-_-
برای پاسکال >>
http://wiki.freepascal.org/Operating...written_in_FPC
برای پایتون هم اگه به اون تایپک مراجعه کنین گفتم شنیدم! نگفتم دیدم و مطمئنم.در ضمن اگه بشه مفسر پایتون که منبع باز هست رو سطح کرنل اجرا کنی میشه این کارو کرد و بعید نیست!
اما برای حرف های جناب eshpilen دو سه تا نکته میخوام بگم
به نظم این مقایسه،مقایسه اشتباهیه .تو با دست خالی نمیتونی برنامه نویسی کنیه رزمی کار واقعی باید مبارزه با دست خالی رو بلد باشه (بطور اصولی هم اول مبارزه با دست خالی رو یاد میگیرن و قوی میشن و پایه رو بدست میارن و بعد میرن سراغ سلاح)، مبارزه با سلاح رو هم بلد باشه. نمیشه بگه من فقط با شمشیر بلدم مبارزه کنم. بنظرم اونی که فقط با شمشیر میتونه مبارزه و دفاع کنه میشه سامورایی
یه رزمی کار کامل از نظر من اونیه که همهء مهارت ها رو داشته باشه. همهء توانایی ها رو داشته باشه. به سلاح و شرایط خاص محدود نباشه. از سامورایی هم برتر باشه!
خب مسلمه که این کار سخت و طولانی ایه. ولی افرادی هستن که از عهدش بربیان و انگیزش رو داشته باشن. همیشه!
شما میگی امروز که سلاح گرم ساخته شده رزمی و دست و شمشیر چیه دیگه به چه دردی میخوره صرف نمیکنه!
ولی من میگم اینقدر مطمئن نباش. تجربه نکردی درکش نکردی نمیدونی که اینقدر ساده نیست و بیش از این داستان و اثر داره. لزوما یه چیزی مستقیم نیست. من خودم یخورده ورزش رزمی کردم و یخورده توی خونه تنها ورزش میکنم و همیشه آمادگی بدنی خودم رو خوب نگه میدارم، اثری که میذاره و مزیتی که بهم میده همیشه به وضوح میبینم توی زندگی و در مقایسه با بقیهء افرادی که اینطور نیستن، که مزیت کمی هم نیست، و کلی هم بهم حال میده، و حتی در مسائل دیگر زندگیم هم تاثیر مثبت میذاره، حتی توی شغل و تخصص های دیگری که دارم.
اثر فقط مستقیم نیست. اثر فقط فیزیکی نیست. خیلی جوانب و پیچیدگی ها داره. و هنوزم اونقدری کاربرد و اثر واقعی داره که دربارهء اینکه فایده داره و صرف میکنه فکر کنیم.
اون روح و ذهن و جسم یه مبارز میدونی چیه؟ میدونی چقدر میتونه کیفیت زندگی رو بالا ببره؟ خیلی وقتا حتی دنیایی پول و قدرتهای اجتماعی نمیتونه افراد رو اونقدر خوشبخت کنه و از خطرات و بلاهای زندگی نجات بده.
اینایی که میگم شعار و تکرار جملات از توی کتابها و کلمات قصار دیگران نیست، بلکه خودم عملا بهشون رسیدم و تجربه و لمس میکنم. یه چیز خیالی نیست.
در بهترین حالت به یه اسمبلر و ادیتور احتیاج داری.
اتفاقا خیلیارو میشناسم که به خاطر همین سرعت کروم رفتن سمتشکروم از فایرفاکس سریعتره، ولی من شخصا طرفدار و استفاده کننده از فایرفاکس هستم. سرعت فایرفاکس هم در حد کافی است.
هرچیزی وقتی کافی باشه یعنی کافی و قابل قبول. لزوما نیازی نیست که حداکثر باشه.
فایر فاکس گاهی اوقات کندی داره و من خیلی اوقات از این کندی های خیلی خیلی کوچیک ناراحت میشم و احساس خفگی بهم دست میده و سرگیجه میگیرم!!
در حد کافی برای برنامه های کوچیک معنی میده و نه برا برنامه هایی که روزانه باهاش سروکار داریم
لپتاپ من برخلاف کامپیوترم خیلی ضعیفه و فایر فاکس باید به فکر این ها هم باشه.من تو کامپیوترم از فایر فاکس استفاده میکنم ولی تو لپتاپم از اپرا
چرا همه چیزو قاطی میکنین؟تجربه و منطق من میگه وقتی برنامه نویسی و فناوری رایانه رو از پایه یاد گرفته باشی و دانش و بینشی هم گسترده و هم عمیق داشته باشی، در یادگیری و استفاده از هر زبان و فناوری دیگر در هر سطحی هم کارت راحتتر و سریعتر میشه. فقط این نیست که مستقیما از یه زبانی استفاده بکنیم یا مستقیما مربوط باشه.
مثل اینکه در ریاضیات هم شما باید از پایه همه چیز رو بلد باشی تا ریاضیدان کامل و قوی ای بشی. شاید این مقایسه بنظر شما اغراق باشه، اما بنظر من کم و بیش صدق میکنه.
کامپیوتر یه رشته واحد نیست که یه نفر بگه من کامپیوترو خیلی خوب بلدم!!یا باید این کارو کرد که کامپیوترو خوب یاد گرفت.صد ها رشته مختلف داره
من میگم برا برخی رشته ها به اسمبلی نیاز نیست
میشه بگین برا یه برنامه نویس گرافیک نرم افزار(مثلا کسی که داره از xaml یا qml و یا .... برای طراحی ui نرم افزار استفاده میکنه)چه نیازی به اسمبلی داره؟؟؟
یه برنامه نویس وب چه نیازی به اسمبلی داره؟
خیلی از رشته ها بدون اسمبلی کارشون راه میافته و یاد گیری اسملی فقط بهشون نکات جدیدی از لایه های پایین کامپیوتر میده که هیچ توانایی جدیدی براشون به همراه نداره(برا من که نداشت)
من اسمبلی رو تا حدی بلدم.چرا؟چون گول این حرفارو خورده بود.ای کاش به جاش انرژیم رو گذاشته بودم رو چیزای دیگه.الان کلی مطلب و کتاب و ..... جلوم هستن که همشون به یه تکنولوژی خاص پرداخته اند و اگه اسمبلی رو
اخر و بعد از اینا یاد گرفته بودم توانایی های بیشتری داشتم.به جرات میتونم بگم الان یه برنامه نویس .net توانایی خیلی بیشتری نسبت به من داره
اسمبلی برای برخی رشته ها مثلا یک دانشجوی برق یا کسی که میخواد روبات بسازه و خیلی جاهای دیگه یه ابزار خیلی مفیده.
اما تو خیلی جاها اولویت های دیگه ای هست.مثل همیشه شعار من اینه که هرزبانی رو برای کاری ساختند
دقیقا این همه جون میکنم که اینو بگم.ضمنا یوقتا یه چیزایی رو با زبانهای دیگری پیاده سازی میکنن گاهی اهداف خاص دارن. بطور مثال یادمه یه مفسر پایتون نوشتن با خود زبان پایتون!! حالا کاربرد چیه، بنظرم بدیهی است که برای کاربردهای عادی و روزمره نیست چون پرفورمنش پایتون همینطوری طبیعتا چون زبان تفسیری هست یک مقدار کمه چه برسه به اینکه خود مفسرش هم بجای سی با خود پایتون نوشته بشه. کاربردش احتمالا تحقیقات خاص و توسعه و تست و آزمایش های مربوط به توسعه خود پایتون هست مثلا.
اول باید هدفو مشخص کرد.