مشاهده دست آورد نظرسنجی: در یک مدل توسعه منبع باز کدام مورد مهمتر است؟

رای دهنده
46. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مستندات و مدارک برای توسعه

36 78.26%
  • توسعه و افزودن قابلیت های جدید

10 21.74%
صفحه 4 از 6 اولاول ... 23456 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 222

نام تاپیک: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

کاربر دائمی آواتار morrning
    محل زندگی
    کرمانشاه

نقل قول: Sarkesh فریمورک PHP ایرانی

[QUOTE=piter11;2061837]ببخشید میشه این خصوصیت href از button یه توضیحی در موردش بدید
    $forget->configure('HREF',cls_general::create_url(array('p  lugin','users','action','reset_password')));
    [/QUOTE
    $forget یه شی از کلاس button هست که href اون کانفیگ شده.
    href کارش اینه که اگه ست بشه تمام رویداد ها از کار میفتن و در صورت کلیک روی دکمه به آدرسی که در href مشخص شده صفحه جامپ میشه.

کلاس cls_general هم یه متد داره به اسم creat_url که کارش اینه که لینک میسازه. این برای بعدا به درد میخوره که clean url فعال باشه.
    برای مثال خروجی تابع create_url در تابع بالا چیزی شبیه به لینک زیره
    http://localhost/?plugin=users&action=reset_password

محل زندگی
    کرمانشاه

پروژه روی GITHUB به پند زیر مجموعه تقسیم شد.
    از امروز توسعه پلاگین ها خارج از مخزن هسته اصلی صورت میگیره.

SarkeshMVC در واقع هسته فریمورک هست که بدون پلاگین ها توسعه داده میشه. و هر یک از پلاگین ها هم در مخازن جدا توسعه داده میشن.
    دوستان خدمتتون عرض کنم که برای نسخه آلفا که طبق برنامه ریزی قبلی اعلام کردم کمی از برنامه عقبم. از دوستانی که میتونن در توسعه کمک کنند عاجزانه تقاضای همکاری دارم.

کجا به یاری شما نیازمندیم؟
    -توسعه پلاگین CORE
    -توسعه پلاگین USERS

برای استارت کار هم میتونید یه نگاهی به پلاگین USERS بندازید.

محل زندگی
    کرمانشاه

متاسفانه با توجه به مشکلاتی که برام پیش اومد نتونستم طبق برنامه زمانی که مشخص کرده بودم پیش برم و از برنامه عقب افتادم.
    در این مدت بخش‌های زیر به فریمورک اضافه شده

- محیط مدیریت برای کنترل پلاگین‌ها و تنظیمات اساسی فریمورک(البته لود پلاگین‌ها از داخل core تموم شده ولی پیاده سازی خود core مونده)
    -توسعه پلاگین user
    -تقسیم بندی پلاگین ها به پلاگین‌های سیستمی و عادی(پلاگین‌های سیستمی مانند کاربران و مدیریت هسته و مدیریت فایل ها و ...)
    -پیشرفت در توسعه و اضافه کردن چندین کنترل جدید مثل tabbar و hidden و switch و uploader و ....
    -اضافه کردن redbeanphp که یک کلاس قدرتمند برای مدیریت و دسترسی به پایگاه داده هست به فریمورک که با نام cls_orm در دسترس هست
    برای مشاهده مستندات این کلاس به redbeanphp.com مراجعه کنید.
    -بهبود هماهنگی و رفع چندین باگ در موتور پردازش قالب raintpl
    - آغاز توسعه پلاگین مدیریت فایل‌ها به صورتی که برای ذخیره سازی فایل ها بتوان از جندین منبع داده به صورت همزمان استفاده کرد.
    -بهبود پیاده سازی mvc در فریمورک
    -بازنویسی پلاگین های قدیمی و استفاده از کنترل های جدید تعریف شده در این پلاگین ها
    آدرس مخزن پروژه روی github هم http://github.com/morrning/sarkesh هست. از دوستانی که میتونن تقاضامندم در تکمیل بخش wiki و تکمیل بخش های ناتمام همیاری داشته باشن

