دوستان خدارو شکر که همه چیز ختم به خیر شد من هم به نوبه خودم از آقای شهرکی وآقای حسین زاده تشکر میکنم.
خوب حالا دیگه نوبت ماست که برادریمونو ثابت کنیم و به قول دوستمون از حرف زدن وبازی با کلمات بیایم بیرون و بگیم چند مرده حلاجیم.
برای اثبات حسن نیت یک پروژه رو شروع کردیم (البته با تایید حضرات فوق ) که مشارکت همگان رو میطلبه در واقع میخوایم برای خودمون برنامه ریزی بکنیم که مسیرحرکت وهدفمون رو نشون بده .
کار سختی به نظر میاد ولی شدنیه . حالا وقته شه که هرکس تواناییهاشو به اثبات برسونه .
این پروژه از لحظه تجزیه وتحلیل تا عملیاتی شدن اون قراره در تالار نهادو فقط برای اعضای نهاد بصورت اپن انجام بشه برای اینکه نظرات ومسائل جانبی نیز مسیرمونو منحرف نکنه در کنارش هم دو تاپیک بدین منظور نیز در نظر گرفته شده است
بدلیل اینکه این پروژه میتواند خیلی بزرگ باشد و کامل شدنش زمانبر تصمیم داریم مرحله به مرحله پیش بریم وهرمرحله که تمام شد آن بخش را عملیاتی کنیم وسپس بقیه را ادامه بدیم
امیدوارم دوستان مشارکت کنند حتی در حد رویت کردن ! این پروژه از آن دسته پروژه هایی است که خیلی از شرکتها حاضرند بابتش میلیاردی هزینه کنند پس فرصت را از دست ندهید
این پروژه در واقع راه حلی است برای مسئله بدون جواب : اول باید مرغ بوجود بیاد یا تخم مرغ !
نهاد نیازمند اینه که از تک تک قابلیتهای خاص افراد استفاده بهینه کنه
اگر موافقید در تالار نهاد نظر بدید ولی فقط لطفا آیه یاس نخونید .
http://iforum.i-nahad.ir/showthread....4&pid=49#pid49
دوستان عزیز لطفاً رزومه خودتون رو فقط در قالب مشخص شده (http://www.i-nahad.ir/attach/sample.rar) ارسال کنید.
به محتواش چکار دارین. قالب همونه. رزومه هم که منتشر نمیشه جایی. لطفاً سریعتر ارسال کنید که وقت کافی برای بررسی و... داشته باشیم.
از کجا باید بفهمیم رزومه به دست شما رسیده یا نه ؟
توی این لینک اعلام میکنم: http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=29
سلام
رزومه رو به چه ایمیلی ارسال کنیم ؟
ممنون
سلام
من از ار جا ( هم جیمیل و هم یاهو ) سعی می کنم بفرستم مشکل داره و میگه نمی تونه به جیمیل آقای شهرکی فوروارد کنه.
می شه چک کنید مشکل از کجاست؟کاش جائی تو سایت باز می کردید که مستقیم آپلود کنن.کد HTML:mmshfe@gmail.com (ultimately generated from d.php@i-nahad.ir)
والا بقیه مشکلی نداشتن برای ارسال.
تا این لحظه فقط 7 نفر از 95 نفر اعضای دپارتمان PHP رزومه خودشون رو ارسال کردن درحالی که 2 روز از مهلت یک هفته ای مقرر، گذشته. دوستان لطفاً کمی با جدیت بیشتر به قضیه نگاه کنید. درنظر دارم بعد از جمع آوری رزومه ها، یکسری مسابقات جهت تقویت مهارت الگوریتم نویسی و کدنویسی اعضا (شبیه ACM) بین اعضای دپارتمان PHP برگزار کنم و همه برنامه های نوشته شده توسط اعضا از جهات مختلف مثل مصرف حافظه و بار پردازش و... مورد ارزیابی قرار بگیره و سورس کدهای برنده اعلام بشن و تمامی الگوریتمها بین اعضای دپارتمان به اشتراک گذاشته بشه. اینجور فرصتها رو از دست ندین.
نه ضروری نیست. اگه دارین بگذارین که i-Yaraneh تعلق بگیره! اگه ندارین نمیخواد.
اسکن کارت ملی و شناسنامه لازمه؟؟؟
چون اسکنش رو ندارم.
