مرسی که این مطالب رو جمع شده اینجا گذاشتید ولی بهتر اینه که فقط توی یک پست بزارید. این که توی چند شاخه بزارید دلیل بر اینکه حتمن دیده بشه نیست و برعکس شکل و شمایل اسپم داره و مهم تر از همه اینکه نمیشه توی یک تاپیک واحد و منسجم سرش حرف زد... پخش و پلا میشه موضوع

اما در مورد موضوع زبان برنامه نویسی... همه این مطالب درست هستند اما به یه نکته توجه کنید. اونم اینه که جاوا از ابتدا هدفش رو برای سادگی گذاشت. این سادگیه بیش از اندازه دو رو داره، یکیش همون هدف جاواست... یعنی اینکه برنامه نویس راحت تر بنویسه... و بهتر بگم "هر برنامه نویسی بتونه بنویسه!!!" همین یکی از دلایل فراگیر شدن و شهرت جاواست. اما یه روی دیگه داستان اینه که بخاطر ساده بودن فرم زبان... برای یک سری کارا (که از قضا تو برنامه های دنیای امروز کم هم نیستن) باید حجم کد بالایی بنویسید تا بتونید به جاوا بفهمونید که چی میخواید!!!
از طرف دیگه جاوا یه زیان امری، توصیفی (Imperative) هستش و این خودش تو دنیای امروز برنامه نویسی یه دردسره!
توی 5 سال 10 سال گذشته جامعه فعال برنامه نویس دنیا دارن کشیده میشن به سمت مسیر هایی که بیشتر نیاز های امروز (برنامه های پر تعداد موبایل... سایت هایی مثل فیس بوک.. جی میل.. امکانات فراگیر و خدمات اینترنتی... و .. و ...و) رو جواب بده. مثل زبان های Functional مثل کد های Asynchronous و ... و حتی کمی قدرت و انعطاف بیشتر برای برنامه نویس مثل Dynamic Typing توی زبان.
زبان هایی مثل Go, Node.js, Groovyو Scala, ... نتیجه همین تلاش ها هستن. اینجا دیگه برنامه نویس باید مهارت بیشتر کسب کنه.

خلاصه جاوا زبایه که برای برنامه نویس های آماتور خلق شد... هرچند که مجبور شده به سمت مواردی که گفتم حرکت کنه (جاوای 8 و جاوای 9 رو ببینید)

اگه دوست دارید چیزای خوب یاد بگیرید و کارای خوب بکنید و جاوا بلد هستید حتمن به زبان های Groovy و یا Scala هم سر بزنید. ببینید دنیاتون چه شکلی میشه ;)