ایشاالله که موفق باشید. اما خیلی ابهامات تو ذهن من با دیدن این کار شما نوشتن فرم ورک ایرانی شکل گرفت:
    آیا این کار رو برای در آمد انجام میدین؟ بهتر نبود با این همه دانش به نوشتن اکستنشن ها و ... برای فرم ورک های خوب مثل یی بپردازید؟ کلا اگر هدف از این کار مشخص بشه شاید دوستانی پیدا بشن که با دونستن هدف به کمک شما بیان. من که دانشم به زور در حد استفاده از فرم ورک هست

محل زندگی
    کرمانشاه

نقل قول نوشته شده توسط hooman.pro مشاهده تاپیک
    ایشاالله که موفق باشید. اما خیلی ابهامات تو ذهن من با دیدن این کار شما نوشتن فرم ورک ایرانی شکل گرفت:
    آیا این کار رو برای در آمد انجام میدین؟ بهتر نبود با این همه دانش به نوشتن اکستنشن ها و ... برای فرم ورک های خوب مثل یی بپردازید؟ کلا اگر هدف از این کار مشخص بشه شاید دوستانی پیدا بشن که با دونستن هدف به کمک شما بیان. من که دانشم به زور در حد استفاده از فرم ورک هست
    ممنونم. من کار اصلیم طراحی سخت افزار برای صنایع خودروسازی هست و تا حالا انگیزه کسب درآمد (به عنوان کار اصلی) نسبت به این قضیه نداشتم.
    بنده برنامه‌نویس هستم ولی واقعا شغل خودم رو برنامه‌نویس نمیدونم . در مورد توسعه این فریمورک هم عرض کنم یه روز تصمیم گرفتم کمی برنامه‌نویسی تحت وب یاد بگیرم و بعد از مدتی که مقداری پیشرفت کردم به این نتیجه رسیدم که برنامه‌های تحت وب یه مشکل بزرگ دارن و این قضیه عدم وجود رویداد‌های سمت سرور برای کنترل‌های HTML هست. با همین ایده توسعه‌ی فریمورک رو شروع کردم و تا حالا به این سطح نزدیک شدم که شما با کنترل‌های سفارشی از پیش تعریف شده مثل دکمه و تکست‌باکس و ... بدون درگیر‌شدن با کد‌های جاوااسکریپت و html و ... فرم‌هاتون رو طراحی کنید و برای هر المانی که در داخل فرم‌هست رویداد‌های سمت سرور تعیین کنید.(مثلا به این صورت که تنظیم میکنید اگه رو این دکمه کلیک شد، فلان تابع از پلاگین فلان اجرا بشه و نتیجه این عملیات رو به صورت آیجکس میتونید مشاهده کنید.)
    با جست و جو هایی که بنده تا حالا داشتم تا حالا هیچ فریمورکی (غیر از پرادو که اونم به صورت آیجکس نیست) این قابلیت مهم رو نداره.

دوستان اگه مایل باشید یه فیلم آموزشی از رویداد‌های سمت سرور تهیه کنم و براتون بزارم ببینید چطور این فریمورک طراحی رو سریعتر و بهتر میکنه.

محل زندگی
    کرمانشاه

در این ویديو که امروز تهیه کردم یه مثال عملی از کار با فریمورک هست که میتونید بدون درگیر شدن با html css javascript . تنها با php فرم ها رو ایجاد و مدیریت کنید . همچنین رویداد های آیجکس سمت سرویس دهنده رو هم با این فریمورک پیاده‌سازی کنید.

http://s5.picofile.com/file/81399964...rkesh.mkv.html

محل زندگی
    کرمانشاه

اگه کسی ویدئو رو دیده حداقل اعلام کنه که کمی روحیه بگیرم.
    برای تهیه یه نام دامنه )Namespace ) به کمک نیاز دارم دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه؟

درود.

اگخ فیلم رو با 7z قشرده می کردی جتما میدیمش.

