صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 182

نام تاپیک: فرار از دست Lucky Patcher

مدیر بخش آواتار dasssnj
    محل زندگی
    Esfahan

نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    من به شخصه حالت رو ذخیره میکنم

اول اینکه کاربرای ما همیشه آنلاین نیستن و این باعث اذیت شدن کاربر میشه
    و دوم اینکه اگر یک هکر بخواد برنامه رو هک کنه این کار براش خیلی سادست، مهم اینه که کاربرای عادی نتونن از برنامه رایگان استفاده کنن

وگرنه شما هرچی هم بخوای چک کنی، اگر محتوای برنامه دیتابیس باشه یا لوکال باشه بازم میشه دورش زد
    مگر اینکه محتوا توی سرور باشه، اونجا چون کاربر همیشه آنلاینه خوب میشه چک کرد که آیا دسترسی داره یا نه
    یا میشه قسمت های مربوط به چک کردن از طریق نت را از برنامه حذف کرد ، همون طور که میشه توی کرک کردن کد های اندروید بر خلاف PC هر کدی اضافه کرد .
    حذف کردن چک کردن لوکال هم که مثل آب خوردنه ، دور زدنش که دیگه خیلی خیلی راحت تر .

کلا امنیت در اندروید کار خیلی سختیه ، اما امکان پذیره .

متاسفانه خیلی ها خیلی چیزا بلدن و خیلی هاشون خیلی از دانششون را به اشتراک نمی زارن ! مثل خودم یا خیلی از افراد این انجمن یا افراد دیگر !!!!
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : سه شنبه 05 اسفند 1393 در 13:55 عصر

Write Once, Run Anywhere

وقتی برنامتون با لاکی پچر کرک بشه دیگه اصلا به بازار وصل نمیشه و اگر به صورت لوکال چک کنید همیشه گزارش درست برمیگردونه

فعلا تنها راه چک کردن از طریق وب سرویس های بازاره
    راستش من مبتدی یه خورده گیج شدم
    لاکی پچر کدهای پرداخت بازارو پیدا میکنه و مقدار دهی میکنه و برنامه فعال میشه !
    اگه برنامه بعد از کرک شدن ازطریق لاکی پچر دیگه نمی تونه به بازار وصل بشه یعنی لاکی پچر بهش اجازه این کارو نمیده خب چه فرقی میکنه که ما چجوری اطلاعاتمون برا بازار و یا سرو خودمون و ... بفرستیم و بگیرم و ... از این حرفا !
    حالا اگه کدها به حالت خاصی در بیان که لاکی پچر نتونه بفهمه کدهای بازار و پرداخت و ... کجاست و چجوریه ، مشکل حل نمیشه ؟ (یه جورایی obfuscate کردن )

اگه اشتباه میکنم یه خورده شفاف سازی کنید
    ممنون

نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک

متاسفانه خیلی ها خیلی چیزا بلدن و خیلی هاشون خیلی از دانششون را به اشتراک نمی زارن ! مثل خودم یا خیلی از افراد این انجمن یا افراد دیگر !!!!
    آخه بعضی از روش های امنیتی، امنیتشون به سکرت بودنشون هست
    نمیشه توی این قضیه ایرادی گرفت
    وقتی بحث پابلیک بشه خیلی راحت میشه دورش زد

نقل قول نوشته شده توسط doost_fu مشاهده تاپیک
    راستش من مبتدی یه خورده گیج شدم
    لاکی پچر کدهای پرداخت بازارو پیدا میکنه و مقدار دهی میکنه و برنامه فعال میشه !
    اگه برنامه بعد از کرک شدن ازطریق لاکی پچر دیگه نمی تونه به بازار وصل بشه یعنی لاکی پچر بهش اجازه این کارو نمیده خب چه فرقی میکنه که ما چجوری اطلاعاتمون برا بازار و یا سرو خودمون و ... بفرستیم و بگیرم و ... از این حرفا !
    حالا اگه کدها به حالت خاصی در بیان که لاکی پچر نتونه بفهمه کدهای بازار و پرداخت و ... کجاست و چجوریه ، مشکل حل نمیشه ؟ (یه جورایی obfuscate کردن )

اگه اشتباه میکنم یه خورده شفاف سازی کنید
    ممنون
    تا جایی که بنده میدونم، لاکی پچر کلا به intent پرداخت درون برنامه ای گوش میکنه
    یعنی هر وقت درخواست میره به بازار یا گوگل پلی، این خودشو میندازه وسط

طوری که ما با استفاده از API توسعه دهنده از بازار گزارش میگیریم، دیگه لاکی پچر نمیتونه بفهمه
    چون این کار از طریق وب سرویس انجام میشه

کدها رو به همون دلیلی که بالا گفتم نمیشه به حالت خاصی درآورد، چون لاکی پچر با کدهای ما عملا کاری نداره، فقط میاد نقش بازار رو ایفا میکنه

poorman جان میشه بگی چجوری باید از api بازار استفاده کرد ؟ من یه برنامه دارم پرداخت درون برنامه ای که خودت کمکم کردی برا تکمیلش . میشه بگی چیکار بکنم

نقل قول نوشته شده توسط ehsanh22 مشاهده تاپیک
    poorman جان میشه بگی چجوری باید از api بازار استفاده کرد ؟ من یه برنامه دارم پرداخت درون برنامه ای که خودت کمکم کردی برا تکمیلش . میشه بگی چیکار بکنم
    سلام

من توی صفحه قبل یک سری توضیحات برای پیاده سازیش دادم، اونا رو بخونید یکم تلاش کنید میتونید استفاده کنید ازش

https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2177474

مدیر بخش آواتار dasssnj
    محل زندگی
    Esfahan

آخه بعضی از روش های امنیتی، امنیتشون به سکرت بودنشون هست
    نمیشه توی این قضیه ایرادی گرفت
    وقتی بحث پابلیک بشه خیلی راحت میشه دورش زد
    بله . باهات موافقم . به نظرم هر کس باید بشینه و فکر کنه و روش مربوط به امنیت را خودش با تحقیق و تفکر و خلاقیت پیاده سازی کنه . من که تا الان کلی روش امتحان کردم و راه های زیادی را برای امنیت کد نویسی کردم و مطمئنم که در آینده هم برای پیدا کردن امنیت بیشتر ، روش های خیلی بیشتری را تست خواهم کرد .

