نقل قول نوشته شده توسط SlowCode مشاهده تاپیک
بیخیال امین! همه چیز مشخصه دیگه!!

خبری بگیریم؟ بارها دیدم که اعلام کردین چرا اعضا کند شدن و نیستن و ...
بارها خواستم بیام حرف دلمو بزنم ولی گفتم شاید جو خراب بشه، چیزی نگرفتم.
واقعا نمیدونین چه اتفاقی افتاده؟ براتون عجیب نیست چرا اون آدمایی که قبلا اون همه پیگیر بودن! اون همه هزینه کردن اومدن توی نشست ها شرکت کردن! دیگه کلا نیستن؟!!
براتون عجیب نیست چرا خیلی ها رزومه خودشون رو نفرستادن؟
جدا تا حالا به اینا فکر کردین؟ نتیجه گیریتون چیه؟ چه اتفاقی افتاده که اکثر اون آدما رفتن؟؟؟
به نظر من مشکل نهاد چیزی نیست جز روش مدیریت شخص شما! لحن شما، افکار شما، طرز حرف زدن شما.
آقای حسین زاده من به عنوان یه دوست هیچ مشکلی با شما ندارم ولی به عنوان یک مدیر خیلی مشکل دارم.

حرف طولانیه، من هم قصد ندارم باعث ایجاد تشنج بشم، این ها رو گفتم تا در مورد دلیل ترک دوستان فکر کنین!
اون همه وقت و هزینه که از جیب بچه ها رفت جوابشو کی میده؟ جواب ندادین هیچ بارها و بارها متهم کردین، منت گذاشتین و تحقیر کردین کسانی رو که پیگیر نشدن و نهاد رو ول کردن.
این که میگم رفتار شما و بعضی حرفای شما زننده است و آدمو فراری میده نمونش همینه.
----------------
راستی تو صفحه فروش پکیج اندروید
عنوان 26 به اشتباه نوشته شده: تبدیل گفتار به صدا
من به شما حق میدم که ندونسته فکر کنید که بنده از اسم مدیریت خودم استفاده های سوء کردم و حتی کاری هم نکردم.
شما فقط اومدین نشست و از مسائل ریز و درشت هیچ اطلاعی ندارید و اگر هم داشتید بدون شک کاری نمیکردید چون حتی تو انجام ساده ترین کار ها هم هم شما هم خیلی از دوستان که مدعی هستند هیچ کمکی دریغ از یک خط کد نکردند.
اینجا جاش نیست که من حرف بزنمویکبار پیغام شما و تو نظرات وبلاگ خوندم اما جواب ندادم.
انشا الله گروه وایبر و برنامه ریزی میکنم تا اونجا پای صحبت همه دوستان باشم و جوابگو باشم.