اون فیلمی رو که تو ـپارات گذاشته بودی قبلا دیدم.

در باره ی اون موردی که تو گیت هاب بهت گفتم. استفاده از یه سیستم ترسلشن دیگه هم فکری کردی؟

منظورت از نام دامنه چیه؟؟؟

بعئد پیشنهاد اینه که فریم ورک رو بر اساس استاندارد های php-fig تنظیم کنی.
    محمد.

محل زندگی
    کرمانشاه

نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک
    درود.

اگخ فیلم رو با 7z قشرده می کردی جتما میدیمش.

اون فیلمی رو که تو ـپارات گذاشته بودی قبلا دیدم.

در باره ی اون موردی که تو گیت هاب بهت گفتم. استفاده از یه سیستم ترسلشن دیگه هم فکری کردی؟

منظورت از نام دامنه چیه؟؟؟

بعئد پیشنهاد اینه که فریم ورک رو بر اساس استاندارد های php-fig تنظیم کنی.
    محمد.
    اینو رو یوتیوب آپلود کردم میتونی با حدود ۱۰ کیفیت مختلف ببینیش
    https://www.youtube.com/watch?v=cGGRFXGt4t8

آره رو اون مورد هم فکر کردم. همراه با این سیستم ترنسلیشن میخوام از آرایه‌ها هم استفاده کنم که در صورت نبود سیستم ترجمه اول از دومی استفاده بشه.

php-fig رو هم از هفته آینده روی فریمورک به مرور اعمال میکنم.

کاربر دائمی آواتار ABZiko
    محل زندگی
    مشهد

سلام، بنده در این حد نیستم که بخوام برای کار های شما نظر بدم ولی در کل از این کارتون واقعا خوشم اومد، از لحاظ گرافیکی که خیلی قشنگ بود، از لحاظ کاربرد و ساخت عناصر زبان های HTML هم که خیلی باحال بود ، یک کد می نوشتیم و خودش دیگه نیازی به استایل دهی نداشتن، در کل باید بگم خیلی جالب بود، پیروز باشید!

محل زندگی
    کرمانشاه

نقل قول نوشته شده توسط ABZiko مشاهده تاپیک
    سلام، بنده در این حد نیستم که بخوام برای کار های شما نظر بدم ولی در کل از این کارتون واقعا خوشم اومد، از لحاظ گرافیکی که خیلی قشنگ بود، از لحاظ کاربرد و ساخت عناصر زبان های HTML هم که خیلی باحال بود ، یک کد می نوشتیم و خودش دیگه نیازی به استایل دهی نداشتن، در کل باید بگم خیلی جالب بود، پیروز باشید!
    خیلی ممنون. موردی که این فریمورک رو از بقیه متمایز میکنه همین قضیه هست که با چند خط کد php میشه استایل دهی ، آیجکس ، رویداد سمت سرور، و ... رو با هم داشت.
    البته تمام کنترل‌هایی که تا حالا به فریمورک اضافه کردم با کانفیگ هایی که براشون در نظر‌گرفتم قابلیت شخصی سازی دارند تا جایی که طول و عرض و رنگ و ... و افزودن کلاس‌های css سفارشی و ... رو میشه بهشون اضافه کرد و خروجی مطابق سلیقتون رو در خروجی داشته باشید.
    الان برای طراحی وب باید چند تا زبان رو یاد گرفت ولی بر خلاف بقیه فریمورک‌ها در اینجا هدف اینه که با فقط با php به خواسته نهاییتون برسید.
    البته این فقط یه پیش‌نمایش بود و طبق برنامه‌ریزی‌ قراره قابلیت‌های بیشتری مثل ایجاد یک کنترل برای کش کردن فرم‌ها و توسعه چند پلاگین پایه‌ای و ... رو به پروژه اضافه کنم.

اگه پیشنهادی مد نظرتون هست خوشحال میشم مطرح کنید که شاید بقیه دوستان هم کمی در بحث درگیر بشن.

