نمایش نتایج 1 تا 40 از 41

نام تاپیک: ایجاد زبان برنامه نویسی و سیستم عامل

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: ایجاد زبان برنامه نویسی و سیستم عامل

نقل قول نوشته شده توسط masoud_pnu مشاهده تاپیک
    امیدوارم جسارت نشه،مقصود بنده دوستان نیستن،ولی واقعا شما فکرمیکنید ما در ایران یک عالمه برنامه نویس داریم؟؟؟خیر.ما یک عالمه کپی کننده کد داریم.نه برنامه نویس.این یک.

شما دارید اصل و پایه فناوری اطلاعات که از بین بردن مرزهای جغرافیایی هست رو با این تفکر زیرپا میذارید.با تفکر شبه کمونیستی که بیایم یه دیوار دور خودمون بکشیم و همه چیز رو خودمون بسازیم،در بهترین شرایط میشیم کره شمالی!!کلا ما زبان و سیستم عامل بومی(چقدر از این کلمه بدم میاد!) داشته باشیم که چی بشه؟اگر فقط یک دلیل داشتید،من اولین نفریم که به عنوان آبدارچی گروه آماده خدمتم!دوست خوبم،این تکنولوژی متعلق به تحریم کنندگان هست.تمام راهی که شما میخواید پلن کنید رو اونا 20سال پیش رفتن!اگر شما فرضا میخواید 100میلیون تومان هزینه کنید،اونا 100میلیارد دلار هزینه کردن.این دو.

اون شریفم بقول معروف خلاف بزرگش یه توزیع ناقص لینوکس بود که عملا در هیچ جا بکار نرفت.ببینید،سیستم عاملی که توسط یه دنیا توسعه داده شده و در شخصی سازی نظیر نداره رو ما نتونستیم حداقل بین دانشگاه که هیچ،مدارسمونم جا بندازیم.شما فکر میکنید که چیزی بهتر از اون میتونید توسعه بدید،یاعلی.بسم اله.ببینید من دشمن شماره یک جملات نمیشه و که چی بشه و...هستم!ولی واقعا بایه دودوتا چارتا بسادگی میشه متوجه شد که این کار چیزی جز اتلاف وقت و هزینه نیست.الان دوتا موتور جستجوی بقولی ایرانی توسعه داده شده.خود شما ازشون استفاده کردی؟؟یک میلیارد تومن پول بی زبون رو ریختن تو حلق این طرح.آخرشم بنظر شما مردم از گوگل استفاده میکنن یا گرگر!!؟؟

اینا همه به کنار...بستر سخت افزاری بنظر شما روبه چه سمتی میره؟یه نگاه به آمار فروش pc و لپ تاپ بندازید متوجه میشید اوضاع چجوره.اونوقت شما برای چه پلتفرمی میخواید سیستم عامل بنویسید؟دسکتاپ؟سرور؟یا موبایل؟؟شرکت سامسونگ سالی 180میلیارد دلار درآمد داره که تقریبا معادل بودجه 3سال کل کشور ماست(اونم اگه یک ریال کسری نیاد!!)سامسونگ الان 2تا سیستم عامل اختصاصی داره.بادا و تایزن.الان بادا کجاست؟؟تایزن به کجا رسید؟؟اندروید اصلا مجال رشد به چیزی میده؟؟خود مایکروسافت که عملا خدای سیستم عامله،نتونست در مقابل ios و اندروید دوام بیاره و ناچار به پورت کردن اپلیکیشن های این دو سیستم عامل روی گوشی هاش شد مگر بتونه ویندوزفون رو نجات بده.شما واقعا فکرمیکنید از مایکروسافت توانمندتر هستید؟؟

بنظر من عوض اختراع مجدد چرخ،بیاید این بستر رو بعنوان پل موفقیتتون قرار بدید.شما چکار داری تحریم هستیم یا نه؟مگر موقعی که تحریم شدیم،کسی از شما نظر پرسید؟؟وقتی عالم و آدم و اون همه کارشناس اقتصادی و حتی رهبر به عنوان شخص اول مملکت گفتن تحریم ها زیان آورن و در عوض مقام اول اجرایی کشور گفت کاغذپاره هستن،حرف کسی رو گوش داد؟؟پس بفکر خودتون باشید.اگر به امثال شما و بنده نیاز باشه که عمرا نیست!!خودشون خبرمون میکنن!