با موبایل عکس بگیرین بگذارین. یه راهی پیدا کنید دیگه![]()
یعنی در این حد ضروریه/؟
ببینید نهاد باید بعنوان یک فرد حقیقی اعضاش رو بشناسه. مثل یک سایت عادی نیست که با هویت مجازی بخوایم فعالیت کنیم. قراره اعضای نهاد، یک خانواده باشن که هدف مشترکشون، فعالیت تو حوزه IT و لذت بردن از شغلشونه.
خوبی اینکارتون اینه که بالاخره منم یه رزومه واسه خودم درست کردم همیشه تنبلیم میومد یه رزومه بسازم تا جاهای دیگه به درد بخوره.![]()
حالا مونده هنوز. بگذارین مسابقه راه بیفته اونوقت حسابی ذهنتون به چالش کشیده میشه. بیشتر از 150 تا سؤال تهیه کردم که هرکدوم به تنهایی یکی دو روز امثال من و مهرداد و رضا و بقیه دوستان رو درگیر میکنه. ببینیم کیا برنامه نویسن کیا کدنویس. بعد از هر مسابقه هم نفر برتر رو مشخص میکنیم و همه سورس کدها رو بین شرکت کنندگان به اشتراک میگذاریم. جایزه هم داره ولی بیشتر معنویه تا مادی.
اقای شهرکی در صورت امکان سوالاتی رو که طرح کردید بعد از ازمون پابلیک کنید که ما هم که توی دپارتمان php نیستیم استفاده کنیم
متشکر
با توجه به اینکه این سؤالات برای محک اعضای دپارتمان PHP هست و بعداً خیلیها ممکنه به این دپارتمان درخواست انتقال بدن، سؤالات رو نمیشه بصورت عمومی منتشر کرد. ضمناً درنظر داریم در آینده این روال مسابقه رو گسترش بدیم و چند مرحله ای و حتی در مرحله نهایی بصورت حضوری برگزار کنیم و روز پایانی هم جوایز اهدا بشه. برنامه دقیقی داریم ولی فعلاً گام اول رو باید درست برداریم. بخاطر همین فعلاً زیاد وارد چشم انداز آینده این ایده نهاد نمیشم.
یازده نفر تا الان اطلاعاتشون رو فرستادن. ضمن تشکر از این دوستان، تقاضا دارم بقیه هم دست بکار بشن تا فرصت هست. همچنین از این دوستان عزیز میخوام که توی سایت i-nahad.ir هم وارد بشن و پروفایل کاربریشون رو تکمیل کنن. اطلاعاتی مثل آدرس محل سکونت و... رو تا مجبور نباشیم خودمون برای اینهمه کاربر، یکی یکی اصلاحات رو انجام بدیم.
اقا پس ما که 4 ,5 ماه منتظر تاییدیم چی؟!!!
به نظر من این بهترین فرصت هست برای جذب اعضای جدید.کسانی که میخوان عضو بشن رزومه رو تکمیل و ارسال کنن.اینطوری بین کسانی که رزومه رو نمیدن و حذف میشن و اعضای جدیدی که میان یه تعادلی برقرار میشه. نظرتون چیه آقای شهرکی؟
حالا ما که تازه ثبت نام کردیم و هنوز تایید نشدیم ولی در کل میخواستم بپرسم این درسته سوالات ACM یا در کل این تیپ سوال ها ( همه میدونیم برای حل این جور سوالات باید دانش ریاضیات و الگوریتم خوبی داشته باشیم ) روشی باشه برای تعیین سطح کدنویسی اعضای PHP کسایی که بعدا" میخوان برنامه نویسی گروهی برای پروژه های تجاری انجام بدن ؟
اگه ACM روش مناسبی برای سنجش بود چرا دانشگاه شریف امسال مسابقه ی " مهارت سنجی برنامه نویسی " رو با اسپانسرهایی از شرکت های نرم افزاریی کشور نظیر " توسن و ... " راه انداخت ؟ همچنین یادم میاد تو سایتش هنگام ثبت نام باید مشخص میکردی که تو کدوم حوزه ( برنامه نویسی موبایل ، بانک اطلاعاتی و ... ) میخوای شرکت بکنی . حالا آقای شهرکی کامل توضیح ندادن ، ولی اگه منظورتون اینه که سطح اعضا رو با سوالات ACM یا این تیپ سوالات مورد بررسی قرار بدین من فکر میکنم اشتباهه چرا که اینجا کلاس درس و دانشگاه نیست قرار نیست CLRS بخونیم قراره بچه وارد بازار کار بشن . مسابقه ACM خیلی جنبه ی اکادمیک داره و از دنیای برنامه نویسی ( اون چیزی که تو بازار یعنی شرکت ها ) ازت میخوان فاصله داره البته حق هم داره چون هدفش یه چیزه دیگس . تازه خوده شریف هم اهمیت این کار رو درک کرده و برای سنجش افراد یک نوع دیگه ای از مسابقه رو ترتیب داده " مهارت سنجی برنامه نویسی " . مثلا" بهتر نیست مسابقه ای ترتیب داده بشه که کد ها از نظر امنیت و یا بهینه بودن ( سرعت اجرا ) مورد بررسی قرار بگیرن ؟ منظورم در کل اینه شاخص های مسابقه برای سنجش باید به کاریی که بچه ها بعدا" قراره درش مهارت پیدا بکنن هم ربط داشته باشه .