محل زندگی
    کرمانشاه

دنبال یه صفحه اختصاصی ۴۰۴ میگردم ولی متاسفانه خودم خلاقیت خوبی ندارم.
    از دوستانی که میتونن این کار رو انجام بدن لطفایه صفحه ۴۰۴ اختصاصی برای این فریمورک طراحی کنید.

درود.

در چه استایلی میخواین؟؟؟

جدا باشه؟؟؟ یا نه در قالب(template, layout)خود فریم ورک...

محمد.

محل زندگی
    کرمانشاه

درود.

در چه استایلی میخواین؟؟؟

جدا باشه؟؟؟ یا نه در قالب(template, layout)خود فریم ورک...

محمد.
    میخوام به صورت تمام صفحه باشه و از html css عادی تشکیل شده باشه.
    میتونید از موتور پردازش قالب raintpl هم استفاده کنید.

میخوام یه چیزی باشه که جایگزین فایل زیر بشه
    https://github.com/morrning/sarkesh/...g/tpl/404.html

محل زندگی
    مشهد

نقل قول نوشته شده توسط morrning مشاهده تاپیک
    اگه پیشنهادی مد نظرتون هست خوشحال میشم مطرح کنید که شاید بقیه دوستان هم کمی در بحث درگیر بشن.
    واقعیتش این قدر کامل و زیبا بود که هر چی فکر کردم پیشنهادی به ذهنم نرسید ، فقط یک سوال داشتم، عناصری که توسط framework شما ساخته می شن، مثل framework های زبان های سمت client مثل bootstrap، رسپانسیو هستند؟
    محل زندگی
    کرمانشاه

نقل قول نوشته شده توسط ABZiko مشاهده تاپیک
    واقعیتش این قدر کامل و زیبا بود که هر چی فکر کردم پیشنهادی به ذهنم نرسید ، فقط یک سوال داشتم، عناصری که توسط framework شما ساخته می شن، مثل framework های زبان های سمت client مثل bootstrap، رسپانسیو هستند؟
    کل خروجی‌هایی که توسط کنترل‌های سفارشی و با php تولید میشه بر پایه bootstrap 3 هست که رسپانسیو هست.البته اگه طراح کار کردن با bootstrap رو دوست نداشته باشه میتونه اونو غیر‌فعال کنه و css های اختصاصی بنویسه.

مد نطرم هست که یه جوری باشه که بعدا هر کسی با دیدنش بگه این سایت از این فریمورک استفاده کرده. حالت نماد بشه!

محل زندگی
    مشهد

موفق باشین، انشالله که بیشتر با PHP و فریمورک ها آشنا شدم، میام و با اجازتون از Framework سرکش استفاده می کنم! پیروز باشید !

نقل قول نوشته شده توسط morrning مشاهده تاپیک
    کل خروجی‌هایی که توسط کنترل‌های سفارشی و با php تولید میشه بر پایه bootstrap 3 هست که رسپانسیو هست.البته اگه طراح کار کردن با bootstrap رو دوست نداشته باشه میتونه اونو غیر‌فعال کنه و css های اختصاصی بنویسه.

مد نطرم هست که یه جوری باشه که بعدا هر کسی با دیدنش بگه این سایت از این فریمورک استفاده کرده. حالت نماد بشه!
    درود.

بهتر نیست کلاس ها رو ببری تو نیم اپیس؟؟؟

محمد.

محل زندگی
    کرمانشاه

درود.

بهتر نیست کلاس ها رو ببری تو نیم اپیس؟؟؟

محمد.
    یکی از چیزایی که در php-fig اومده اینه که از نیم اسپیس استفاده بشه.
    از فردا قراره رو این قضیه کار کنم . احتمالا تا آخر هفته این قابلیت هم به فریمورک اضافه بشه.

محل زندگی
    کرمانشاه

یه شاخه با نام addns روی مخزن پروژه ایجاد کردم که برای اضافه کردن namespace به فریمورک هست.
    در این شاخه تمام کلاس‌های کتابخانه‌ای که تا حالا ایجاد شدن به همراه کلیه پلاگین‌های نوشته شده و کنترل‌های سفارشی همگی در name space هایی طبقه بندی میشن.

