نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
با سلام ..
اینجا ایرانه ... ایران رو که میدونید چه خبره ...
در ایران دزدی از نوع نرم افزار شایع ترین و عادی ترین نوع هست ... حتی متن باز ترین پروژه های هم صاحب دارن ... صاحب متن باز ترین پروژه ها هم توسعه دهندگانش هستند
قرار بود گواهی نامه ی سورس باز بودن آنتی ویروس کلا فرق کنه .... مثل مایکروساف که لایسنس متن باز فقط خاندنی داده یا لینوکس که ویرایش و استفاده و ... داده
نیاز نسیت در مورد گواهی نامه ها بگم(جستجو کنید)

ما میخاستیم پروژه متن باز باشه اما بعد از ثبتش (در واقع امید داشتیم به نهاد های دولتی اراعه بدیم و اون ها پشتیبانی کنند ...)
این امکان پذیر نبود ترس ما از این بود افرادی پروژه رو به اسم خودشون ثبت کنند و به حالت تجاری در بیارن ... این ترس ما رو مجبور به مخفی کاری کرد .
تمام کسانی که به سورس دسترسی داشتند شناسایی کامل شده بودن و متاهد به حفظ قوانین بودن ...
آره خودمم ایران هستم و میدونم قضیه نرم افزار دزدی اینا در چه حدی هست. تازه نرم افزار که خوبه،فکر کنم در همین فروم آقای مهندسی کیانی بودند که یک تاپیک آموزشی برای WPF داشتند،بعد یکی اومده بود دقیقا متن تاپیک رو کپی و پیست کرده بود بعنوان یکی از بخش های کتابش چاپ کرده بود و می فروخت!!!!
ولی نکته اینجاست که کسی که دزدی بکنه کاری به لایسنس شما نداره که فقط خواندنی باشه یا گفته شده باشه در نرم افزار های غیر تجاری استفاده شود.هر جوری بتونه دزدیشو میکنه و توی پروژه ی دیگه استفاده میکنهپس خیلی اینجور لایسنس ها به دزدی نرم افزار کمک نمیکنند
در مورد لایسنس های مایکروسافت هم،3تاش رو مثلا میشد استنتاج کرد منظور شما اونها هست که Ms-RSL و Ms-LPL و Ms-LRL بود.خود ویکیپدیا بالاشون این خط رو نوشته بود :
Microsoft Shared Source Licenses have various limitations that make them non-Open Source according to the Open Source Initiative and non-Free to the Free Software Foundation.
گفته با توجه به معیار های OSI و FSF اصن متن باز و آزاد نیستند.

خیلی ممنون که جواب هامو داد.من اطلاعاتی که میخواستم رو بدست آوردم ،امیدوارم دوستان هم صحبت کنند و از نظر اون ها هم استفاده کنم.امیدوارم در همه پروژه هاتون موفق شوید