نمایش نتایج 1 تا 36 از 36

نام تاپیک: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    تهران

نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

نمیدونم احساس شما و بقیه نسبت به این بحث چیه ولی من دوست دارم چیزای جدید یاد بگیرم.

نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    اگه یه روزی اندروید از جاوا جدا بشه ، هیچ صدمه ای به جاوا وارد نمیشه چون هدف اصلی جاوا چیزی بیشتر از یه سیستم عامل موبایل مثل اندرویده و طی این سالها کارامدی جاوا به همه ثابت شده و به خیلی از اهدافش هم رسیده و درستی شعارش را هم به همه ثابت کرده .
    جاوا الان یکی از محبوبترین زبان هاست ولی بخش عمده اش به خاطر اندرویده، پس هیچ صدمه ای به جاوا وارد نمیشه منطقی نیست.
    (جاوا تو وب محبوب نیست) (جاوا واسه دسکتاپ چندان محبوب نیست، یه نگاهی به برنامه های سیستم خودتون بندازید)

بسیاری از جا ها هست که سی ++ به جاوا نمیرسه مثل J2EE و برنامه نویسی وب با جاوا و برنامه نویسی برای بسیاری از وسایل برقی اطراف ما و برنامه نویسی برنامه های کراس پلتفرم
    بله در برنامه نویسی وب جاوا خوب هست البته سی داره اون پشت کار اصلی رو میکنه (لینوکس، آپاچی، ...) ولی برنامه نویسی کراس پلتفرم شعاری بیش نیست. جاوا خیلی از سکوها رو پشتیبانی نمی کنه مثلا موارد مربوط به سیستم عامل های موبایل رو گفتم. برنامه های کراس پلتفرم مثل فایرفاکس، کروم، اصلا خود ماشین مجازی جاوا با چه زبانی نوشته شده اند؟ با جاوا؟

(ضمنا احتمال جدا شدن اندروید از جاوا خیلی کمه . چون golang زبانی نیست که بخواد با جاوا رقابت کنه ، چه برسه به برابری ! و اینکه طی این چند سال تمام برنامه نویس های اندروید به خاطر اندروید جاوا را یاد گرفتند و تجربه ی زیادی در این چند سال کسب کردند و فکر نمی کنم حاضر باشن تجربیات و یادگیری ها و هزینه هایی که کردن را فراموش کنند و یه زبان دیگه را یاد بگیرند)
    مسلما هر شرکتی دوست داره از محصول خودش استفاده کنه تا محصول شرکت های دیگه. دقت کنید که golang داره توسط google توسعه داده میشه به طور دقیق توسط سه تا از بهترین برنامه نویسای دنیا یعنی Robert Griesemer, Rob Pike, and Ken Thompso . انتخاب دست برنامه نویسا نیست دست گوگله اون میگه چه زبانی باید استفاده بشه و زبانی رو انتخاب میکنه بیشتر به نفعش هست.
    آخرین ویرایش به وسیله asdasd123123 : یک شنبه 19 بهمن 1393 در 11:06 صبح

تاپیک های مشابه

1. بهترین زبان برنامه نویسی برای فروشگاه ساز
    نوشته شده توسط kav3h11 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 10:15 صبح
  2. بهترین زبان برنامه نویسی برای ساختن یک سیستم عامل
    نوشته شده توسط unix_svr4 در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 23
    آخرین پست: یک شنبه 25 خرداد 1393, 21:23 عصر
  3. سوال: بهترین زبان برنامه نویسی برای فروشگاه ساز
    نوشته شده توسط kav3h11 در بخش ASP.NET MVC