نقل قول نوشته شده توسط ali.shahrivarian مشاهده تاپیک
تو entity وقتی میخوایم از Sql اطلاعات رو فراخوانی کنیم یک کانکشن ساخته میشه و اطلاعات برگشت داده میشه و اگر از خصوصیاتی مثل list استفاده کنیم دیگه برای تغییر یا جستجو در اطلاعات فراخوانی شده نیازی به جستجوی دوباره در پایگاه نیست و تمام تغییرات درون خود برنامه سی شارپ انجام میشه. این یک مزیت محسوب میشه و جلوی کوئری های بی دلیل رو میگیره.
تویEntity framework که نه ولی توی LINQ اینکار برای این یک بار انجام میشه که معمولا تمام اطلاعات یک جدول رو cach میکنه و برای اینکه مشکلات این روش رو ببینید یک بار با نرم افزار یا سایتی که استفاده کننده زیادی داره امتحان کنید. فشار آوردن به سرور (در وب) و یا سیستم کلاینت با توجه به اینکه سرورهای قدرتمندی برای کار دیتابیس وجود داره اندکی غیر منطقی به نظر می رسه.
البته اگر داکیومنتهای microsoft در زمینه Entity farmework رو بخونید خواهید دید که تمام کوئری های درون entity ها به sp تبدیل میشن و درون خود پایگاه داده اجرا شده و نتیجه برگشت داده میشه.