نوشته شده توسط
mhntah
سلام.
ممنون از پاسختون.
درباره نیاز به هر حال ما باید راهمون رو مشخص کنیم.
یک سیستم عامل بهینه شده برای سرور ها؟یک سیستم عامل خانگی؟اداری؟یا حتی برای ATM ها (جای کار داره و عملیه !)
راستش من درباره نیاز و ... خیلی مشغول بودم و در یک رویداد شرکت کردم که اتفاقا درباره نیاز هم اطلاعات خوبی بهم منتقل شد.
ما اگر میخوایم موفق بشیم یا باید جایی که تصاحب نشده فعالیت کنیم (مثل یک سیستم عامل اختصاصی برای ATM ها) یا باید جایی که فعالیت شده تصاحب هم شده اما یوزر فرندلی نیست و خوب نیست در کل و میلنگه فعالیت کنیم (مثل سیستم عامل تلویزیون های هوشمند).
درباره موتور جستجوی ملی و تجربه ها کاملا با حرفتون موافقم و خودم 6 سال روی یک سیستم عامل کار کردم که البته در اثر یک حادثه هم از دستم رفت :)
اما ما اینجا میخوایم یک چیز بسازیم که کاربردی و تجاری باشه.جستجو توسط گوگل و بینگ تصاحب شده و اگر میخوایم جاشون رو بگیریم که سخته ولی ممکن باید چیزی ارائه بدیم که اونا ندارن و به اندازه کافی یوزر رو قانع کنیم با قابلیت هامون تا بیاد سراغ ما.
درباره لینوکس هم منظورم این بود که الان شما هسته لینوکس رو میدی به یک برنامه و 4 تا تیک میزنی و یک توزیع تحویل میگیری.بله الان اکثر وب سرور ها هم لینوکس رو ران میکنن.
مثلا سنتوس اومد جای خالی سیستم عامل متن باز تخصصی فقط برای سرور رو احساس کرد و ساختش و موفق هم شد.
درباره توسعه دهنده هم اول ما انتظاری نداریم و خودمون باید توسعه بدیم برنامه براش اما بعدش هم باید یک مزیتی داشته باشیم تا توسعه دهنده براش صرف کنه بیاد برای ما برنامه بنویسه؟
مثلا ما بیایم یک سیستم عامل برای ATM ها بنویسیم که بتونه قابلیت های خاصی در خودش قرار بده توسط برنامه هایی که پشتیبانی میکنه.
پس اینطوری هم بانک برای جذب مشتری توسط بهبودی که با این در UX خودش میده براش میصرفه از ما استفاده کنه هم مشتری هم توسعه دهنده !
پس این میتونه یک ایده ناب باشه و جای کار داره.اگر هم کسی خواست عملیش کنه در خدمتشون هستم !
و البته اینترنت اشیا !
اینترنت اشیا یعنی ما همه دستگاه ها رو به اینترنت یا اینترانت وصل کنیم تا با هم ارتباط داشته باشیم.
مثلا خانه هوشمند یک نماد از اونه.شما با گوشیتون در خونتون رو باز میکنید کولر رو هم همینطور بعد چراغ ها رو هم روشن میکنید با گوشیتون !
اینا همه با هم ارتباط دارن.
حالا همه ی اینها باید یک پلتفرمی رو تا حد امکان سبک و خیلی خیلی امن و کاربردی و انعطاف پذیر ران کنن.الان شرکت های بزرگ با تمام قدرت دارن برای نوشتن این پلتفرم جامع تلاش میکنن اما هیچکدوم تکامل ندارن.
پس فرصت خوبیه برای حضور یک مهره جدید !
من هم دارم روش کار میکنم و شاید تا سال آینده تجاریش کردم.
ممنون