نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
مرسی.
این بازار با این مستنداتش ادم رو گمراه میکنه به خصوص برای من که دارم از سورس جاوا برای سی شارپ خودم یک کتاب خانه پرداخت درون برنامه می سازم.
مشکل من دیقیقا با این حرف بازار هست:

پس برای محصولات فروشی (مصرف شدنی) در موقع خرید باید به بازار اعلام شود. خوب حالا اگر کاربر هنوز از تمام مهمات خود استفاده نکرده بود مثلا 20% باقی مانده داشت و مجددا اقدام به خرید کرد. کاربر 20% از نظر مالی ضرر خواهد کرد! این اتقاق خواهد افتاد یا اینکه بازار تا اتمام کامل(تا وقتی که برنامه به بازار اعلام کند بسته خریداری شده تمام شده است) از خرید ممانعت به عمل می آورد؟!
میگم این لغت مصرف کردن گیج کننده برای همین میگم

بازار اصلا به برنامه شما یا کاربر چقدر مهمات داره و ... کاری نداره.
وقتی کاربر 100 سکه خریداری میکنه و 60 تا را مصرف میکنه اینها همه فقط برنامه شما از آن اطلاع داره و بازار کاری به این چیزا نداره
شما تو کد برنامه تون قرار دادی که اگر کاربر 1000 تومان هزینه کرد 100 سکه بهش بدی. اگر کاربر 60 سکه داشت و دوباره خرید کرد تعداد سکه ها میشه 160 تا. بازار فقط اینجا پرداخت را مدیریت میکنه نه تعداد سکه ها و تمام شدن آنها را.
شما در برنامه یک متغییر از نوع Integer قرار میدی و هر بار بعد از خرید int +=100 میکنی تا هر بار 100 سکه اضافه بشه و مقدار را ذخیره کنه

برای اتمام سکه هم از یه دستور if استفاده میکنی و میگی که مثلا اگر تعداد کوچکتر و مساوی صفر بود صفحه خرید سکه را بالا بیار.