داره تا جنبه عملی و حرفه ای از این رو به همه پیشنهاد می کنم که یا قانونی رو برای اهداف و افکار داخل نهاد تدوین کنید و یا اینکه اداره اون رو به صورت دیگه ای بنا بکنید.به نظرم دموکراسی می بایست توی نهاد حرف اول رو بزنه
واقعا پشت پرده نهاد کسی نیست که حرف اول و آخر را بزنه
اگه عضو بودید و تو دپارتمان ها مباحث و میدیدید متوجه منظور بنده می شدید
که بابت هر مسئله ای سوال و نظر سنجی هست و انتقاد همیشه به روی اعضا باز بوده
من دوست دارم بیشتر دلایل و بدونم
من صاحب نهاد نیستم اما خودم و مسئول میدونم بابت شکل گیری این نهاد و الان ذهنم مشغول شده به حرف هاتون.
اما شک ندارم مشکلات قابل رفع هستند
اگه اینجا نمیتونید پیغام خصوصی بدید و بنده و راهنمایی کنید
تا من جلوی ضرر و قبل از پیشامدش بگیرم
میبخشید جناب حسین زاده بنده دخالت میکنم .
اما اقای leaping دوست خوبم توقع ندارید که همه اهداف و ارمان ها همین امروز نتیجه بده ؟ مسلما برای تشکیل همچین نهادی جا برای کار زیاده و دوستان دست اندر کار هم باور کنید این روزا دارن زحمت میکشند درست کنند نهاد رو . نمونش تا الان که بنده دسترسی داشتم دیدم . اقای شهرکی - اقا مهرداد و جناب پور محمد عزیز . و باقی دوستان . ضرب المثلتون به نظرم درست نبود . یکم زود قضاوت کردین . شما هم مثل من عجولید یه مقدار . همه چی به مرور زمان حل میشه . گر صبر کنید ز غوره حلوا سازند ...
انشالله که نهاد هر چه سریعتر افتتاح کلی بشه و اغاز به کار کنه .
* بنده یک جوان مهاجر افغانی هستم و عضو نهاد برنامه نویسان ایران شدم به چه علت ؟ برای کسب پروژه ایا ؟ خیر فقط هدفم حمایت از کانون برنامه نویسان بود و بس . و پیشنهاد میکنم شما هم عضویت نهاد رو لغو نکنید . ( به هر حال شما خود مختارید )
بطور مثال شما این تایپیک رو ببینید : http://www.vbiran.ir/thread86405-4.html مال همین امروز است . طراحی قالب وردپرس با قیمت 90 هزار تومان . به نظر شما منطقی است ؟ چقد میخواهد وقت بذاره روش . اصلا من میگم هیچی وقت نمیذاره و اماده داره . اما با این کارش داره وجه برنامه نویس و طراح رو تو جامعه مجازی خراب میکنه . فردا روز مشتری برا شما میاد بلفرض قالب طراحی میخواهی بکنید . قیمت میدین میگه اون یارو با 90 کار میکنه شما میگی 500 ؟ هنگ میکنه مشتری .. و حق هم داره . پس بیایید با دیدگاهی دیگر به موضوع بیاندیشیم .
از نهاد هیچ کسی سودی نمیبره . همه ما طراح و برنامه نویس هستیم و اگر عضو نهاد باشید میفهمید که همگی تو یک دید هستند و هیچ رده بندی جز وظایف نیست . همه دوستیم و تلاش برای یک هدف واحد داریم .
قوانینی که فرمودین رو بنده هم توی عرایضم شماره 10 فرمودم . و به نهاد هم اعلام کردم انشالله در اینده تصحیح خواهد شد .