Write Once, Run Anywhere

نقل قول نوشته شده توسط mrzzrm مشاهده تاپیک
    این روش هم جواب نمیده وقتی
    save for restore رو فعال کنید توی لاکی اونم جوواب نمیده
    من هرچی گشتم save for restore رو پیدا نکردم دقیقا کجاست؟

ویرایش :
    الان پیداش کردم .
    من طبق روشی که amin_nez گفته بود یه فیلد به نام پرمیوم ساختم به صورت زیر :
    premium = inventory.haspur.(sku_premium);

من تقریبا با تمام ورژن های lucky patcher تست کردم save for restore هم امتحان کردم رو چند تا گوشی . یه پرداخت الکی انجام میده ولی قسمت های پرمیوم برنامه (که تو برنامه من button لینک دانلوده) فعال نمیشه . تو گوشی های روت شده و نشده هم تست کردم . حالا نمیدونم کد شما چطوری بوده که جواب نداده
    آخرین ویرایش به وسیله warbler : جمعه 08 اسفند 1393 در 13:19 عصر

کاربر دائمی آواتار golbafan
    محل زندگی
    در قلب دوستان

بله . باهات موافقم . به نظرم هر کس باید بشینه و فکر کنه و روش مربوط به امنیت را خودش با تحقیق و تفکر و خلاقیت پیاده سازی کنه . من که تا الان کلی روش امتحان کردم و راه های زیادی را برای امنیت کد نویسی کردم و مطمئنم که در آینده هم برای پیدا کردن امنیت بیشتر ، روش های خیلی بیشتری را تست خواهم کرد .
    آفرین آفرین... براش دست بزنین بچه ها

مدیر بخش آواتار dasssnj
    محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    آفرین آفرین... براش دست بزنین بچه ها
    من مسئله را با مدیران کل سایت در میون گذاشتم . همنچنین با مدیر محترم این بخش هم مشورت می کنم .

( هر جور بحثی هست توی پیام خصوصی یا یه تاپیک جدا مطرح بشه !!!!!!!! )

Write Once, Run Anywhere

محل زندگی
    در قلب دوستان

من مسئله را با مدیران کل سایت در میون گذاشتم . همنچنین با مدیر محترم این بخش هم مشورت می کنم .

( هر جور بحثی هست توی پیام خصوصی یا یه تاپیک جدا مطرح بشه !!!!!!!! )
    دوست عزیز چرا موضوع رو میپیچونید؟؟
    اینجا تاپیک گزاشتن که هر کسی میتونه برای فرار از دست اون نرم افزار کمک کنه
    اونوقت شما میای میگی من بلدم من بلدم اما به کسی نمیگم...

خب اگر میخواهید نگید اشکال نداره اما چرا کلاس میزارید؟ چرا

یک نصیحت برادرانه: انسان هرچی بیشتر بدونه متوجه میشه کمتر میدونه و هرچه کمتر بدونه فکر میکنه بیشتر میدونه

یک نصیحت برادرانه: انسان هرچی بیشتر بدونه متوجه میشه کمتر میدونه و هرچه کمتر بدونه فکر میکنه بیشتر میدونه
    دوست عزیز آقای گل بافان، بنده فکر نمیکنم سن شما کم باشه
    اما متاسفانه پست های اخیر شما بویی از بزرگسالی نداره

اینجا همه برای کسب علم و تجربه میایم، جایی برای این بحث های حاشیه ای نیست
    دانش شما زیاده درست، اما لطفا به دنبال اثباتش با بحث های بچگونه نباشید

دانشتون رو به اشتراک بذارید، بقیه درک دارن متوجه سطح دانش شما میشن

بنده واقعا عذرخواهم از گذاشتن این پست، ولی اخیرا نظم انجمن خیلی بهم ریخته
    تشکر از اینکه از حرف من برداشت بدی نمیکنید

مدیر بخش آواتار dasssnj
    محل زندگی
    Esfahan

من کی گفتم بلدم ؟ من تا قبل این تاپیک نمی دونستم اصلا با لاکی پچر میشه پرداخت بازار را دور زد !
    این پستی هم که گذاشتم مربوط به لاکی پچر نبوده . مگه امنیت فقط در زمینه ی لاکی پچره ؟؟؟ من گفتم "مثل خودم و خیلی افراد دیگر" فقط اگه جمله ی قبل را بخونید مشخصه که مربوط به امنیته نه فقط لاکی پچر و دلیلش را هم توی تاپیک قبلی و همینجا گفتم ::: بهتره هر کس خودش بره سراغ امنیت و راه روش را پیدا کنه . چیزی که من برای کسی دیکته کنم نمیشه بهش گفت امنیت !!

اصلا به فرض که من می دونستم و نمی گفتم . این چه طرز رفتاره ؟ چرا توی تاپیک پربازدید به من بی احترامی می کنید ؟ دیگه حدی داره !

Write Once, Run Anywhere

اصلا به فرض که من می دونستم و نمی گفتم . این چه طرز رفتاره ؟ چرا توی تاپیک پربازدید به من بی احترامی می کنید ؟ دیگه حدی داره !
    شما توجه نکن,بهترین رفتار با آدمهای مشکل دار نادیده گرفتنشون هست!
    ببینید چقدر از درون عذاب میکشن که پای کامپیوتر و اینترنت هم نمیتونن خودشون رو کنترل کنن و تو همه تاپیکها اثری از عقده ها به جا میذارن!

استاد گرانقدر ، جناب dasssnjعزیز
    من بارها و بارها از مطالب ارزشمند شما استفاده بردم.
    این حق طبیعی هر انسانی هست که علمش را در پیش خودش محفوظ نگاه دارد.
    از اینکه بدون هیچگونه چشمداشتی ، علمتون رو در اینجا به اشتراک میگذارید و به سوالات افرادی که نمیشناسیدشون پاسخ میدهید ، از شما کمال سپاسگذاری را دارم و به شخصه از اینکه این رفتار ناپسند در حق شما صورت گرفته ناراحت هستم.
    ولی مطمئن باشید در قبال هر یک نفری که با شما ناپسند برخورد میکنند در مقابل صدها،بلکه هزاران نفر دیگه هستند که گره کارشون با مطالب ارزشمند شما و دیگر اساتید باز میشه و شما رو دعا میکنند.
    خیلی خیلی ممنون استاد ، همچنان منتظر پستهای ارزشمند شما هستیم.

کاربر دائمی آواتار esideli
    محل زندگی
    ماهشهر

سلام،

دوستان بهتره از فروم php یاد بگیریم اینجا کلی بحث امنیت و آموزش هست ولی متاسفانه اینجا نه و بعضیا مخالفن. هر کس به دلخواه خودش میاد نظر میده و کسی مجبور نیست بیاد آموزش بده. وقتی این بحث ها رو میبینم واقعا به فروم php حسرت می خورم. توی فروم php اینقدر اطلاعات درباره امنیت هست که بخوای بخونی نمی دونی از کجا شروع کنی و این قدر در مورد امنیت بحث شده که حتی هکر با دونستن اونها نمی تونه سایت رو هک کنه. ولی فروم آندروید چی؟ هیچی. از ترس هک شدن برنامه طرف حرفی نمی زنه تا روشش لو نره بجای اینکه با نقد دیگران روشِش رو کامل کنه.

