نوشته شده توسط
MMSHFE
ضمناً یک نکته رو هم بد نیست به دوستانی که از این مدل بحثها اظهار نارضایتی میکنن یادآوری کنم: دوستان عزیز، کسانی که الان که بحثی راه افتاده میاین نصیحت میکنین و صحبت از شخصیت میکنید و من یا آقای حسین زاده رو زیر سؤال میبرین، میشه بفرمایید موقع درخواست همکاری کجا تشریف داشتین؟ توی هر جامعه ای (چه ایران نهاد چه هرجای دیگه) که تعداد اعضای زیادی داشته باشه بالأخره دیر یا زود اینجور بحثها پیش میاد. اگه اعصابشو ندارین وارد این جوامع نشین و همچنان به تنهایی کدنویسی کردنتون مشغول باشین. اینکه دو سال درخواستی نبوده قبول ولی الان که درخواست داده شده توی فاروم نهاد، میشه بگین چرا حتی یک پست مبنی بر «وقت ندارم» توی تاپیکها نیست؟ یکم هم انگشت اتهام رو به سمت خودتون بگیرین. اگه شما اعضای محترم هم فعالیت خوبی داشتین، مشکلات شخصی و... بروز نمیکرد که امروز من و آقا مهرداد برحسب ظاهر روبروی هم بخوایم وایستیم و شما بخواین ما رو نصیحت کنید. شماهایی که میگین اگه اوضاع خوب نیست بگین ما هم دلمون رو به نهاد خوش نکنیم یا سایر حرفهای این تیپی، مثل اینکه یادتون رفته که نهاد برای دلخوش کردن بوجود نیومده. یکبار دیگه امضای آقای حسین زاده رو بخونید: بیایم تا با هم دیگه فکری واسه خودمون کنیم !
الان میشه دقیقاً مشخص کنید کجای این «با هم بودن» ایستادین؟ فقط منتظر نتیجه بودن یعنی با هم بودن؟ تا وقتی شرایط خوبه کنار نهاد هستین و منتظر مزایای احتمالی اون در آینده خواهید بود ولی تا یکم بحثی بالا گرفت یا یکی رفت یا یکم سیاستها تغییر کرد، بای بای نهاد میشه حرف آخرتون؟ جالبه که بقیه رو هم متهم به فعالیت غیر حرفه ای میکنید. بله من و آقا مهرداد هم میتونستیم توی تلفن مثل قبل مشکلات رو حل کنیم ولی فکر کردیم این حق اعضاست که از مشکلات باخبر بشن. اگه میدونستیم اینطوری قضاوت میکنین مطمئن باشید موضوع رو خود آقا مهرداد هم علنی نمیکرد. خیلی باحالین بخدا. مهرداد جان تحویل بگیر میخواین شرایط کاری و زندگی کیا رو تغییر بدی.