هیچکس مدعی نیست که ایران نهاد، یک سیستم سازماندهی شده و کامله. همه یک درد مشترک داریم و توی ایران نهاد دنبال راه حلش میگردیم. حالا چند نفر اومدن رده های بالای مسئولیت رو گرفتن و دنبال انجام کارها از مسیرهای قانونی هستن و بقیه هم با نظراتشون همراهی میکنن. دقت کنید که در ایران نهاد هیچ جا نگفتیم پست یا سمت و همه جا صحبت از مسئولیت بوده. اختیارات مدیریتی هم صرفاً برای جلوگیری از هرج و مرج و ایجاد نظم و قانونه که البته یقین داریم که قوانین هم کامل نیستن و اگه اینطور نبود، در بخش قوانین و نحوه فعالیت، توی سایت نمینوشتیم که همکاری کنید و نظرتون رو اعلام کنید. هیچ ارگان دیگری رو سراغ دارین که اعضا بتونن درمورد قوانینش به این راحتی اظهار نظر کنن؟ نمیگم همه نظرات اعمال میشه چون دوباره تبدیل به بی نظمی خواهد شد ولی تمام نظرات خونده میشه و اگه قراره رد بشه، علتش هم بیان میشه. درمورد سایت هم علت اینکه از الآن با این وضع ناقص آپلود شده رو گفتیم. توی ایران نهاد قراره خود اعضا در همه کارها مشارکت داشته باشن و اولین خونه اونها، سایت ایران نهاد هست و چه بهتر که در چیدن دکوراسیون این خونه، خودشون هم مشارکت کنن چون در درجه اول قراره ساکنین یک خونه از بودن توی اون لذت ببرن. برای همینه که سایت ناقص آپلود شده و اعضا با اعلام نظراتشون، در تکمیل اون همکاری میکنن و من هم تا جایی که فرصت پیدا کنم، سعی میکنم نظرات دوستان رو در اسرع وقت روی سایت اعمال کنم. البته برای جلوگیری از ناهماهنگی، اعلام شده هر فردی نظر خودش رو به مدیر دپارتمان خودش اعلام کنه (توی دپارتمانش در سیستم خبررسانی ایران نهاد) و بعد مدیران طی جلساتی که میگذاریم (تلفنی یا اینترنتی و...) نظرات اعضا رو اعلام کنن.
با این وصف، هر جور خودتون صلاح میدونید درخصوص عضویت یا انصراف از اون، اقدام کنید و بنده رو هم در جریان بگذارین. با تشکر از شما
به نظرم شما از مدیرهای بسیار با شخصیت نهاد خواهید شد و از نظر من یکی از قدم های اولیه نهاد هم باید همین باشه
می بایست مدیرها به حدی از درجه کمال و شعور و شخصیت برسن که بتونن با برخورد دیپلماتیک یک نهاد رو اداره کنند
جمع کثیری از دوستانی که در این نهاد ساکن هستن انسان هایی هستن که مسائل دیگه زندگی رو دخیل در نهاد کردن به نظر من نمیبایست سوءگیری های روزمره جامعه در اهداف و تصمیم گیری های نهاد دخالتی داشته باشه به هیچ نحوی و به هیچ نوعی , بنده دارم تاکید می کنم یک نهاد حرفه ای نهادی هست که مستقل از همه جا و مستقل از هر سازمانی باید تصمیم گیری کنه مخصوصا جامعه برنامه نویسها که در این سالها حتی با تحمل رنج و سختی کار حاضر نشدن تن به این قضیه بدن که نهادهای حرفه ایشون زیر مجموعه و یا تابع قوانین سازمانی دیگر باشه , علت اینکه بنده هم به صراحت این قضیه رو اعلام نمی کنم همین عدم اعتماد و فضای حاکم هست.
به هر ترتیب در افکارم همیشه نهاد برنامه نویسها , هکرها و توسعه دهنده ها رو به عنوان یک نهاد مستقل و کاملا آزاد ترسیم می کردم که شاید از بقیه مردم در این زمنیه فعالتر ع شجاع تر و جسور تر هستن
چند روز پیش که بحث کپی رایت پیش اومد در یکی از تاپیک ها خیلی جالب بود که دوستان نظرات غیر فنی رو ابراز می کردن که جای تعجب برام داشت که این عده از ملت وارد جامعه حرفه ای برنامه نویسها هستن ولی هنوز افکارشون رو خانه تکانی نکردن , دوس دارم همیشه به خود برنامه نویسی و حاشیه پیرامونی اون هم به عنوان یک امر منطقی و فازی نگاه کنم.