محل زندگی
    در قلب دوستان

نقل قول نوشته شده توسط Rezaguitar مشاهده تاپیک
    شما توجه نکن,بهترین رفتار با آدمهای مشکل دار نادیده گرفتنشون هست!
    ببینید چقدر از درون عذاب میکشن که پای کامپیوتر و اینترنت هم نمیتونن خودشون رو کنترل کنن و تو همه تاپیکها اثری از عقده ها به جا میذارن!
    :-$ :-$ :-$

مدیر بخش آواتار dasssnj
    محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط esideli مشاهده تاپیک
    سلام،

دوستان بهتره از فروم php یاد بگیریم اینجا کلی بحث امنیت و آموزش هست ولی متاسفانه اینجا نه و بعضیا مخالفن. هر کس به دلخواه خودش میاد نظر میده و کسی مجبور نیست بیاد آموزش بده. وقتی این بحث ها رو میبینم واقعا به فروم php حسرت می خورم. توی فروم php اینقدر اطلاعات درباره امنیت هست که بخوای بخونی نمی دونی از کجا شروع کنی و این قدر در مورد امنیت بحث شده که حتی هکر با دونستن اونها نمی تونه سایت رو هک کنه. ولی فروم آندروید چی؟ هیچی. از ترس هک شدن برنامه طرف حرفی نمی زنه تا روشش لو نره بجای اینکه با نقد دیگران روشِش رو کامل کنه.
    میگیم بحثو ادامه ندید باز ....

php سمت سروره و کسی بهش دسترسی نداره . اندروید برنامه نویسی لوکاله !!! این دو اصلا هیچ شباهت یا ربطی به هم ندارن که بخوان مقایسه بشن .

شما که تاپیک مورد علاقه تون داره داره ادامه پیدا می کنه . دیگه کسی مخالفش نیست . برای چی اینجا پست می زاری ؟ خب برو همونجا آموزشتو ببین و برنامه ات را امن کن دیگه ... .

خوبه پستی که اون بالا هست نشون میده از چه کسی می خواهید امنیت یاد بگیرید . من اگه همچین آدمی مهمترین علوم جهان را هم داشت حاضر نمیشدم چیزی یاد بگیرم
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : یک شنبه 10 اسفند 1393 در 15:51 عصر

Write Once, Run Anywhere

کاربر دائمی آواتار esideli
    محل زندگی
    ماهشهر

میگیم بحثو ادامه ندید باز ....

php سمت سروره و کسی بهش دسترسی نداره . اندروید برنامه نویسی لوکاله !!! این دو اصلا هیچ شباهت یا ربطی به هم ندارن که بخوان مقایسه بشن .

شما که تاپیک مورد علاقه تون داره داره ادامه پیدا می کنه . دیگه کسی مخالفش نیست . برای چی اینجا پست می زاری ؟ خب برو همونجا آموزشتو ببین و برنامه ات را امن کن دیگه ... .

خوبه پستی که اون بالا هست نشون میده از چه کسی می خواهید امنیت یاد بگیرید . من اگه همچین آدمی مهمترین علوم جهان را هم داشت حاضر نمیشدم چیزی یاد بگیرم
    اگه منظورم رو بد رسوندم عضر می خوام. در ضمن من دنبال آموزش کسی یا دفاع از شخص یا پست خاصی نیستم. بله php سمت سرور هست آندروید نه این که واضحه یعنی چون آندروید سمت سرور نیست پس کسی نباید بحث امنیت کنه؟ خب این دلیل میشه ما از اخلاق خوب php کارها یاد نگیریم و درمورد امنیت بحث نکنیم یا تا کسی از امنیت صحبت کرد بزنیم تو ذوقش؟ حتما ماباید خودمون اشتباه کنیم که یاد بگیریم یا باید از تجربه دیگران هم استفاده کنیم؟ مثل اینکه شما هدف تالار رو متوجه نشدین. توی استک آور فلو هم برنامه نویسا بحث امنیت نمی کنن؟

در ضمن این طرز صحبت کردنتون اصلا جالب نیست. برادرانه میگم غرور رو کنار بزارید.

مدیر بخش آواتار dasssnj
    محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط esideli مشاهده تاپیک
    اگه منظورم رو بد رسوندم عضر می خوام. در ضمن من دنبال آموزش کسی یا دفاع از شخص یا پست خاصی نیستم. بله php سمت سرور هست آندروید نه این که واضحه یعنی چون آندروید سمت سرور نیست پس کسی نباید بحث امنیت کنه؟ خب این دلیل میشه ما از اخلاق خوب php کارها یاد نگیریم و درمورد امنیت بحث نکنیم یا تا کسی از امنیت صحبت کرد بزنیم تو ذوقش؟ حتما ماباید خودمون اشتباه کنیم که یاد بگیریم یا باید از تجربه دیگران هم استفاده کنیم؟ مثل اینکه شما هدف تالار رو متوجه نشدین. توی استک آور فلو هم برنامه نویسا بحث امنیت نمی کنن؟

در ضمن این طرز صحبت کردنتون اصلا جالب نیست. برادرانه میگم غرور رو کنار بزارید.
    بحث در مورد امنیت خودش باید با امنیت صورت بگیره . به نظر من : هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد . در هر صورت نمی گم بحث در مورد امنیت کار اشتباهیه اما باید خیلی روش حساس بود . استفاده از نظرات و انتقاد های دیگران هم خیلی خیلی کار خوبیه اما باید با فرد مورد اعتماد مشورت کرد . مثلا من چند وقت پیش یه مشکلی داشتم در همین رابطه ها ، می دونستم شاید کسایی باشن که بتونن جواب بهتری بدن و بهتر راهنمایی کنن ، اما از دوستان مورد اعتماد خودم سوالم را پرسیدم و با خیال راحت تری به کارم ادامه دادم . در هر صورت شما خودتون صلاح کار خودتون را می دونید . منم عذر می خوام که نظرات منفی ای داشتم و شاید بر خلاف نظر خیلی از دوستان کاری کردم .

ضمنا حرف من برخاسته از پست بدی بود که توش بهم بی احترامی شده بود وگرنه غروری در کار نیست . اگه واقعا غرور داشتم از قدرت مدیریتم استفاده می کردم و ایشون را چون قبلا توی بخش جاوا پست گذاشتن راحت از سایت حذف می کردم . اما شاید پست های دیگه ایشون توی تاپیک های دیگه جواب بعضی سوالات را داده باشه و با حذف این نام کاربری ممکنه تاپیک هایی نا خواسته خراب بشه .