تابع autoload هم یه بازنویسی اساسی نیاز داره و باید از اول نوشته بشه.
    دوستانی که قصد دارن فریمورک رو دانلود کنند حتما از شاخه master استفاده کنند چون شاخه addns به شدت ناپایداره.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمانشاه

به امید موفقیت برای خود شما وفریمورکتون همشهری .بعضی اوقات تاپیک رو دنبال میکردم اما مدتی بود پستی ارسال نمیکردید گفتم شاید قضیه منتفی شده اگر هنوزم کمک برای ساخت پروژتون میخواین درخدمتم

محل زندگی
    کرمانشاه

نقل قول نوشته شده توسط DR.HTML مشاهده تاپیک
    به امید موفقیت برای خود شما وفریمورکتون همشهری .بعضی اوقات تاپیک رو دنبال میکردم اما مدتی بود پستی ارسال نمیکردید گفتم شاید قضیه منتفی شده اگر هنوزم کمک برای ساخت پروژتون میخواین درخدمتم
    ممنونم. راستش چون هیچکی در توسعه مشارکت نمیکرد یه مدت قصد داشتم داخل این تایپینگ پستی ارسال نکنم ولی کار توسعه رو متوقف نکردم . اتفاقا بیشترین کامیت ها تو همین مدت روی مخزن پروژه ارسال شدن.
    کلا تو این فریمورک به ۳ نوع کمک نیاز داریم
    ۱-کسایی که میتونن به پروژه برای کارای مختلف کلاس اضافه کنند که کلاس های کتابخونه ای فریمورک تکمیل بشه.
    ۲-کسایی که میتونن در نوشتن داکیومنت برای کلاس های مختلف و سازوکار های فریمورک مشارکت کنن
    ۳-کسایی که میتونن در کدنویسی قسمت‌های مختلف شرکت کنن

الان بنده به یه قالب ۴۰۴ اختصاصی نیاز دارم که در فریمورک ازش استفاده کنم.
    و در حال حاضر در حال اضافه کردن namespace به فریمورکم که اختمالا باید همه‌ی ۲۵۰۱۹ خط فریمورک بازبینی بشه.

همشهری بگو کجای این معرکه دوست داری بجنگی؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمانشاه

کل قسمتهارو میتونم کمک کنم شما هرکدوم دوست داری بگو من همونجا شرکت میکنم

محل زندگی
    کرمانشاه

اگه دوست دارید روی این کلاس کار کنید
    https://github.com/morrning/sarkesh/...ls/cls_ftp.php
    کلاسی درباره کار با منابع ftp برای مبادله فایل هست.
    اگه این بخش رو دوست ندارید در هر زمینه ای که مایلید کلاس کتابخونه ای بنویسید قبلش به بنده اطلاع بدید که موازی کاری نشه.

یا اینکه روی ساخت یه صفحه اختصاصی برای صفحات 404 و 403 با استفاده از html css کار کنید.

یا اینکه در ویکی پروژه در آدرس زیر برای کنترل های تعریف شده داکیومنت تهیه کنید.
    https://github.com/morrning/sarkesh/wiki/Controls

پیشنهاد من اینه که ابتدا از پروژه روی گیت هاب که در آدرس زیر هست فورک بگیرید و سپس تغییراتتون رو با pull request به مخزن اصلی ارسال کنید.
    https://github.com/morrning/sarkesh

محل زندگی
    کرمانشاه

امروز نام کلاس‌های پایه همراه با یه تابع autoload جدید نوشتم. اینجور که معلومه برای پیاده سازی namespace ها در فریمورک همه‌ی کد ها باید بازبینی بشن.
    تو چند روز آینده خبرشو همینجا میزارم.