خلاصه شما خودتون واردترین به این مسائل بنده فقط خواستم نظرم رو بیان کنم .
لینک مسابقه مهارت سنجی داشنگاه شریف :
http://www.schallenge.ir
آخرین ویرایش به وسیله arash691 : سه شنبه 18 شهریور 1393 در 18:00 عصر دلیل: قرار دادن لینک
سلام اسم و فامیلیتونو بفرمایید.
داریم سیستم مدیریت دپارتمان ها و کامل میکنیم که تایید توسط مدیران انجام بشه ( در واقع مدیرانی که قراره با شما از این به بعد کار کنند که ملاک اون ها هم رزومه شما است )
در ضمن اگه از دپارتمان PHP هستید ( درخواست عضویت در این دپارتمان و دارید ) میتونید شما هم همراه سایرین رزومه بفرستید و قید کنید که در انتظار تایید هستید.
دوست عزیز، نمیدونم تا حالا ACM یا این تیپ مسابقات شرکت کردین یا نه ولی لازمه به چند نکته توجه کنید:
1- مسابقات ACM و سؤالاتش خیلی با آموزشهای آکادمیک فرق داره و سؤالاتش واقعاً ذهن رو درگیر میکنه.
2- دانشگاه شریف ازنظر سطح علمی یکی از دانشگاههای خیلی خوب کشور (نه دنیا) هست قبول. اما این دانشگاه درمورد کارها و پروژه هایی که اجرا میکنه، فوق العاده تجاری به قضایا نگاه میکنه. الان اگه براشون اثبات بشه که با برگزاری مسابقه «حبس کردن نفس زیر آب» میتونن درآمد خوبی کسب کنن (چه ازطریق اسپانسرها و چه ازطریق شرکت کنندگان بعنوان هزینه ورودی در مسابقه)، اینکار رو انجام خواهند داد. الان هم دیدن ACM کمتر توی کشور ما استقبال میشه و کشورهای دیگه هم یکی دو سالی هست که بنا به دلایل مختلف سیاسی و اقتصادی و... حضور کمتری دارن، یک سیستم جدید راه اندازی کردن که سر و ته روال داوری و... اون مشخص نیست.
3- هدف ایران نهاد این بوده که افراد رو برنامه نویس بار بیاره نه کدنویس. خیلی از سؤالاتی که تو این مسابقه مطرح میشه شاید توی هیچ پروژه ای (بخصوص در زمینه وب) به کار نیاد ولی قدرت تجزیه و تحلیل و الگوریتم نویسی شرکت کنندگان رو به شدت افزایش میده. کسی که بتونه این مسائل رو تحلیل کنه و الگوریتم و بعدش هم کد براش بسازه و توی کدش هم حواسش به سرعت و بهینگی مصرف حافظه و... باشه، قطعاً توی تحلیل یک سایت ساده درمانده و مستأصل نمیشه.
4- من گفتم سبک مسابقه شبیه ACM هست نه اینکه سؤالاتش لزوماً همونهاست. سؤالات به نحوی درنظر گرفته میشه که برای حل مسئله مشکل خاصی نداشته باشن اکثر اعضا ولی برای بهینه نوشتن (ازنظر سرعت اجرا و مصرف حافظه) باید شناخت کافی به دستورات و ابزارهای PHP پیدا کنن.