Write Once, Run Anywhere

محل زندگی
    در قلب دوستان

آیا این مدل صحبت کردن توهین محسوب نمیشه؟ همزمان به دو نفر ؟

بحث در مورد امنیت خودش باید با امنیت صورت بگیره . به نظر من : هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد . در هر صورت نمی گم بحث در مورد امنیت کار اشتباهیه اما باید خیلی روش حساس بود . استفاده از نظرات و انتقاد های دیگران هم خیلی خیلی کار خوبیه اما باید با فرد مورد اعتماد مشورت کرد
    ببخشید بنده هکر هستم یا شما؟؟؟ من از دیکامپایل صحبت کردم یا شما؟؟؟ جالبه

ضمنا حرف من برخاسته از پست بدی بود که توش بهم بی احترامی شده بود وگرنه غروری در کار نیست . اگه واقعا غرور داشتم از قدرت مدیریتم استفاده می کردم و ایشون را چون قبلا توی بخش جاوا پست گذاشتن راحت از سایت حذف می کردم . اما شاید پست های دیگه ایشون توی تاپیک های دیگه جواب بعضی سوالات را داده باشه و با حذف این نام کاربری ممکنه تاپیک هایی نا خواسته خراب بشه .
    البته من از شما اصلا ناراحت نیستم چون الان در سنی هستید که بهش میگن غرور جوانی...

لطفا اون پستی که میگید من در جاوا گزاشتم آدرسشو بزارید تا دوستان ببینند پستهام مشکلی داره یا نه
    در ضمن اگر این کار رو بکنید(حذف من از برنامه نویس) من مشکلی ندارم...

Untitled.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : یک شنبه 10 اسفند 1393 در 18:48 عصر

مدیر بخش آواتار dasssnj
    محل زندگی
    Esfahan

Smile نقل قول: فرار از دست Lucky Patcher

آیا این مدل صحبت کردن توهین محسوب نمیشه؟ همزمان به دو نفر ؟
    من که تا کسی توهین نکنه توهین نمی کنم . بالا خره جواب های هویه !

ببخشید بنده هکر هستم یا شما؟؟؟ من از دیکامپایل صحبت کردم یا شما؟؟؟ جالبه
    مگه من گفتم بیان با من مشورت کنن !! ؟؟

البته من از شما اصلا ناراحت نیستم چون الان در سنی هستید که بهش میگن غرور جوانی...
    بهتون حق میدم . منم اگه جواب دیگه ای نداشتم حتما این موضوع را پیش می کشیدم

لطفا اون پستی که میگید من در جاوا گزاشتم آدرسشو بزارید تا دوستان ببینند پستهام مشکلی داره یا نه
    در ضمن اگر این کار رو بکنید(حذف من از برنامه نویس) من مشکلی ندارم...
    من نگفتم اون پست مشکل داره . فقط گفتم با اعمال مدیریتی اون پست اجازه حذف یک کاربر هم وجود داره . این جریمه هم کمترین کاریه که مدیر می تونه نسبت به پست های فاقد محتوا و توهین آمیز بکنه .

حذف شما پیامد های خوبی نداره . خودتون هم خوب می دونید پس من را تشویق بهش نکنید چون بعدا خودتون میاید و ادعای بی گناهی می کنید . این گزینه فقط برای مواقع اضطراریه و خیلی باید با احتیاط ازش استفاده بشه . اما این به این معنی نیست که نمیشه کسی را حذف کرد . مطمئن باشید اگه خودم به خاطر موضوعی صلاح بدونم و با مدیران کل مشورت کنم حذف تون می کنم . اصلا از این بابت نگران نباشید .

Write Once, Run Anywhere

مدیر بخش آواتار dasssnj
    محل زندگی
    Esfahan

توی پست های دیگه تون هم که دارید به من تیکه می اندازید . خارج از شوخی و این بحثا ، واقعا زشت نیست ؟؟؟

Write Once, Run Anywhere

محل زندگی
    در قلب دوستان

توی پست های دیگه تون هم که دارید به من تیکه می اندازید . خارج از شوخی و این بحثا ، واقعا زشت نیست ؟؟؟
    سلام
    آخه من چه پدر کشتگی میتونم با شما داشته باشم دوست عزیز؟؟
    من حتی نمیدونم کی هستی و اسمت چیه...

فقط از این ناراحت میشم که کسی بجای اینکه راهکار ارائه کنه از این صحبت کنه که امنیت سخته و این حرفا...
    من و شما شاید نا امید نشیم و خودمون دنبال راهکار بریم اما همه اینجور نیستند
    وقتی یه تازه کار میاد اینجا سوال میپرسه شما باید امیدوارش کنید تا بتونه کار کنه و تجربه کسب کنه نه اینکه طوری باشه که تصور کنه راه زیادی در پیش داره وگرنه ناامید میشه و دست میکشه. بهرحال هرکسی نقص ها و کمالاتی داره ولی خواهش من اینه که در مقوله امنیت بیشتر هوای بچه ها رو داشته باشین

برای مثال عرض میکنم :
    کاش اونبار که گفتید پروتکت کردن اهمیت بالاتری داره (البته اعتقاد من هم همینه) روشهایی هرچند ابتدایی برای کمک به دوستان عنوان میکردید تا خودشون برن دنبال روشهای بهتر. ولی شما تنها به زیر سوال بردن بقیه روشها اکتفا کردید و حتی وقتی دوستان از شما خواستند هیچ کمکی نکردید و گفتید اینجا جای صحبت از امنیت نیست!!!
    در ثانی همونطور که میدونید بخش دوم آموزشهام مربوط میشد به پروتکت کردن و بخش سوم مربوط میشد به روشهای امن پرداخت درون برنامه ... آیا نمیشد همکاری کنید تا قسمت دوم بخوبی و با کمک همدیگه پیش بره؟؟؟
    الان خیلی ها بهم پیام خصوصی میزنن که بحث رو ادامه بدم ولی آیا دیگه دل و دماقی میمونه؟

با اینکه موضوع تاپیک افزایش امنیت بود و مطالب داخلش هم گواهی میده من هیچ روش دور زدن رو آموزش ندادم ولی طوری عنوان کردید که انگار تاپیک یک معدن طلا برای هکزهاست. پ
    من خواهش میکنم اگر من در اون تاپیک مطلبی برای راهنمایی هکر ها گزاشتم لطفا آدرسش رو بزارید اینجا...

مدیر بخش آواتار dasssnj
    محل زندگی
    Esfahan

سلام
    آخه من چه پدر کشتگی میتونم با شما داشته باشم دوست عزیز؟؟
    من حتی نمیدونم کی هستی و اسمت چیه...

فقط از این ناراحت میشم که کسی بجای اینکه راهکار ارائه کنه از این صحبت کنه که امنیت سخته و این حرفا...
    من و شما شاید نا امید نشیم و خودمون دنبال راهکار بریم اما همه اینجور نیستند
    وقتی یه تازه کار میاد اینجا سوال میپرسه شما باید امیدوارش کنید تا بتونه کار کنه و تجربه کسب کنه نه اینکه طوری باشه که تصور کنه راه زیادی در پیش داره وگرنه ناامید میشه و دست میکشه. بهرحال هرکسی نقص ها و کمالاتی داره ولی خواهش من اینه که در مقوله امنیت بیشتر هوای بچه ها رو داشته باشین
    سلام.
    من نظرم روی این بود که خود امنیت را هم باید امن یاد گرفت اما خب انگار نظر خیلی ها متفاوت بود . من هر چی بلد باشم توی اون تاپیک مطرح می کنم شما بگید توی کدوم قسمت چه مبحثی را توضیح بدم تا برای دوستان کاملا توضیح بدم . بالاخره آدم یه وقتایی مجبور میشه روی علایق و نظراتش پا بزاره اما مشکلی نیست . اگه دوستان برای شروع مبحث امنیت نیاز به راهنمایی داشته باشن سعی می کنم تا جایی که میشه علمم را به اشتراک بزارم .

