دوست گرامی
ما لاراول کار قبلی نداریم چندین نفری که از قبل بودن و چند نفر هم به تازگی به ما اضافه شدند و کسی هم ما رو ترک نکرده
اگر کسی را میشناسید لطفا با سند و مدرک ارئه کنید تا همه متوجه شوند وگرنه هر کسی مثل شما میتواند یک اکانت ساخته و سوء استفاده از اینترنت و آزادی آن کند
مشخص هست که ما داریم نیرو میگیریم و برای همین هم آگهی میزنیم چون پروژه زیاد داریم و به نیروهای بیشتری نیاز داریم
درسته ما یه تست 7 روزه داریم که ببینیم درخواست دهنده اصلا برنامه نویس هست یا خیر
بعدش هم قرارداد 3 ماهه بسته میشه که ببینیم سرعت عمل و توانایی انجام کار و نحوه برخورد با چالش ها و کار تیمی چطور هست
ولی تا الان هیچ کس رو بعد از 7 روز یا 3 ماه اخراج نکردیم
البته زیاد بودند کسانی که در هفته تست نوع پروژه ها و نوع انجام کار و قوانین (برنامه نویسی به بهترین روش نه ساده ترین) ما را دیدند و خودشان متوجه شدند که توانایی انجام آن را ندارند خودشان تشریف بردند
البته این کاری هست که همه شرکت هایی که به کارشون اهمیت میدهند انجام میدهند تا هر کسی که فقط اسمش را برنامه نویس گذاشته و متاسفانه کم هم نیست وارد شرکت نشوند تا برای شرکت تعهدی برای اینگونه افراد ایجاد نشود و تعهد شرکت فقط برای پرسنلی که حرفه ای و متعهد باشند حفظ شود
بر خلاف نظر شما تست 7 روزه و قرارداد آزمایشی 3 ماهه نه تنها نشانه بی کیفیتی نیست بللکه نشانه کیفیت یک شرکت هست
چون هر کسی را که گفت برنامه نویس هستم را سریع استخدام نمیکند و حتما بررسی میکند
ضمن اینکه در همین دوره آزمایشی حقوق هم دریافت میکند
شما تا بروید یه جا و بگی من رو استخدام کنید بدون بررسی شما قرارداد دائمی بسته میشود؟
اگر این تفکر را دارید که باید فکری به حال خود کنید
اگر هم صحبتی دارید یا با مدرک صحبت کنید یا تشریف بیاوردید دفتر تا صحبت کنیم یا با اکانت اصلی خودتان صحبت بفرمایید نه با این اکانتی که فقط برای همین موضوع ثبت نام کرده اید
چون بیش از این میسر نیست که با شما بحث کنم
موفق باشید