استقلال نهاد و اداره کامل توسط اعضای نهاد بهترین راه حل خواهد بود.
من به شخصه برای این نمیخواستم عضو نهاد بشم که پروژ ه ای به من داده بشه و یا اینکه ذینفع مالی نهاد باشم.خیر به هیچ عنوان چون نیازی بهش ندارم در حال حاضر
اما دوس داشتم از اخبار و کارهای نهاد برنامه نویسهای ایرانی همیشه اطلاع داشته باشم و یک نهاد کاملا حرفه ای و پویا اینجا دور هم جمع بشن
من که به شخصه هنوز عضویتم تایید نشده بود.اما در کل اگر اعضاء طور دیگه ای به این قضیه نهاد فکر کنن می تونن بسیار بسیار حرفه ای تر عمل کنن و بنده هم به شخصه می تونم به عنوان ساپورت کننده بخش مالی و اقتصادی نهاد در کنارتون باشم.اما به شرطی که (بازم تاکید می کنم که بنده عضوی نیستم از نهاد که بتونم براش شرطی بگذارم فقط جنبه تاکیدی دارم) نهاد تصمیم بگیرن اساسنامه نهاد رو همین حالا و قبل از هر عمل دیگه ای تنظیم کنن
شما به بنده لطف دارید
بدون شک اعضا و مدیران ایران نهاد خودشون تو جایگاه تک تک عضا هستند و یا بودند روزهای قبل.و میشه گفت " مرگ برادر را برادر مرده میداند "
عضویت شما هم لابد تو صف تایید هست چون خوشبختانه دوستان زیادی اومدن یک قدم جلو به سمت نهاد که این هم مسئولیت مارا زیاد میکنه هم خوشحالمون میکنه.
شما فرمودید نمیخواید پروژه انجام بدید
حالا یا علاقه شخصیتونه.
یا به دلیل عدم توانایی.
قضاوتی نمیکنم چون اطلاعاتی ندارم.
اما اگه مورد اولی هست :
ایران نهاد دپارتمان های زیادی داره.
بلاگ نهاد برای خبر نویسی
نشریه نهاد
اطاق فکر نهاد
و داره مثل یک نهاد کامل بخش های اون تکمیل میشه
مشاوران نهاد
و غیره که این غیره گفتن هم باید حتی درست معنی بشه ( یعنی هنوز هم جای افزودن باز است نه اینکه غیره یعنی کلی چیز دیگه هم هست و من فرصت نمیکنم بگم ! نه فعلا همین ها به عقل من رسیده و دوستان باید کمک کنند تو تکمیلش )
همراه با نهاد ( میتونه یک سیستم خبر نامه باشه ) که اعضا اخبار و دنبال کنند.
خوب این مورد و من نمیدونستم اما از نظر شما به اون رسیدم
پس ببینید میشه با همکاری هم به جاهای خوبی رسید.
بنده به شخصه دارم به این فکر میکنم مدت ها ( سال یا 2 سال ) که یک سیستمی باشه برای اینکه قیمت اصولی داده بشه و نظرات کارشناسی شده اعمال بشه تو پروژه ها
به یکسری نتایجی هم رسیدم اما هنوز کافی نیست
که انشا الله به کمک دوستان تکمیل میشه
/////////////
اسپانسر مالی
سرمایه گذاران
همه این قسمت ها تو برنامه کاری ما هست از خیلی وقت پیش به این ها فکر کردیم
وب سایت ها و پروژه هایی تعریف کردیم که ایده ها تبدیل به اجرا بشه با حمایت مالی بنگاه های اقتصادی یا اسپانسر ها
شیوه های جدیدی ارائه کردیم مثل ارائه تیزر تبلیغاتی از یک ایده و واکشی نکات اون ایده ( در واقع ارائه 7 دقیقه ای ) و گرفتن آمار : کلمات تکرار شده،نکات فوکوس شده،هدف از ایده
و کلی برنامه دیگه
که اطاق فکر نهاد ( یکی از دپارتمان های نهد ) برای همین کار هست.
