نقل قول نوشته شده توسط behzadkhan مشاهده تاپیک
با سلام
دوست عزیز
آفرین. آفرین
ولی نشد دیگه.
گاهی اوقات برای هر کسی پیش می آید که می خواهد درباره مشکلات کاری که مشغول به انجام آن هست درد و دل کند.
اما کسی را پیدا نمی کند
اصلا شما فرض کن یکی پاش شکسته وقتی با بقیه درد و دل می کند هیچ کس متوجه نمی شه . فقط کسی که پاش شکسته متوجه می شود.
اینا را برای چی به شما می گم:
شما در ساخت پروژه تان به مشکلات بسیار برخورد کرده اید و خیلی ها را حل و خیلی ها را هم نتوانسته اید حل کنید.
به نظرم شما یا در همین تاپیک یا تاپیک جداگانه ای می توانید به ما بگویید که در ساخت یک پروژه ای با این وسعت به چه مشکلاتی برخورد کرده اید.
چه جوری آن ها را حل کرده اید
و خیلی موارد دیگر.
به نظر من این ها خیلی بیشتر از ارائه یک سورس کد می تونه به یک برنامه نویسی و یا یک تحلیل گر کمک کند.
ببینید مثلا من تا حالا با دستگاه اسکنر کار نکرده بودم، پس باید دنبال کسی می گشتم که این کار را قبلا انجام داده بود خوب من هیچ کس جز آقا/خانم اینترنت را پیدا نکردم.
اما بعض مسائل هست که براحتی کسی جوابت را نمی ده و زبان انگلیسی هم بلد نباشی نمی تونی از اینترنت استفاده کنم.
اینجاست که ما می توانیم از کمک برنامه نویسان چون شما استفاده کنیم.
ببینید فرضا برای حذف و اضافه و بروزرسانی یک جدول همه از یک دستور استفاده می کنند و دستور دیگه وجود ندارد اما هر کسی به یک نحوی از اون دستور استفاده می کند.
و
اینجاست که فرق یک برنامه نویس آماتور با حرفه ای تمیز داده می شود.
بگذارید اینطوری به شما مثال بزنم تا متوجه شوید فرق یک نانوا تازه کار با یک استاد نانوا در چه چیزی هست وسایل و مواد اولیشون که یکی هست پس فرقشون تو چیه؟
راستش برای من تعجب آور بود که شما سورس کدهای برنامه هاتون را در اختیار بقیه قرار دادید.
اما
چیزی که مرا ناراحت کرد تعداد نظرات و تشکر ها نسبت به کار شما بود.
عجیبه که همه ما به دنبال سورس های آماده هستیم و حاظریم حتی بابتشان پول بدهیم.
پس چرا
وقتی یک لقمه حاضر و آماده وجود دارد آن طور که باید و شاید از پست شما در ارائه سورس کدها استقبال نشد.
آیا بدردشون نخورد؟
من فکر می کنم به خاطر این هست که کسی حاظر نیست به خودش زحمت بده که آن سورس ها را کند و کاو کند.
اما چرا؟
خوب دنبال جواب این چرا نیستم.
چرا دارم این موارد را به شخص شما می گم؟
چون متوجه شدم و احساس کردم که شما واقعا دوست دارید که به بقیه هم صنفی های خود کمک کنید و شرایطی را بوجود بیاورید که آن ها دیگر با این مشکلات که موجب سوختن زمانشان و عمرشان مواجه نشوند.
خوب حالا
اگر قرار هست کسایی مثل من از شما یاد بگیرند.
می خواهم بگویم که این موارد با به ما بگوید.
فرضا یک یا چند تاپیک باز کنید و تمام مشکلاتی را که در همین پروژه با آن برخورد کرد و اینکه چه جوری حلشان کردید را در اختیار ما قرار بدهید.
در آینده آن ها را به پادکست صوتی تبدیل کنید.
امیدوارم متوجه منظور شده باشید.
با تشکر
از حسن نظر شما متشکرم
البته من از کسی انتظار ندارم که تشکر کنه (اصلا دنبال این چیزا نیستم)
اگر فرصت کنم و عمری باقی باشه خاطرات و تجربیات فنی ام رو مستند میکنم

در حال حاظر دارم کتابی در راستای ریاضی کاربردی مینویسم و نمونه های کدهای اجرایی در اون کتاب به زبان C++‎ هست