برای مثال عرض میکنم :
    کاش اونبار که گفتید پروتکت کردن اهمیت بالاتری داره (البته اعتقاد من هم همینه) روشهایی هرچند ابتدایی برای کمک به دوستان عنوان میکردید تا خودشون برن دنبال روشهای بهتر. ولی شما تنها به زیر سوال بردن بقیه روشها اکتفا کردید و حتی وقتی دوستان از شما خواستند هیچ کمکی نکردید و گفتید اینجا جای صحبت از امنیت نیست!!!
    در ثانی همونطور که میدونید بخش دوم آموزشهام مربوط میشد به پروتکت کردن و بخش سوم مربوط میشد به روشهای امن پرداخت درون برنامه ... آیا نمیشد همکاری کنید تا قسمت دوم بخوبی و با کمک همدیگه پیش بره؟؟؟
    الان خیلی ها بهم پیام خصوصی میزنن که بحث رو ادامه بدم ولی آیا دیگه دل و دماقی میمونه؟
    خب همونطور که گفتم نظر شخصی ام این بود که اونجا محل صحبت از امنیت واقعا نبود چون خیلی از کاربران مهمان در سایت هم اون تاپیک را می دیدند و از پست ها استفاده می کردن و هیچ ردی هم ازشون باقی نمی موند . خیلی ها پیام خصوصی زدن و بهشون توضیح دادم و سعی کردم براشون توی پیام خصوصی تا حدی کمک کنم و نه در تاپیک . اما این بار پا روی نظرم می زارم و سوالاتی که پرسیده بشه را اگه بلد باشم جواب میدم و به نظر بقیه احترام می زارم .
    در مورد بخش دوم آموزش ها هم دوست داشتم کمک کنم اما با اون پست و انتقاد شما از نظر منفی من و ... دیگه علاقه به ادامه را از دست دادم . بهتر بود از اول با طرز بهتر و ملایم تری می پرسیدید که چرا با تاپیک مخالفم و چرا ازش انتقاد کردم .

از وقتی همین تاپیک لاکی پچر شروع شد هم برای اینکه سر از کار لاکی پچر در بیارم و بتونم راه های مقابله باهاش را بفهمم شروع کردم و یه برنامه ساده مثل لاکی پچر نوشتم که در صد کمی از برنامه ها را با موفقیت کرک می کنه . سعی می کنم هر چی تجربه از این برنامه کسب کردم را به اشتراک بزارم تا بقیه ی دوستان بتونن بهتر در مورد لاکی پچر فکر کنن و راه هایی برای مقابله پیدا کنن . ان شا الله یه فیلم هم از نحوه ی کار برنامه می زارم .

با اینکه موضوع تاپیک افزایش امنیت بود و مطالب داخلش هم گواهی میده من هیچ روش دور زدن رو آموزش ندادم ولی طوری عنوان کردید که انگار تاپیک یک معدن طلا برای هکزهاست. پ
    من خواهش میکنم اگر من در اون تاپیک مطلبی برای راهنمایی هکر ها گزاشتم لطفا آدرسش رو بزارید اینجا...
    نه منظورم روش هایی برای هک نبود که برای هکر ها معدن طلا باشه بلکه روش های جلوگیری از هک هم می تونه به نحوی هکر ها را از درون برنامه ها آگاه کنه و راه را براشون هموار کنه . در کل شاید توی ایران هکر زیاد نداشته باشیم و ان شالله اون ها هم این تاپیک ها را نبینن . .

امیدوارم دوستان از مباحث استفاده ی لازم را ببرن . من هر سوالی داشتید و اگه بلد باشم در خدمتم .
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : دوشنبه 11 اسفند 1393 در 05:27 صبح

Write Once, Run Anywhere

با سلام
    دوستان عزیزم ، افرادی که در این سایت عضو میشن و فعالیت میکنن به دنبال افزایش مهارت ها و توانایی هاشون هستن و تواما به اشتراک گذاشتن تجارب و دانسته هاشون.
    توی همچین محیطی چرا باید اینقدر مباحث حاشیه ای و فرعیات مطرح بشه؟ چرا باید به همدیگه بی احترامی کنیم؟

اگر نظری مخالف نظر دیگران داریم ، میتونیم محترمانه و با مستندات و بصورت فنی بحث کنیم و فقط اینجوریه که سایرین هم میتونن از دانسته های ما منتفع بشن ، مطمئنا با روش جاری در این تاپیک نه تنها نمیتونید طرف مقابل رو در مورد اشتباهش (از نظر شما) متقاعد کنید ، بلکه فقط باعث ایجاد ناراحتی و سوء تفاهم در طرف مقابل و البته ناراحتی سایر کاربران میشید.

حقیقتا در شان اعضای این سایت نیست که یک یا چند نفر دائما به دنبال تذکر دادن و جریمه کردن و ایجاد نظم باشن ، بنابراین امیدوارم بعد از این پست ، بحث حاشیه ای جدیدی مطرح نشه ، در غیر اینصورت به خاطر سایر کاربرانی که دنبال فعالیت مفید هستند ، با این افراد برخورد خواهد شد.

پیشاپیش از همکاری شما عزیزان تشکر میکنم
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

کاربر دائمی آواتار storm_saeed
    محل زندگی
    Tehran , Iran

نمیدونم چرا این بحث انقد ادامه پیدا کرده
    این مساله خیلی وقت پیشا بحث شده مثل
    http://stackoverflow.com/questions/1...rotect-from-it
    و
    http://stackoverflow.com/questions/1...ensing-android
    و اینجا
    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2279813

مبحث امنیت خیلی گسترده از این حرفاست .بهتر بود قبل ادامه بحث نحوه ی کار این برنامه و راه های پیشنهادی باهاش رو میخوندین که روش های معقول تر و جدیدتر برای جلوگیری ازش داده بشه نه اینکه یه سری کار رو بخواین انجام بدین که قبلا یه عده انجام دادن ( و بعضا روش های غلط برای مثال تو همین مبحث بعضی روش ها اشتباه بود).

