قرار بود مجموعه آموزشی رو در همین هفته انتشار بدم ولی بدلایل زیر این کار انجام نشد:
۱. تمام فصل ها تموم شد. از سه کارگاه درون مجموعه، کارگاه اول که بزرگترین مطالب رو داشت تموم شده و ۲ کارگاه دیگه یکی بحث لاگین و دیگری rbac هست. که خیلی زود تموم میشه
۲. انتشار ناقص مجموعه آموزشی دردسرهای بیشتری داره و برای بعضی از دوستان مشکلات زیادی ایجاد میکنه. مثلا در مورد مجموعه ci خیلیها به من ایمیل میزنن میگن شما درون مجموعه گفتید که فایلهای تمپیلت و pdo رو برای دانلود قرار میدید. این فایلها کجاست؟. در واقع اونها حتی نمیدونن که این پست برای مجموعه باز هست و میتونن مشکلات رو برطرف کنن. برای همین این بار درون خود مجموعه میخوام کار رو تا انتها و دقیق پیش ببرم.
۳. تغییر شاختار. در مجموعه ci کلا ۲۶ تا فیلم بود برای انتشار ولی در مجموعه yii2 کلا ساختار عوض شده. مجموعه yii2 در ۱۴فصل هست و هر فصل فایلهای تیکهتیه شده که هر کدوم یه مبحثی رو آموزش میدن(مثل فیلمهای lynda.com) لذا تنظیم و آپلود این فایلها زمان بسیار زیادی میبره(حتی به اندازه تهیه خود مجموعه)
۴. عدم کم کردن بخشها از ساختاری که ۶ ماه پیش استارت زده بودم. دقیقا ۶ ماه پیش شروع کردم به تهیه مجموعه اموزشی. در همون موقع ۳ الی ۴ روز هی فیلم تهیه کردم و هی پاک کردم چون احساس میکردم ساختار مناسب رو نداره و نمیخواستم بر طبق فیلمهای معمولی دیگه انجام بشه. مثلا خیلی مجموعه آموزشی که مباحثش خیلی کند پیش میره یا بدلیل نداشتن ساختار مناسب مخاطب زده میشه و تا پایان نمیره. ولی تمام تلاشم در تهیه ساختار بود. که بعد از یک هفته یک ساختار ۱۴ فصلی که ۳ فصل از اون کارگاه عملی هست و در انتها cms اماده میشه که حتی کابران قبل از شروع مجموعه اون رو دانلود و نصب کنن و ببینن با یادگیری این مجموعه چه کارهایی میتونن انجام بدن(هدفی که در مجموعه ci بود ولی عملی نشد). لذا تا الان تلاشم و مقاوتم برای حفظ اون ساختار هست.
از تمام دوستان تقاضا دارم کمی صبر کنن. بنده هم جز خدمت کار دیگری دارم نمیکنم. نه هدف تبلیغاتی دارم، نه وقت انجام پروژه دارم، نه هدف فروشش رو دارم و فقط به عقاید و قولی که به همه دادم پایبند هستم. که حمایت و دعاهای شما عزیزان از هزاران هدف مادی بالاتر هست.
تمام تلاشم این هست که شنبه هفته آینده کار رو جمع کنم.