امروز که داشتم php-fig رو نگا میکردم دیدم نوشته روش نامگذاری متغییر ها باید از نوع کوهان شتری باشه. نمیدونم چرا اصلا با این نوع نامگذاری راحت نیستم ولی به هر حال پلاگین‌های جدید و کد‌هایی که در آینده اضافه میشن با همین روش نام گذاری میشن

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمانشاه

فکر کنم اسمتون بابک باشه اگر اینطوره آقا بابک من یه صفحه 404 طراحی کردم فریمورکم pull کردم اما نمیدونم چی شد با پورت ssl یهو اینترنتم قاط زد خواستم ببینم چطور براتون صفحرو بفرستم ضمنن در مورد نوشتن کلاس ها چطور میتونم باهاتون صحبت کنم ؟

محل زندگی
    کرمانشاه

فکر کنم اسمتون بابک باشه اگر اینطوره آقا بابک من یه صفحه 404 طراحی کردم فریمورکم pull کردم اما نمیدونم چی شد با پورت ssl یهو اینترنتم قاط زد خواستم ببینم چطور براتون صفحرو بفرستم ضمنن در مورد نوشتن کلاس ها چطور میتونم باهاتون صحبت کنم ؟
    میتونید همینجا آپلود کنید من اعمالش میکنم. ولی راه درستش اینه که اول از پروژه روی github فورک بگیرید و بعد از اینکه صفحه ۴۰۴ رو اضافه کردید. pull request بفرستید که به پروژه اضافه بشه.
    در مورد کلاس ها هم روی github یه شاخه جدید ایجاد کردم که روی این شاخه namespace ها رو اعمال کنم که هنوز تکمیلش نکردم. شما اگه خواستید فورک بگیرید از شاخه master فورک بگیرید.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمانشاه

اقا بابک من ارسال کردم دوتا صفحرو متاسفان مثل اینکه پورت ssl من مشل ایجاد شده براش به سختی میشه کار کرد با git همون توی شاخه اصلی اضافه کردم و pull request رو فرستادم logo رو هم هر کار کردم نمیشد نمیدونم چرا این پورت من خراب شده و هرکار میکردم اضافه شدنی نبود هیچ فایلی همون دوتا به زور فرستادم در صورتی که پسندید فایل logo رو بگید ارسال کنم براتون

محل زندگی
    کرمانشاه

سلام
    الان پروژه رو نگا کردم متاسفانه pull request جدیدی نیومده!؟

میشه همینجا آپ کنید؟

محل زندگی
    کرمانشاه

الان pull request اومد. من اینو با شاخه addns مچ میکنم که بعدا به شاخه master انتقالش بدم. چند تا نکته هم کامنت گذاشتم که اگه وقت کردی اعمالش کن.

محل زندگی
    کرمانشاه

نیم اسپیس‌ها به شاخه addns اضافه شد.
    بعد از مچ کردن با شاخه master میشه به کلاس های کتابخونه ای از دامنه core\cls و برای استفاده از کنترل‌های پیش ساخته از core\control و برای استفاده از پلاگین‌های سیستمی از core\plugin و برای دسترسی به پلاگین‌های افزوده شده به هسته از addons\pluginname استفاده کنید.

شاخه addns فکر کنم امروز یا فردا با شاخه اصلی مچ میشه.همچنین پلاگین‌های سیستمی در آینده به مکان جدیدی منتقل میشن.

محل زندگی
    کرمانشاه

namespace ها به صورت کامل پیاده سازی شد. تو این چند روزه کل سورس ها رو ویرایش کردم و کلی پایداری فریمورک اومد پایین. ولی امروز دیگه تقریبا کار تموم شد و شاخه addns پروژه روی شاخه اصلی(master) مچ شد.
    اگه باگی چیزی پیدا کردید روی گیت هاب گزارش بدید که رفعشون کنم.

به دلیل مشکلاتی که برای مخزن روی گیت هاب پیش اومده بود مجبور شدم force push کنم که یه سری از pull request هایی که قبلا اعمال شدن از بین رفتن. دوستانی که روی پروژه pull request ارسال کردند لطفا درخواستتون رو دوباره بفرستید که دوباره اعمال بشه.