پ.ن
    ۹۹ درصد سوالات این فروم با اولین جستجو در گوگل جوابتش بدست میاد .
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : یک شنبه 10 اسفند 1393 در 23:30 عصر

محل زندگی
    در قلب دوستان

نقل قول نوشته شده توسط storm_saeed مشاهده تاپیک
    ۹۹ درصد سوالات این فروم با اولین جستجو در گوگل جوابتش بدست میاد . الان این فروم شده دعوا و بحث های حاشیه و سوالات تکراری
    بهتره کسی دیگه این پست رو ادامه نده
    درست میفرمایید ولی مشکل اینه که اکثر کاربران این سایت زبان انگلیسیشون خوب نیست...
    من شخصا عضو فعال stack exchanges و stack owerfolow هم هستم و اونجا خیلی بیشتر لذت میبرم چون خیلی علمی تره ولی بخاطر افزایش مهارت های دوستان ایرانی
    سعی میکنم حد اقل همونقدر که به برنامه نویسهای خارجی کمک میکنم به ایرانی ها هم کمک کنم

سلام
    من یک برنامه نویس نسبتا آماتورم
    میخواستم ببینم چطور می تونم توی برنامه ام پرداخت درون برنامه ای با قیمت های متفاوتی داشته باشم؟
    یه قطعه کد نمونه ندارید؟
    این که میگن باید هرکدوم رو به عنوان محصول جدید معرفی کنیمو در جریانم اما این که چطور توی برنامه کد بنویسیم رو متاسفانه نمی دونم
    لطفا کمکم کنید
    مرسی
    حالت emergency: نسبتا فوری

کاربر دائمی آواتار c0mmander
    محل زندگی
    خونمون D:

نقل قول نوشته شده توسط atefeH.soveyzi مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک برنامه نویس نسبتا آماتورم
    میخواستم ببینم چطور می تونم توی برنامه ام پرداخت درون برنامه ای با قیمت های متفاوتی داشته باشم؟
    یه قطعه کد نمونه ندارید؟
    این که میگن باید هرکدوم رو به عنوان محصول جدید معرفی کنیمو در جریانم اما این که چطور توی برنامه کد بنویسیم رو متاسفانه نمی دونم
    لطفا کمکم کنید
    مرسی
    حالت emergency: نسبتا فوری
    ضمن خیر مقدم به شما جهت عضویت در وب سایت یک توضیحی بدم تا بعدا دوستان قدیمی و حرفه ای ما داخل این جا هستند دیگه چیزی بهتون نگن اینجا معمولا اول باید کلمه کلیدی که دنبالش هستد رو جستجو کنید چون سوال های مشابه زیادی جواب داده شده و هر کسی که دوباره سوالی رو ببنیه که خودش به اون جواب داده شاکی میشه و این حالت بهش دست میده ->

دوم این تاپیک https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D9%85%D9%87

رو بررسی کنید و سوال های مربوط رو در بخش خودش بپرسید.

از دوست عزیزمون mrzzrm تشکر میکنم، برای اینکه وجودش به من انگیزه داد
    اول اینکه من اعتقاد دارم اگر کسی تونسته کاری رو بکنه پس منم میتونم
    دوم اینکه سطح فرهنگ ایشون انگیزه داد تا برای بقیه راه رو هموار تر کنم و یک توضیح کوچیک بدم

دوستان استفاده از API بازار به هیچ عنوان سخت نیست، شاید یکم پیچیدگی داشته باشه ولی سخت نیست
    من اطلاعاتم از وب و PHP به شدت کمه و اکثر اطلاعاتم رو از آموزش خوب دوست عزیزمون harani گرفتم ( لینک آموزش )

برای اینکه از API بازار بتونید استفاده کنید نیاز به دانش حداقلی از سرور و PHP و متدهای GET و POST و همچنین JSON توی وب سرویس دارید
    توی اندروید هم که AsyncTask رو بدونین و نحوه ارتباط با وب سرویس
    همین آموزش رو بخونید این اطلاعات رو به دست میارید ( البته باید یکمم سرچ و جستجو بکنید )

به شخصه کار من با یک هاست رایگان و یک فایل php که کلا فکر کنم 20 خط داره درست شد

مستندات بازار خیلی گنگ و خلاصه توضیح داده اما میشه پیاده سازیش کرد

مستندات بازار رو تا جایی که refresh_code بگیرید به صورت دستی ادامه بدید، از اینجا به بعدش رو با سرور گزارش بگیرید
    ( لینک مستندات )

متاسفانه چون اطلاعاتم از وب کمه نمیتونم خوب توضیح بدم یا آموزش کامل و جامعی برای همه بذارم، اما این کد PHP منه که باهاش از بازار گزارش خرید رو میگیرم

<?php

if(empty($_REQUEST['package']) || empty($_REQUEST['product']) || empty($_REQUEST['tokenid'])){
    echo "error";
    return;
    }

$package = $_REQUEST['package'];
    $product = $_REQUEST['product'];
    $tokenid = $_REQUEST['tokenid'];

$refcode = 'کدی که از بازار گرفتین - رفرش کد';

$url = 'http://pardakht.cafebazaar.ir/auth/token/';
    $data = array('grant_type' => 'refresh_token', 'client_id' => 'آیدی کلاینت', 'client_secret' => 'رمز کلاینت', 'refresh_token' => $refcode);

# Create a connection
    $ch = curl_init($url);

# Form data string
    $postString = http_build_query($data, '', '&');

# Setting our options
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $postString);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);

# Get the response
    $response = curl_exec($ch);

$jsonResponse = json_decode($response, true);

$access_token = $jsonResponse['access_token'];

$result = file_get_contents("https://pardakht.cafebazaar.ir/api/validate/$package/inapp/$product/purchases/$tokenid/?access_token=$access_token");

echo $result;

curl_close($ch);

?>

به این فایل سه تا پارامتر باید بفرستید، یکی اسم پکیج، یکی آیدی محصول و دیگری توکنی که بعد از خرید به برنامه داده میشه همون purchase.getOrderId

داخل فایل باید refresh code رو که از بازار به صورت دستی گرفتید بذارید
    آیدی کلاینت و رمزش رو هم وارد کنید

در جواب به شما یک رشته JSON داده میشه، اگر خالی بود یعنی پرداخت درست نیست، اگر که شامل استاتوس و سایر مشخصات خرید بود یعنی درسته

پاسخ درست به شکل زیره
    {"consumptionState": 1, "purchaseState": 0, "kind": "androidpublisher#inappPurchase", "developerPayload": "hojjat", "purchaseTime": 1424267267085}

پاسخ غلط هم فقط {} فرستاده میشه

در صورتی که access code اشتباه باشه هم ارور 404 میگیرید

دوستمون به جای اینکه بیان از سرور استفاده کنن، دقیقا همین کد PHP رو توی اندروید نوشتن
    ولی خب امنیتش زیاد تضمینی نیست، چون شما باید همه اطلاعات رو قرار بدید توی برنامه

دوست داشتم میتونستم کاملتر توضیح بدم، اما دانشم در این حد نیست متاسفانه
    من تمامی مراحل رو انجام دادم ، فایل رو توی هاستم آپلود کردم حالا باید چیکار کنم با ایین فایل و چجوری به برنامم بگم چک کنه

نقل قول نوشته شده توسط ehsanh22 مشاهده تاپیک
    من تمامی مراحل رو انجام دادم ، فایل رو توی هاستم آپلود کردم حالا باید چیکار کنم با ایین فایل و چجوری به برنامم بگم چک کنه
    سلام

شما باید اسم پکیج برنامه، شناسه محصول و کد خرید کاربر رو بعد از خرید به سرورتون بفرستید و دیتای برگشتی رو چک کنید که آیا خرید درسته یا نه

برای انجام اینکار نیاز به آشنایی کار با وب سرویس ها و AsyncTask دارید. بعدش هم باید رشته JSON برگشتی رو بخونید.

