سلام. جامعه کاربری جاوا با زور زدن تعدادش اضافه نمیشه. سالهاست من این گلایه ها رو می بینم و هیچ اتفاق خاصی هم بعدش نیوفتاده. برای انتخاب زبان ها و تکنولوژی ها عوامل مختلفی دخیل هستند. من یه سری مبانی ها رو در دوران دانشجویی با جاوا یادگرفتم. اما ادامه دادنش اصلا برای من حداقل در شهری که زندگی می کنم مقدور نبوده و نیست . مگر اینکه شغلی داشتی باشی مثل کارمند و فقط برای دل خودت گاهی اپلیکیشینی برای اندروید و ... توسعه بدی. ولی من برای اینکه پیشرفت کنم شغلم رو مطابق رشته ام! یعنی نرم افزار انتخاب کردم... حالا اگر من بخوام وب و PHP رو به عنوان زبان انتخاب کنم می تونم امیدوارم باشم که در این کار دوام بیارم اما نمی دونم جاوا رو کجا باید ببرم؟ j2ee رو بایستی با کی کار کنم ؟ اگر بر فرض محال همکاری هم پیدا شد و بعد از مدتی طرف رفت من جایگزینش و از کجا پیدا کنم ؟
در انتخاب مسیر حرفه ایی ما مسائل بسیاری نقش داره. وضعیت جاوا در این فروم همینه که هست و قبل از شما هم افرادی خواستند که این وضعیت و بهبود ببخشند اما نشده. تقصیر اونها هم نیست جامعه کاربری جاوا حداقل در این فروم فعال نیستند.( البته خیال نکنید بخش های دیگه همه گل و بلبل هست. نه اونجا هم اکثرا بچه هایی هستند تا یه اپ می نویسند اون بخش و بیچاره می کنن. از صفر تا صد براشون سوال هست و اینها فعالیت نیست.) اما اگر تحمل این وضعیت رو ندارید به نظرم به زندگیت برس. اگر هم می خوای فعالیت کنی با گلایه و ایجاد تاپیک هایی که نیازی به اونها نیست موفق نمیشی و بعد از یه مدتی میری سراغ کارهای خودت.
آموزش کامل برنامه نویسی جاوا !... خب این چه کاریه آخه ؟ برای توضیح سینتکس این زبان حداقل 500 صفحه کتاب نیاز نیست ؟ وقتی کتابش هست چه لزومی داره شما بشینی تایپ کنی که انواع اولیه در جاوا چی هستند و بخوای یه کتاب و اینجا شرح بدی ! اونوقت به حلقه ها نرسیده کار و ول می کنی . چون می بینی کسی استقبال نمی کنه.