حالا ما که تازه ثبت نام کردیم و هنوز تایید نشدیم ولی در کل میخواستم بپرسم این درسته سوالات ACM یا در کل این تیپ سوال ها ( همه میدونیم برای حل این جور سوالات باید دانش ریاضیات و الگوریتم خوبی داشته باشیم ) روشی باشه برای تعیین سطح کدنویسی اعضای PHP کسایی که بعدا" میخوان برنامه نویسی گروهی برای پروژه های تجاری انجام بدن ؟
اگه ACM روش مناسبی برای سنجش بود چرا دانشگاه شریف امسال مسابقه ی " مهارت سنجی برنامه نویسی " رو با اسپانسرهایی از شرکت های نرم افزاریی کشور نظیر " توسن و ... " راه انداخت ؟ همچنین یادم میاد تو سایتش هنگام ثبت نام باید مشخص میکردی که تو کدوم حوزه ( برنامه نویسی موبایل ، بانک اطلاعاتی و ... ) میخوای شرکت بکنی . حالا آقای شهرکی کامل توضیح ندادن ، ولی اگه منظورتون اینه که سطح اعضا رو با سوالات ACM یا این تیپ سوالات مورد بررسی قرار بدین من فکر میکنم اشتباهه چرا که اینجا کلاس درس و دانشگاه نیست قرار نیست CLRS بخونیم قراره بچه وارد بازار کار بشن . مسابقه ACM خیلی جنبه ی اکادمیک داره و از دنیای برنامه نویسی ( اون چیزی که تو بازار یعنی شرکت ها ) ازت میخوان فاصله داره البته حق هم داره چون هدفش یه چیزه دیگس . تازه خوده شریف هم اهمیت این کار رو درک کرده و برای سنجش افراد یک نوع دیگه ای از مسابقه رو ترتیب داده " مهارت سنجی برنامه نویسی " . مثلا" بهتر نیست مسابقه ای ترتیب داده بشه که کد ها از نظر امنیت و یا بهینه بودن ( سرعت اجرا ) مورد بررسی قرار بگیرن ؟ منظورم در کل اینه شاخص های مسابقه برای سنجش باید به کاریی که بچه ها بعدا" قراره درش مهارت پیدا بکنن هم ربط داشته باشه .
خلاصه شما خودتون واردترین به این مسائل بنده فقط خواستم نظرم رو بیان کنم .
لینک مسابقه مهارت سنجی داشنگاه شریف :
http://www.schallenge.ir