نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: راهنمایی برای توشتن برنامه اتوماسیون تحت شبکه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: راهنمایی برای توشتن برنامه اتوماسیون تحت شبکه

سلام دوست من.
    نظر شخصیه من:
    1- کدام ورژن دلفی برای نوشتن این برنامه پایدار تر و بهینه تر هست ؟
    به نظرم زیاد نسخه فرقی نمیکنه. اما استفاده از نسخه های 2009 به بالا رو شخصا پیشنهاد میکنم.
    2- روش هایی که باید برای نوشتن برنامه رعایت کنیم چیست ؟ برای سرعت بهتر ، کامپایل بهتر ، سربارگذاری کمتر در شبکه و ....
    به نظر من اگه توان نوشتن برنامه های پلاگین خور رو داشته باشید . بعد از طراحی کار بر روی برنامه راحتتر میشه. چون در این روش شما کافیه هر قسمت رو جدا تغییر داده و به برنامه اصلی پیوست کنید.
    3- ابزارهایی که استفاده از اونها را توصیه می کنید و یا استفاده از اونها برای نوشتن این برنامه در شبکه الزامی است چیست ؟
    این جواب رو بر اساس تجربه شخصیم توی این چند سال بهتون میگم : بر روی بستر اینترنت و اینترانت :
    بماند اینکه نگفتید منظورتون از شبکه دقیقا چیه؟لوکال یا اینترنت یا اینترانت؟
    اما من پیشنهاد نوشتن برنامه های وب بیس رو بهتون پیشنهاد میکنم. در این نوع برنامه نویسی ها شما دیگه درگیر پروتکل ها، درگیریهای شبکه ای نیستید.
    بماند که دلفی برای طراحی و ساخت برنامه های وب بیس ساخته نشده و زبانهایی مثل ASP و یا PHP برای این چنین امور ، واقعا بجا طراحی و ساخته شده اند.
    اما صحبتهای من دلیل بر کمبود و ضعف دلفی نیست . دلفی به نظر من یکی از بزرگترین و قوی ترین IDE های ساخته شده است.
    حتی برای ساخت برنامه های وب بیس هم حرف برا گفتن زیاد داره.
    چند ماه پیش بنا به نیاز و ساخت برنامه وب بیس و بی سوادی من در زمینه ASP و یا PHP مجبور به تحقیقات زیادی در این زمینه شدم.که بعد از کار و تحقیق زیاد در مورد Intraweb ، حس کردم چیزی نیست که بتونم روی پروژه تجاری روش حساب کنم . اینجا بود که با جستجوی زیاد با مجموعه ای آشنا شدم، که میتونم به جرات بگم دلفی از ASP و یا PHP دیگه کم نداره.
    و برنامه رو به صورت وب بیس طراحی کردم، و الان تو این چند ماه داره به خوبی در نت کار میکنه.
    خوبی نوشتن برنامه های وب بیس به جای نوشتن برنامه های اتوماسیون شبکه ای در این است که برنامه بر روی سرور قدرتمند در حال اجراست، امنیت و موارد مدیریتی همه بر روی یک سیستم فعاله.
    و کلاینت فقط به یک وب سرویس که بر روی سرور فعال هست متصل شده و فعالیت میکنه.
    حتی بانک اطلاعاتی هم در دسترس کلاینتها نیست.
    البته همه این موارد تجربه شخصی بوده. شاید دوستان با تجربه من ، نظرشون متفاوت باشه.
    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mask : جمعه 29 فروردین 1393 در 16:12 عصر

تاپیک های مشابه

1. سوال: راهنمایی برای نوشتن برنامه اتوماسیون
    نوشته شده توسط soft-c در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 25
    آخرین پست: جمعه 28 شهریور 1393, 18:31 عصر
  2. راهنمایی برای بروزرسانی برنامه تحت شبکه
    نوشته شده توسط mohandes1381 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1391, 18:37 عصر
  3. سوال: مراحل لازم برای ساخت برنامه چت تحت شبکه با پروتکل udp