نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
همچنین به نظر من کارهای آقای ghasem110deh حداقل از لحاظ زیبایی خیلی از کار آقای winner1 بهتر هستند.

من دو ساله چند تا نرم افزار رو با همون طراحی که شما می گید از رده خارج شده به مشتریهای خیلی زیادی ( بیش از 300 مورد ، مثلا شرکت پتروشیمی ، شرکت های زیرمجموعه بانک مرکزی ، ذوب آهن و ... ) توی کشور فروختم که اگه بدم به دوستان خیلی ایراد میشه ازشون گرفت ، ولی مشتریها خیلی راضی هستند و بارها بهم گفتند. دلیلش هم سادگی کاربری نرم افزار هست . حتی برخی از مشتریهام گفتن که قبلا نرم افزارهای به قول خودشون با قیمت نجومی گرفتند و استفاده کردند ولی نرم افزار من از اونها بهتره. دلیلش هم فقط یه نکته است : سادگی استفاده.

پس اینکه ما هی بیایم و بگیم این طرح از مد افتاده و عقب مانده است و این طراحی به روزه و ... درست نیست.
اینها رو مشتری و بازار تعیین میکنه نه ما که از دید خودمون میگیم.

یک نکته هم خیلی وقته می خوام بگم که الآن فرصتش هست میگم.
من و خیلی از دوستان دیگه دچار خودشیفتگی شدیم و حالا که چند تا نرم افزار بانک اطلاعاتی طراحی کردیم فکر میکنیم آخر مهندسی کامپیوتر هستیم و کسی از ما بالاتر نیست.

مهندس کامپیوتر ، لینوس توروالدز دانشجوی مهندسی نرم افزار اهل کشور فنلانده که توی سال دوم دانشگاه ، هسته یونیکس رو طراحی کرده

یه کسی که خودش کارشناسی ارشد امیرکبیر بود می گفت : مهندس نرم افزار جاهای دیگه میاد سیستم عامل طراحی میکنه ولی توی کشور ما میاد اپلیکیشن طراحی میکنه ( حالا بماند که ما اپلیکیشن هم نمیتونیم طراحی کنیم و فقط نرم افزار بانک اطلاعاتی که اون هم خدا میدونه چطوری طراحی میکنیم )

من خودم رو میگم صرف طراحی چند تا نرم افزار بانک اطلاعاتی دیگه خودم رو گم میکنم و توی آسمونها سیر میکنم

البته صحبتهای من توی این تاپیک شامل آقای مهندس گلبافان نمیشه چون ایشون ثابت کردند که اینطوری نیستند و حسابشون جداست( مثلا نرم افزار نمودار ریاضی شون و یا همین نرم افزار اخیرشون که توی مبحث کنترل شبکه است و ... ) و سطح کارهاشون حداقل از من خیلی بالاتره و قابل قیاس نیست( باور کنید هیچ آشنایی هم با ایشون ندارم )
واسه ذوب اهن چه نرم افزاری طراحی کردین و برای کدوم قسمتش؟