نقل قول نوشته شده توسط esideli مشاهده تاپیک
فکر کنم وقتی برنامه lucky patcher بسته میشه لایسنس خودش رو پاک می کنه.
نمیدونم منظورتون از بررسی نصب اون برنامه چی و به چه شکل هست ولی من منظورم به این شکل هست، جریان لایسنس چی هست؟

من هفته پیش که به بازار گفتم گفتن خبر داریم! و لینک این صفحه رو دادن، اگه اشتباه نکنم یکی از بهترین راه حل ها این تیکه هست :

برای درخواست خرید حتما از developer payload استفاده کنید

در API نسخه ۳ پرداخت درون برنامه‌ای شما می‌توانید همراه هر درخواست خرید یک developer payload هم به بازار ارسال کنید. این رشته می‌تواند به عنوان یک شناسهٔ منحصر به فرد از سمت شما برای این خرید در نظر گرفته شود. بازار بعد از اتمام مراحل خرید این رشته را همراه با جزئیات پرداخت به برنامهٔ شما بازمی‌گرداند.
شما باید این رشته را برای احراز هویت کاربری که درخواست خرید را داده است به بازار ارسال کنید. برای محصولات مصرف شدنی این رشته می‌تواند کاملا تصادفی ساخته شود، در حالیکه برای محصولاتی که مصرف شدنی نیستند، برای اطمینان از صحت خریده شدن محصول باید از یک رشتهٔ منحصر به فرد استفاده کنید.
وقتی‌ که پاسخ را از بازار دریافت کردید، مطمئن شوید developer payload که بازار همراه با جزئیات خرید به شما بازگردانده است، همانی است که شما برای شروع عملیات پرداخت به بازار ارسال کرده بودید. برای اطمینان از امنیت پیشنهاد می‌شود این عملیات را بر روی سرور خود انجام دهید.