فعلا مجبوریم در و بسته نگه داریم و یک دیواره ای به نام لاگین قرار بدیم
چون همیشه شفاف بودن به نفع یک جمع نیست
باید به یک مرزی برسیم تا بعد اون بتونیم یک سری اطلاعات نشر بدیم
برای همین منظور هم دپارتمانی داریم با عنوان نشریه
که توش قصد داریم ماه به ماه گزارش بدیم تو نشریه و به چاپ برسونیم
آمار های جالبی قرار در بیاد از ربات ها و آمار متخصص ها و کلی مباحث جالب ( پروژه ویترین وب که بیشتر از این نمیتونم فعلا توضیحی بدم )
در کل یک سری از دوستان به مدیران لطف داشتن مثل شما و ما این فرصت و داریم که در خدمتشون باشیم
بدون شک هر تحرکی بهتر از ساکن بودن هست.
و ما به امید فردایی روشن قدم هامونو قرص و محکم بر میداریم.
دپارتمانتونو اگه خواستید با توجه به توضیحات من عوض کنید یا اینکه دپارتمانی از قلم افتاده بفرمایید تا بررسی کنیم.
آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 13:27 عصر دلیل: عدم نیاز به نقل قول
خسته نباشید
در مورد سیاست های پشت پرده ای که گفتین فعلا نمیشه بازگو کرد رو کار ندارم.اما در مورد اهداف و وظایف نهاد در همون صفحه نحوه فعالیت نهاد به نظرم بهترین کار این هست که یک روز رو به عنوان روز ملاقات قرار بدین تا همه دوستان در یک کنفرانس آنلاین دور هم جمع بشن و نظراتشون رو اعلام کنن و در نهایت نتیجه اون اعلام بشه. بعدش هم به نظرم اعضای این نهاد بعد یک مدت میبایست غربال بشن نه از لحاظ فنی و یا اینجور چیزها بلکه به عنوان اینکه هر شخص بعد یک مدت مشخص میشه که واقعا چه توانایی هایی داره و یا اینکه چه کمک هایی میتونه ارائه بده
به نظرم این نهاد میتونه خیلی موفق باشه اما در حال حاضر مواردی هست که به هیچ عنوان برای اعضاء به خصوص برای یکی مثل بنده اصلا واضح نیست.
پس اگر همونطور که گفتم یک روز رو قرار بدین که اعضاء دور هم جمع بشن می تونید به یک جمع بندی برسید.
اینطوری نهاد بیشتر از قبل به دموکراسی نزدیک تر میشه :)
آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : چهارشنبه 27 فروردین 1393 در 13:26 عصر دلیل: عدم نیاز به نقل قول
پیشنهاد بنده طی کردن مسیری پله ای برای نهاد است .
میخواهیم بریم بالا پشت بوم نمیتونیم یهو بپرسیم بالا , مجبوریم از پلکان نردبان یکی یکی بریم بالا . پس بنابر این توقع نباید داشت همه پلکان رو تو نهاد یهو بریم بالا اونم بدون همکاری دوستان و توقع از چند نفر مدیر که اونام بیکار نیستن . و هر کسی به هر حال پروژه و کار داره . نمیتونه بطور کامل وقتش رو برای نهاد بذاره .
فعلا نهاد باید اقدامت زیر رو به ترتیب انجام بدن :
1. کامل سازی هدف نهاد و شناساندن به دیگران .
2. کامل کردن امکانات نهاد نسبت به اهداف کلی .
3. ساخت محیط گرافیکی و مدیریت محتوای نهاد .
4. تعریف قوانین دقیق و سازگار با محیط و اعضای نهاد .
5. عضویت ( دعوتنامه ) برای اعضای نهاد .
6. اغاز به کار و شروع فعالیت و تبلیغات نهاد جهت کسب پروژه .
برخی از موراد بالا تکمیل شده و نیاز به مدت زمان کوتاهی است تا پروژه فعالیت خودش را بصورت رسمی اغاز کند .
در مورد نشست با بقیه و گرفتن نظرات میشه بفرمایید این بقیه کیا باید باشند ؟ خیلی حاشیه و دخالت هایی بدون هدف خیر می تونه وجود داشته باشه که میتونه نهاد تازه قد علم کرده نهاد و راحت له کنه ...