معنی این تاپیکو نفهمیدم کسی که زبون های برنامه نویسی رو مقایسه کنه ببخشیدا یعنی هیچ چیز بارش نیست خنده داره واقعا خنده داره مثل تماشا چی های فوتبال که همشون ساده هستن زبون ها همه مثل هم هستن و همه بستگی به کارایی داره جاوا برای کار های ساده هست مثل همین اندروید یا کلا نرم افزار های ساده سی ++ برای کار های تخصصی هست
برای مثال انجین بازی که قدرتمند ترین چیز برنامه نویسی هست تمامی انجین ها با سی ++ درست شدن شاید از هر 1000 تا 1 - 2 تاش با جاوا ساخته شده باشه + اینکه تمامی مشتقات مثل فیزیک انجین مثل گرافیک و... با سی ++ هست همین کارت گرافیک انویدیا برای استفاده اش از سی ++ استفاده میکنه تمامی بازی ها با سی ++ ساخته شده اگر شما بازی نصب کنین و سی ++ رانتایم نباشه بازی اجرا نمیشه
+ اینکه qt که تقریبا میشه گفت بهترین ide برای سی ++ هست و همچنین 5 هزار تا شرکت نرم افزاری از این استفاده میکنن یا همین ویژوال استادیو و mfc تمامی نرم افزار های گرافیکی و غیر گرافیکی با این 2 تا ساخته شده حتی بیشتر ide ها که برای زبون های غیر سی ++ استفاده میشه با سی ++ ساخته شده
پس اگر قرار باشه مقایسه کنین تو قدرت سی ++ اوله و همچنین میبینیم که کارای تخخصی و پرقدرت با سی ++ انجام شده ولی کار خیلی خیلی مسخره ای هست که ببخشیدا مدیر انجمن بیاد بگه زبون مسخته ی دات نت فرض کن چندین میلیون نفر چندین هزار شرکت دارن از دات نت استفاده میکنن بعد شما میگین مسخره
این مقایسه ها بیشتر کار افراد ساده ای هست که 2 زار بارشون نیست مثل همین طرف دار های samsung و apple که همینطوری سر خود حرف میزنن و هیچ چیز از تکنلوژی و برنامه نویسی بارشون نیست
من کار اصلیم بازی سازی و برنامه نویسی بازی هست و از سی ++ استفاده میکنم ولی الان به اندروید علاقه مند شدم میخام جاوا هم یاد بگیرم خیلی هم خوشم میاد حالا علتی نداره من بیام بگم سی ++ دیگه خوب نیست میخام بندازم دور . خیر من از هر دو استفاده میکنم
موفق باشین