درپایان بنده با استادتون صددرصد موافقم.بفکر ایده های جدید باشید که انقدر پیشرفت کنید که شما اونارو تحریم کنید.وگرنه شما در هرچیزی خودکفا بشید بازهم اونا یه چیزی تو چنته دارن.خوبم دارن!
    لطف کنید به برنامه نویس های ایرانی توهین نکنید، با وجود من و شماست که به این عالم برنامه نویس هر حرفی روا میشود.

من هیچ اصلی رو زیر پا نگذاشتم اگر شما اینطور متوجه شدید بقیه کشورها نباید تو هیچ صنعتی بومی سازی داشته باشند، چون که اساسا باید هر کشوری که وسیله ای رو اختراع میکنه اون رو تولید کنه در غیر اینصورت شما میگید که اصول فلان را زیر پا گذاشته. و من کاملا با فرهنگ کمونیستی مخالفم هرچند از برخی از ویژگی های مردم این کشورها خوشم میاد و قرارم نیست که ما دور خودمون دیوار بکشیم لطف کنید ارسال های بالا رو بخونید. دلایل کافی برای داشتن یک سیستم عامل ایرانی در دست هست بازم مثل اینکه باید ارسال های بالا را بخوانید. خیلی چیزها اتلاف وقت هستن : تلاش نکردن، شکست نخوردن، موفق نشدن، اینها همشون اتلاف وقت هستند.

من به شریف نگاه نمیکنم من به رسیدن به این هدف فکر میکنم. طراحی سیستم عامل یک کار سخت و زمانگیره و کسی که شکست رو قبول نکنه هرگز نمیتونه در این زمینه حرفی برای گفتن داشت.

ما چرخ رو از اول اختراع نمیکنیم، ما می جنگیم تا بتوانیم خودمان کامپیوترمان را کنترل کنیم تا اولا امنیت اطلاعات داشته باشیم دوما به این صنعت وارد بشویم سوما در شرایط مورد نیاز بتوانیم بر اساس نیاز سیستم عامل طراحی کنیم.

من فکر نمیکنم از شما بالاتر باشم چه برسه به مایکروسافت ولی حق دارم که تلاش کنم.

در مورد تحریم باید بگم که حرف شما کاملا غیر منطقیه و لازمه تجدید نظر کنید.

ببخشید چطور پیشرفت کنیم که اونا رو تحریم کنیم ؟

در آخرم باید بگم که آقا اگر قراره باشه که راه کشورهای دیگر رو نریم باید چکسی رو ببینیم مگر کسی که یک جوان 20 ساله است و هسته لینوکس رو طراحی میکنه کسی میاد بگه از IBM و Sun و ... ضعیفتری و له میشی و ....
    اگر کسی بتونه یک زبان بر اساس نیازش طراحی کنه اینجا مثل اینکه باید به تمام برنامه نویسا توضیح بده که چرا میخواد تلاش کنه، اگر کسی بخواد بر اساس نیازهای صنایع مملکتش سیستم عامل طراحی کنه باید از کدومتون اجازه بگیره ؟ از اولین پستم دارم میگم برای رسیدن به یک هدف باید تلاش کنیم یکی میگه چون چینی ها نتونستن ما نمیتونیم روسی ها نتونستن پس ما هم نمیتونیم خوب راحت باشید سرمونو بزاریم بمیریم بهتره، باز هم میگم اگر انقدر از خودتون ناامید هستید کاری به کار دیگران نداشته باشید. اگر به نظر شما حرف من غیر از منطقه دلیل بیارید.

حقیقت اینه که بحث من و آقا پویا در مورد روش کاره و در اصل اینکه باید روزی بتونیم سیستم عامل داشته باشیم اختلافی نداریم. بنده به توان داخلی در طراحی سیستم عامل ایمان دارم آقا پویا این دید رو ندارند و معتقدند باید از سیستم های موجود شروع کنید من هم مخالف ایشون نیستم ولی به دو طرف گرایش دارم هم کار برروی سیستم های موجود و هم طراحی سیسیتم عامل.

لطف کنید ادامه ندید چون دیگه تمایل ندارم حرفهام رو اثبات کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله reza_noei : یک شنبه 27 اردیبهشت 1394 در 20:31 عصر

تاپیک های مشابه

1. بهترین زبان برنامه نویسی برای ساختن یک سیستم عامل
    نوشته شده توسط unix_svr4 در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 23
    آخرین پست: یک شنبه 25 خرداد 1393, 21:23 عصر
  2. سوال: اطلاعات جامع در مورد ایجاد زبان برنامه نویسی
    نوشته شده توسط NitroPlus در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1391, 21:33 عصر
  3. خبر: آموزش برنامه نویسی برای سیستم عامل Symbain-pdf
    نوشته شده توسط kharaee_com در بخش Symbian OS