گر دیدم \ و سپس دیدیم n آنگاه کاراکتر 10 را چاپ کنیم و در تابع putchar است که ما بررسی می کنیم که اگر کاراکتر ورودی فرضاً 10 باشد به خط بعد برویم یا چه کار کنیم.
تا اونجا که من می دونم خود کامپایلر برای شما کدها بعد از / رو تبدیل می کنه. نیازی به این کار نیست. و کاراکترهای کنترلی رو هم نباید چاپ کرد مگر اینکه دلیل خاصی داشته باشه.

تابع putch:
http://sourceforge.net/p/arax/code/H...ee/lib/conio.c

جریان \n رو هم اینقدر پیچیده نکنید. سخت افزار گرافیکی دو مد متنی و مد گرافیکی داره. در مورد متنی هر صفحه یه تعداد ستون و یه تعداد سطر داره. با یه تقسیم کوچیک می تونید برید سطر جدید. یه تابع دو خطی ساده هست به gotoxy در همون فایل بالا نگاه کنید.

بعد کاراکتر ۱۳ و ۱۰ که میشن \n و \r هر کدوم یه جریانی دارن و همیشه به معنی سطر جدید نیستن. یکی یعنی خالی کردن بافر و یکی دیگه یعنی رفتن به سطر جدید. باید دقت کنید موقع کد نویسی. ممکنه منظور کاربر فقط خالی کردن بافر باشه.

برای اینکه اشاره گر صفحه نمایش را بروز رسانی کنیم باید در پورت صفحه نمایش بنویسیم جدای از بحث پورت ها صفحه نمایش باید دقت داشته باشید که اشتباه در کد نویسی در مورد صفحه نمایش ممکنه باعث اشکالات سخت افزاری بشود پس پیش از اجرا روی سخت افزار واقعی کدتان را روی شبیه ساز اجرا کنید.
شما کجا خوندید که می تونه باعث ایجاد مشکل روی سخت افزار شه؟

من فکر می کنم کاملا دارید اشتباه می کنید. تقریبا به جزء مورد هارد دیسک های خیلی خیلی قدیمی و یه مورد بایوس که حل شده الان. هیچ نرم افزاری نداریم که بتونه به سخت افزار را اونم به این راحتی آسیب بزنه. اگر اینطور بود با هر ویروسی باید یه بار سیستم عوض می کردین.