5- هدف از برگزاری این مسابقه، جایزه و... نیست بلکه میخوایم بدونیم (هم ما و هم خود شرکت کنندگان) که کدوم یک از اعضا نیازمند تمرین بیشتر در زمینه تحلیل و تولید الگوریتم هستن و کدومشون مشکلی تو این فاز ندارن و فقط باید روی آموزش دستورات زبان PHP متمرکز بشیم.
دوستان عزیز دقت کنید که لازم نیست دقیقاً محتوای جدول مهارتها رو همونطوری که من درست کردم رو بنویسید. مثلاً خیلی از دوستان اومدن توی بخشهایی مثل Unity3D و... خط تیره گذاشتن یا نوشتن ضعیف. من مهارتهای خودمو نوشتم و شما هم مهارتهای خودتونو بنویسید. اگه میبینید چیزی کار کردین که توی این جدول نیست، اضافه کنید. اگر هم چیزی هست که کار نکردین، حذف کنید. لازم نیست همه ماها توی بخشهای مشترکی کار کرده باشیم.
دوستان عزیز، دست از سر این شماره 30005833000333 بردارین. شماره سامانه پیامک نهاد یه چیز دیگه شده. برای عضویت هم از لینک www.i-Nahad.ir/i-Register استفاده کنید.
بله توی سامانه خرید اینترنتی شماره پیامک جدید قید شده.
ممنون مهندس
17 نفر تا حالا رزومه فرستادن که رزومه 2 نفرشون هم تأیید نشده. بقیه اعضای دپارتمان PHP گویا قصد ندارن فعالیتی نشون بدن از خودشون. البته بد هم نمیشه اینطوری برای مسابقه، داوری راحتتری خواهیم داشت. دوستان دقت کنید که فقط تا پایان یکشنبه فرصت دارین و بعداً هیچ عذر و بهانه ای پذیرفته نیست. برای روز آخر هم نگذارین چون رزومه ها باید بررسی و تأیید بشه و اگه رزومه شما تو این مدت تأیید نشده باشه، دیگه فرصتی برای اصلاحش نخواهید داشت و ارسال رزومه تأیید نشده، فرقی با عدم ارسالش نداره.
هیچ راهی نیستش عکس کارت ملی و اینا رو نزاریم؟باور کنید نمیشه اسکن بگیریم![]()
نه باید همه اطلاعات باشه. چرا نمیشه اسکن بگیرین؟ با موبایل هم نمیشه عکس بگیرین بگذارین؟ دوربین دیجیتال هم نیست که عکس بگیرین؟ وبکم کامپیوتر چطور؟ کافی نت هم نیست؟ بعد وقتی اکانتها غیرفعال شد همه گله میکنن.
چه رزومه هایی تایید نمیشند؟
همین فردا ارسال میکنم
اما اگه دست دست میکنیم به خاطر اینه که رزومه ای ندارریم.
گرچه نمیدونم این رزومه ها چقدر مهم هست براتون.رتبه بندی و ازاینجور مسایل و حتی حذف
خوب ازاونجایی که بیشتر از 3 ماهه نمیشه که (یکی دو ماهی هم دست پا شسکته با پکیج خودتون)شروع کردم به یادگیری
و اینکه نهاد داشت کم کم پا میگیرفت و ....
و
ازشانش ما هم یه ساخت فروشگاه به پستم خورد که تو این مدت درگیر اون بودم (بماندکه میخواستم یه چه چیز خوب ازآب دربیاد که تو دیزانشم چقدر وقتم گرفته شد و الان دیگه آخرای کدنویسشیه(دیزاینش بیشتر وقت برد!!)).
خوب همین مسایل و ترس ازداشتن رزومه و.... باعث شد که نتونم yii رو یادبگیرم و وقتم رو تماما رو کدنویسی بذارم.
امیداروم رزومه م!!! تایید بشه.
تأیید رزومه الان فقط ازنظر ساختار استاندارده (طبق نمونه ارسالی) و اینکه هرچی میدونید رو بنویسید تا شناخت نسبتاً مناسبی پیدا کنیم وگرنه مهم نیست کی چی بلده. قراره بدونیم چیا رو بلد نیستین که روی اونها وقت بگذاریم تا یاد بگیرین. فقط رزومه هایی که نقص دارن (مثلاً عکس رو طرف نگذاشته یا تو قالب گفته شده نفرستاده و...) تأیید نمیشن. بحث رتبه بندی در کار نیست.