سلام برنامه نویسا :)مشکل پرداخت درون برنامه ای هست اگه بازار میزاشت از پرداخت بانکی و ... استفاده کنیم و مثلا با پرداخت ماهیانه پولی به بازار و ... میدادیم مشکل حل میشد .من که برنامه دوتا رشته رو بره داخل سورو چک کنه اولین رشته token و رشته دوم device ID رو که هردوتاشون انحصارین ... اگه این دوتا بود که برنامه فعال بشه و اگه نبود که برنامه فعال نشه .حالا برای خرید : حالا اگه کاربرا شیطونی نکنن و برنامه پچ نشه و بازار به جای لوکی باز بشه که خرید انجام میشه و دوتا رشته بعد از خرید میره ذخیره میشه داخل سرور برای بعدا .اما اگه لوکی به جای بازار باز بشه که پرداختی انجام نمیشه و برنامه هم وقتی میره چک کنه رشته ها رو رشته ها رو پیدا نمیکنه و برنامه همچنان غیر فعاله !نظرتون چیه ؟ الگوریتم خوبیه یا نه ؟

نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    سلام برنامه نویسا :)مشکل پرداخت درون برنامه ای هست اگه بازار میزاشت از پرداخت بانکی و ... استفاده کنیم و مثلا با پرداخت ماهیانه پولی به بازار و ... میدادیم مشکل حل میشد .من که برنامه دوتا رشته رو بره داخل سورو چک کنه اولین رشته token و رشته دوم device ID رو که هردوتاشون انحصارین ... اگه این دوتا بود که برنامه فعال بشه و اگه نبود که برنامه فعال نشه .حالا برای خرید : حالا اگه کاربرا شیطونی نکنن و برنامه پچ نشه و بازار به جای لوکی باز بشه که خرید انجام میشه و دوتا رشته بعد از خرید میره ذخیره میشه داخل سرور برای بعدا .اما اگه لوکی به جای بازار باز بشه که پرداختی انجام نمیشه و برنامه هم وقتی میره چک کنه رشته ها رو رشته ها رو پیدا نمیکنه و برنامه همچنان غیر فعاله !نظرتون چیه ؟ الگوریتم خوبیه یا نه ؟
    سلام
    در ظاهر که خوبه ، اما واقعیت با تصورات ما متاسفانه گاهی اوقات فرق میکنه.
    برنامه ای که بدین ترتیب نوشتین رو با این لاکی ملعون تست کردید؟؟
    مشتاقانه منتظر راهکارهای ابتکاری دوستان هستیم.

موفق باشید

کاربر جدید آواتار amir.h.a.z
    محل زندگی
    ارومیه

از دوست عزیزمون mrzzrm تشکر میکنم، برای اینکه وجودش به من انگیزه داد
    اول اینکه من اعتقاد دارم اگر کسی تونسته کاری رو بکنه پس منم میتونم
    دوم اینکه سطح فرهنگ ایشون انگیزه داد تا برای بقیه راه رو هموار تر کنم و یک توضیح کوچیک بدم

دوستان استفاده از API بازار به هیچ عنوان سخت نیست، شاید یکم پیچیدگی داشته باشه ولی سخت نیست
    من اطلاعاتم از وب و PHP به شدت کمه و اکثر اطلاعاتم رو از آموزش خوب دوست عزیزمون harani گرفتم ( لینک آموزش )

برای اینکه از API بازار بتونید استفاده کنید نیاز به دانش حداقلی از سرور و PHP و متدهای GET و POST و همچنین JSON توی وب سرویس دارید
    توی اندروید هم که AsyncTask رو بدونین و نحوه ارتباط با وب سرویس
    همین آموزش رو بخونید این اطلاعات رو به دست میارید ( البته باید یکمم سرچ و جستجو بکنید )

به شخصه کار من با یک هاست رایگان و یک فایل php که کلا فکر کنم 20 خط داره درست شد

مستندات بازار خیلی گنگ و خلاصه توضیح داده اما میشه پیاده سازیش کرد

مستندات بازار رو تا جایی که refresh_code بگیرید به صورت دستی ادامه بدید، از اینجا به بعدش رو با سرور گزارش بگیرید
    ( لینک مستندات )

متاسفانه چون اطلاعاتم از وب کمه نمیتونم خوب توضیح بدم یا آموزش کامل و جامعی برای همه بذارم، اما این کد PHP منه که باهاش از بازار گزارش خرید رو میگیرم

<?php

if(empty($_REQUEST['package']) || empty($_REQUEST['product']) || empty($_REQUEST['tokenid'])){
    echo "error";
    return;
    }

$package = $_REQUEST['package'];
    $product = $_REQUEST['product'];
    $tokenid = $_REQUEST['tokenid'];

$refcode = 'کدی که از بازار گرفتین - رفرش کد';

$url = 'http://pardakht.cafebazaar.ir/auth/token/';
    $data = array('grant_type' => 'refresh_token', 'client_id' => 'آیدی کلاینت', 'client_secret' => 'رمز کلاینت', 'refresh_token' => $refcode);

# Create a connection
    $ch = curl_init($url);

# Form data string
    $postString = http_build_query($data, '', '&');

# Setting our options
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $postString);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);

# Get the response
    $response = curl_exec($ch);

$jsonResponse = json_decode($response, true);

$access_token = $jsonResponse['access_token'];

$result = file_get_contents("https://pardakht.cafebazaar.ir/api/validate/$package/inapp/$product/purchases/$tokenid/?access_token=$access_token");

echo $result;

curl_close($ch);

?>

به این فایل سه تا پارامتر باید بفرستید، یکی اسم پکیج، یکی آیدی محصول و دیگری توکنی که بعد از خرید به برنامه داده میشه همون purchase.getOrderId

داخل فایل باید refresh code رو که از بازار به صورت دستی گرفتید بذارید
    آیدی کلاینت و رمزش رو هم وارد کنید

در جواب به شما یک رشته JSON داده میشه، اگر خالی بود یعنی پرداخت درست نیست، اگر که شامل استاتوس و سایر مشخصات خرید بود یعنی درسته

