نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
ببیتید لاراول کدهای سمت کلاینتو گزاشته به عهده خود کاربر مثل اعتبارسنجی سمت کاربر یا کدهای سمت کاربر AJAX و فوکوسش روی backend هست و کاربر میتونه از هر فریمورک سمت کلاینتی برای این کارها استفاده کنه و فقط کافیه یکبار هم این کدهارو بنویسه در بقیه پروژه ها با کمی تغییر میتونه استفاده کنه همچنین در لاراول به راحتی میتونید با angular.js و node.js کار کنید
کار کردن با angular و nod js که چیزی نیست این ور هم میشه به ساذگی پیاده سازیش کرد .
اما در مورده کلاینت باید اینطور بگید همچین امکانی رو ندارید اگه تو پروژ] 10 تا فرم داشته باشید باید بیایید برای همشون بنویسید client رو و هم ajax رو .
نظرتونو در مورد این نگفتید

<?php $form = ActiveForm::begin([
'id' => 'login-form',
'enableClientValidation' => true,
'enableAjaxValidation' => true,
//'action' => '/login'
'options' => ['class' => 'form-horizontal'],
'fieldConfig' => [
'template' => "{label}\n<div class=\"col-lg-3\">{input}</div>\n<div class=\"col-lg-8\">{error}</div>",
'labelOptions' => ['class' => 'col-lg-1 control-label'],
],
]); ?>

<?= $form->field($model, 'username') ?>

<?= $form->field($model, 'password')->passwordInput() ?>

<?= $form->field($model, 'rememberMe', [
'template' => "<div class=\"col-lg-offset-1 col-lg-3\">{input}</div>\n<div class=\"col-lg-8\">{error}</div>",
])->checkbox() ?>

<div class="form-group">
<div class="col-lg-offset-1 col-lg-11">
<?= Html::submitButton('Login', ['class' => 'btn btn-primary', 'name' => 'login-button']) ?>
</div>
</div>

<?php ActiveForm::end(); ?>

الآن من فرم لاگین رو با activeform ساختم که ویژگی های زیر رو داره اگه دقت کنید
1- ویژگی ajax ولیدیشن رو روشن کردم و کدش برام نوشته شده
2-ویژگی client ولیدیشن رو روشن کردم کدش از روی مدل برام نوشته شده
3-اکشن براش تایین نکردم یعنی به همین اکشن جاری میزنه اگه اشتباه یا خطایی باشه برمیگرده همینجا
4-csrf رو خودش برام تو فرم گذاشته
5- تونستنم به activeform یه نوع themplate بدم برای ساخت فرمم اگه دقت کنید
6-یه دونه چک باکس باهاش ساختم
7-یه دکمه هم submit هم داره
یه نکته مهم اینکه من از تمام ویژگی های activeform استفاده نکردم و خیلی قابلیت هاش رو اینجا ننوشتم .
یا در مورده دیباگ دیگه متنش رو نمیزارم لینک میدم
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2225686
این فقط دو امکان هست که خیلی کاربردی هست و شما لاراول کارا نمیدونید چیه اگه بخواهید میتونم بازم از این مثال های کاربردی بزنم که ندارید اما شما اینکار رو نمیتونید بکنید