عرض سلام و ادب خدمت شما دوست عزیز ، با اجازه از دوست عزیز جناب ali_md110 ؛
برای من فقط توی ASP تونتسم درست ازش استفاده کنم البته اونم به صورت دستی نه Auto . نمیدونم. به نظرت به خاطر اینکپایگاه داده رو در جای دیگه ذخیره میکنم و به خاطر کانکشن استرینگ نیست؟!
دوست من شما نفرمودید از چه راهی عمل Migration رو انجام دادید که نتیجه نگرفتید ، با این حال بنده از اول براتون توضیح میدم که اگه مشکل هم بود برطرف بشه . خب اول شما صفحه Package Manager Console رو باز کنید توی قسمت Power Shell ی که در پایین صفحه باز میشه این دستور رو بنویسید
enable-migrations
صبر کنید عملیات با موفقیت به اتمام برسه وقتی عملیات به اتمام رسید در پنل Explorer که مشاهده کنید مبینید که یه پوشه به نام Migration ایجاد شده که داخل یک کلاس Configuration قرارداره داخل این کلاس برید و یک سازنده ایجاد کنید و داخلش این کد رو بنویسید
AutomaticMigrationsEnabled = true;
حالا وارد کلاس Context تون بشین و این استراتژی رو برای Migrate کردن دیتابیس بنویسید
Database.SetInitializer(new MigrateDatabaseToLatestVersion<DBContext, Migrations.Configuration>());
بعد از اون توی همین کلاس متد OnModelCreating رو Override میکنیم
protected override void OnModelCreating(DbModelBuilder modelBuilder)
{
base.OnModelCreating(modelBuilder);
}
کلا پیاده سازی Migration به این صورت هست حالا بنده تعریف جدول و مقدار دهی ستون و ... نگفتم چون فقط خواستم شما تعریف Migration رو بدونید . البته اینم بگم میتونستید هم تمام این مراحل رو بصورت کدنویسی ( بدون استفاده از PowerShell ) انجام بدید که بنده سریعترین راه رو عرض کردم براتون .
و در خصوص جواب سوالی که در پست دومتون گذاشتید ، باید عرض کنم درست متوجه فرمایشتون نشدم وقتی شما از اون استراتژی ک در بالا عرض کردم استفاده کنید فکر نمیکنم دیگه لازم نیست نگران این باشید که چه ورژنی از برنامه استفاده میشه
اگه سوالی براتون باز پیش اومد بنده و باقی دوستان پاسخ میدیم .
پیروز و موفق باشید