پاسخ درست به شکل زیره
    {"consumptionState": 1, "purchaseState": 0, "kind": "androidpublisher#inappPurchase", "developerPayload": "hojjat", "purchaseTime": 1424267267085}

پاسخ غلط هم فقط {} فرستاده میشه

در صورتی که access code اشتباه باشه هم ارور 404 میگیرید

دوستمون به جای اینکه بیان از سرور استفاده کنن، دقیقا همین کد PHP رو توی اندروید نوشتن
    ولی خب امنیتش زیاد تضمینی نیست، چون شما باید همه اطلاعات رو قرار بدید توی برنامه

دوست داشتم میتونستم کاملتر توضیح بدم، اما دانشم در این حد نیست متاسفانه

جناب پورمن من این روش رو پیاده کردم فقط یه مشکل هست اونم اکسس کد هستش که عمر ش کمه یعنه نمیشه به طور دایمی استفاده کرد و نمیشه هی php رو تازه سازی کرد لطفا کم کنید
    بازار هم برای هر اکسس کد تایید میخواد اگه بشه این تایید رو رد کردن میشه کاررو درست کرد

اکسس کد فقط یک بار مورد نیازه، شما باید توی کد php رفرش کد رو قرار بدید

بعد توسط رفرش کد میتونید اکسس کد جدید به صورت اتوماتیک بدست بیارید

من برای php این پکیج رو نوشتم:
    https://github.com/nikapps/bazaar-api-php

اگه از فریم ورک لاراول (نسخه ۴.۲) هم استفاده می کنید میتونید lز این پکیج استفاده کنید:
    https://github.com/nikapps/bazaar-api-laravel

راهنمای کار نوشته شده.

برای پرداخت درون برنامه ای محصولات مصرف شدنی (Consumable) فرآیند هاتون به این صورت باشه مشکلتون حل میشه: (منابع مثل سکه و ... سمت سرور مصرف میشه)

آخرین ویرایش به وسیله djtrex : جمعه 07 فروردین 1394 در 22:17 عصر

سلام دوستان
    جدیدا کافه بازار ایمیلی برای توسعه دهنده هاش ارسال کرده و اینطور نوشته:
    "
    روشـی کـامـلا متوال و شناخته شـده برای خـرید اقلام، ارتقا و یا ارائه خدماتی خاص توسط نرم افزار و بازی، از پرداخت درون برنامه ای استفاده می شود. حال برای انجام مراحل خرید می بایست کاربر یکی از مارکت های آندورید را بر روی دستگاه نصب داشته باشد، حتما و حتما شما از مراحل و روش انجام خرید های درون برنامه ای اطلاع دارید و ما قصد آموزش آن را نداریم.

همانطور که اطلاع دارید بوسیله نرم افزاری به نام Lucky Patcher می توان فرآیند خرید را جعل نموده و همانند یک خرید واقعی، فرآیند خرید را شبیه سازی نمود. به همین منظور برای امنیت بیشتر و اطمینان از پرداخت های درون برنامه، کتابخانه ای برای شما توسعه دهندگان نرم افزار و بازی آماده نموده ایم و بوسیله این کتابخانه می توانید 100 درصد خریدهای جعل شده توسط نرم افزار فوق را شناسایی کنید. تا کنون نسخه 5.5.3 این نرم افزار منتشر شده است و کتابخانه ی طراحی شده توسط ما تمامی خرید های جعل شده را شناسایی نموده است.
    "

الان کتاب خونش کجاست؟ تو پنل کافه بازار که نتونستم پیداش کنم
    اگه کسی لینکی داره ممنون میشم بدید

کاربر جدید
    محل زندگی
    مازندران

نقل قول نوشته شده توسط mohammad-de مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    جدیدا کافه بازار ایمیلی برای توسعه دهنده هاش ارسال کرده و اینطور نوشته:
    "
    روشـی کـامـلا متوال و شناخته شـده برای خـرید اقلام، ارتقا و یا ارائه خدماتی خاص توسط نرم افزار و بازی، از پرداخت درون برنامه ای استفاده می شود. حال برای انجام مراحل خرید می بایست کاربر یکی از مارکت های آندورید را بر روی دستگاه نصب داشته باشد، حتما و حتما شما از مراحل و روش انجام خرید های درون برنامه ای اطلاع دارید و ما قصد آموزش آن را نداریم.

همانطور که اطلاع دارید بوسیله نرم افزاری به نام Lucky Patcher می توان فرآیند خرید را جعل نموده و همانند یک خرید واقعی، فرآیند خرید را شبیه سازی نمود. به همین منظور برای امنیت بیشتر و اطمینان از پرداخت های درون برنامه، کتابخانه ای برای شما توسعه دهندگان نرم افزار و بازی آماده نموده ایم و بوسیله این کتابخانه می توانید 100 درصد خریدهای جعل شده توسط نرم افزار فوق را شناسایی کنید. تا کنون نسخه 5.5.3 این نرم افزار منتشر شده است و کتابخانه ی طراحی شده توسط ما تمامی خرید های جعل شده را شناسایی نموده است.
    "

الان کتاب خونش کجاست؟ تو پنل کافه بازار که نتونستم پیداش کنم
    اگه کسی لینکی داره ممنون میشم بدید
    دوست عزیز شما این ایمیل رو خودتون دریافت کردید؟ من چنین ایمیلی دریافت نکردم تا الان! شما کِی ایمیل رو دریافت کردید؟
    یعنی به نظر شما اگر این ماجرا صحت داشته باشه مشکل جدیدی که توی پرداخت درون برنامه ای بوجود اومده و بعضی از کاربرا خرید رو انجام می دن اما عضویت اونها به نسخه ی کامل انجام نمی شه مرتبط با همین کتابخونه ی جدید هست؟
    کسی نظری داره؟

نقل قول نوشته شده توسط hedayatix مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما این ایمیل رو خودتون دریافت کردید؟ من چنین ایمیلی دریافت نکردم تا الان! شما کِی ایمیل رو دریافت کردید؟
    یعنی به نظر شما اگر این ماجرا صحت داشته باشه مشکل جدیدی که توی پرداخت درون برنامه ای بوجود اومده و بعضی از کاربرا خرید رو انجام می دن اما عضویت اونها به نسخه ی کامل انجام نمی شه مرتبط با همین کتابخونه ی جدید هست؟
    کسی نظری داره؟
    بله. امروز ظهر دریافت کردم از طرف کافه بازار.

صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. گفتگو: راههای فرار از دست انتی ویروس ها
    نوشته شده توسط skh1300 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 بهمن 1389, 22:55 عصر
  2. گفتگو: راههای فرار از دست انتی ویروس ها
    نوشته شده توسط skh1300 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 بهمن 1389, 22:55 عصر
  3. سوال: فرار از دست آنتي ويروس
    نوشته شده توسط ابوذر محمودی در بخش برنامه نویسی در 6 VB