کسایی هم که فورک گرفتن. چون تغییرات خیلی زیادی روی برنامه داده شده پیشنهاد میکنم مخزن محلیشون رو آپدیت کنن که بعدا برای pull request های ارسالی مشکلی پیش نیاد.

روند نامگذاری به شکل زیر هست.
    تمام پلاگین ها از core\plugin\PLUGIN_NAME پیروی میکنن.
    کلاس های کتابخانه ای هم از core\cls\TYPE\CLASSNAME استفاده میکنن . که TYPE زیر شاخه و CLASSNAME نام کلاس رو مشخص میکنه.
    برای مثال:
    core\plugin\users
    core\cls\db\mysql
    core\cls\browser\page

در آخر هم یه نکته ای اضافه کنم که نام پلاگین core به administrator تغییر پیدا کرد.

در هفته آینده هیچ تغییری روی مخزن انجام نمیشه و تمام pull request ها بعد از اطمینان از کامل بودن روز جمعه آینده روی مخزن اعمال میشن.

دوست دارم ببینم تا هفته آینده چند تا pull request داریم!؟
    منتظر فیدبک هاتون هستم

محل زندگی
    کرمانشاه

اینم یه اسکرین شات از محیط مدیریت فریمورک. البته فعلا پیش نمایشه و احتمال تغییرات زیاده.

محل زندگی
    کرمانشاه

میخوام برای تهیه مستندات تا زمانی که نسخه اولیه آماده میشه یه ویکی داشته باشم که دوستان دیگه هم بتونن در تولید داکیومنت ها هم همکاری کنن ولی متاسفانه wiki روی سایت github قابلیت pull request رو نداره. به نظر شما کدوم cms برای محتوا‌های ویکی مناسبتره.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمانشاه

mediawiki امتحانشو همه جا پس داده

محل زندگی
    کرمانشاه

mediawiki امتحانشو همه جا پس داده
    گذینه خوبیه فقط خیلی پیشرفتس. یه چیز خیلی ساده میخوام.
    اینم موقتیه چون اولین کاری که بعد از انتشار نسخه اولیه انجام میدم نوشتن پلاگین ها برای راه اندازی وب سایت اصلی هست. مثل ویکی و انتشار خبر و پرسش و پاسخ و نظرسنجی و ...

محل زندگی
    کرمانشاه

از امروز سعی میکنم تا دو هفته آینده روی یه قسمت جدید از فریمورک کار کنم که نصب فریمورک شبیه جوملا و ... به صورت ویزارد انجام بشه.
    برای همین کار به یه قالب تک ستونه نیاز دارم که عملیات نصب فریمورک در اون قالب انجام بشه. دوستان عزیز کسی هست بتونه این کار رو انجام بده؟
    البته یه قالب ساده و ترجیها بوت استرپی مد نظرم هست.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمانشاه

تا شب يه قالب براتون ميفرستم

محل زندگی
    کرمانشاه

تا شب يه قالب براتون ميفرستم
    خیلی خیلی ممنونم.
    اون قالب ۴۰۴ هم مرچ شد!

میخواستم نظرتون رو درباره قالب بخش مدیریت فریمورک بدونم.
    از sarkesh.org با نام کاربری و کلمه عبور test وارد بشید بعد رو دکمه admin panel کلیک کنید تا قالب رو ببینید.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمانشاه

بله كلاس ftp هم ديدم كه مرج كرديد باتشكر

صفحه 4 از 6 اولاول ... 23456 آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 01 خرداد 1399, 10:48 صبح
  2. یادگیری فریمورک PHP و الگوی MVC
    نوشته شده توسط HOSSEINONLINE7 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 21:59 عصر
  3. جدیدترین فریمورک ایرانی! Imansoft Navider() ver1.1
    نوشته شده توسط imanx7 در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1391, 01:59 صبح
  4. سلام، من 2سال سابقه کار با فریمورک zend در php دارم بنظر شما حداقل ، متوسط و حداکثر حقوق من چقدره ؟
    نوشته شده توسط mrhamed در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1390, 15:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •