حذف مواردی همچون کنترل نحوه اجرای برنامه؟؟؟!!!!علت سرعت بالای این زبان حذف مواردی همچون کنترل نحوه اجرای برنامه ، مدیریت خودکار حافظه و بسیاری موارد دیگر است
می تونم راحت ادعا کنم که 90 درصد زبانهای برنامه نویسی براشون معماری مهم نیست. منجمله زبان C مثلا معماری اکثر میکروکنترلر ها و البته پردازنده های ARM و ... معماری استنفورد هست. این قضیه رو کامپایلر و سخت افزار مدیریت می کنن و به زبان معمولا ربطی نداره.در ضمن این نکته را هم باید ذکر کنم که زبان های برنامه نویسی فعلی بر اساس معماری کامپیوتر های فعلی که توسط آقای Von Neumann ارائه شده طراحی شده اند.
یعنی تغییر در معماری کامپیوتر زمینه ساز ظهور زبانهای برنامه نویسی جدید خواهد بود.
ما اینجا برنامه نویسها خیلی ماهری از جمله سجاد عزیز (SeganX)، علی اکبر محمدی (kochol) و ... رو داریم که قبلا زبانهای اسکریپت طراحی کردن و تا اونجا که من می دونم به راحتی می تونن با اضافه کردن اسمبلر و .. به یه کامپایلر کامل تبدیلش کنن:ولی برای نوشتن کامپایلر ایده دارم و انشاء الله تابستان امسال قصد داریم که یک کامپایلر برای زبان C بنویسیم ولی واقعا نمیدونم یک ماهه تمام میشود یا بیش از
زبان اسکریپت کوروش از علی اکبر محمدی (kochol):
http://sourceforge.net/projects/cyrusscript/
در کل اینکه همه تکنولوژی ها رو داشته باشیم خیلی خوبه اما نشدنی هست. بهتر از مود ایرانی بودن بیایم بیرون به فکر این باشیم چجوری میشه با تعامل بیشتر مشکلات رو حل کرد تا اینکه به فکر طراحی زبان جدید و ... باشیم.دوستان زیادی برروی این موضوع کار میکنند بنده هم همینطور ولی فاصله فکری و جغرافیایی و مشکل ایرانی بودن (عدم پذیرش کار گروهی) روند انجام این کار رو کند کرده که آرزو دارم
روزی بتوانیم بر این مشکلات غلبه کنیم.