نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
والا من هیچ کاری نمیکنم . فقط Lucky Patcher (لعنت الله علیه) رو نصب میکنم بعد روی برنامه کلیک میکنم بعد launch app رو میزنم و هیچ چیز رو پچ نمیکنم .. می افتم به جون برنامه ها بجز چندتا برنامه استخون دار مثل وایبر مابقی همه پرداخت درون برنامه فاتحه مع صلوات میشه!

تاحالا 10 - 15 تا برنامه سکه فروشی خدمات فروشی همه رو چه خارجی چه داخلی دور زده! فعلا در حال پیدا کردن راهم . این راه شما کاربردی لااقل برای من نداره
ببین. من lucky patcher رو اجرا می کنم، لیست برنامه های نصب شده رو نشون میده، روی برنامه خودم کلیک می کنم، یه چیزی باز میشه که گزینه های مختلفی داره. اگه launch app رو بزنم، برنامه ام اجرا میشه ولی نمیتونه پرداخت برنامه رو دور بزنه. فقط وقتی که Open Menu Of Patches رو میزنم، برنامه رو پچ می کنه و فایل apkk شو میسازه و باید قبلی (نسخه اصلی) رو پاک کنم و اینو نصب کنم تا موقع پرداخت درون برنامه ای بتونه دورش بزنه که اینم با همون چک کردن امضا حل میشه.
نمیدونم چرا برای شما اینطوری نیست!!

نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
سعید جان این قسمت رو که تو کلاس اصلی می نویسم میگه نمیشناسدش

if (MySigCheck(getApplicationContext()) != "18976453"){ Toast.makeText(getApplicationContext(), "لطفا از نسخه اصلی برنامه استفاده کنید.", Toast.LENGTH_SHORT).show(); finish();}

اومدم یه شی از کلاس دوم ساختم و بهش دسترسی پیدا کردم حالا بازم میگه تابع مورد نظر رو بساز حتی مقدار برگشتی رو هم تو یه String ریختم بازم میگه تابع رو بساز
کد رو کامل بذار، نمیدونم چکار کردی

خب معلومه مقدار برگشتی نامساوی با رشته ی ماست

این حالا چه جوری می خواد جلوی برنامه رو بگیره
عزیز من چرا درست دقت نمی کنی به پستها، من که همون وقت گفتم که اون عدد امضای برنامه منه، خب امضای برنامه شما فرق می کنه دیگه