نقل قول نوشته شده توسط juza66 مشاهده تاپیک
با سلام

استفاده از کامپونت هم باعث زیبا شدن برنامه میشه و هم تسریع در برنامه نویسی.. وقت واس ساخت کامپونت همیشه امکان پذیر نیست هم ممکنه اصول طراحی و پرمفومنس رو بلد نباشیم و علاوه بر کند شدن برنامه از منابع سیستم درست استفاده نشه.. و خاطره بدی واس مشتری رقم بزنی..

من خودم سعی میکنم در کاری جدید ویندزوی از WPF استفاده کنم. و قالب هرکار رو جدیدا خودم طراحی کنم.
درسته منم در پستهای قبلی در مورد مزیتش همینا رو گفتم. همین که شما رفتید سمت WPF مشخصه که یه کمبودی توی کامپوننت حس کردید.
نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
اینکه شرکتهای خارجی استفاده نمیکنند به خاطر قیمت بالای این کامپوننتهاست
تا حالا کسی با یه دلیل منطقی نتونسته منو مجاب کنه کامپوننت بده و این دلایل همه نتایج سرچ و کپی پیست هستش
کسی که مدعیه از کامپوننت استفاده نکرده و مخالفه چطور این همه تجربه بد پیدا کرده نسبت به کامپوننت؟
البته این مطلبو توی یک تاپیک دیگه فرمودید ولی چون اینجا در دسترس تر هست اینجا جواب میدم.
بنده چیزایی که گفتم حاصل تجربه خودم بوده و تازه همون تاپیک رو دیدم. من حدود 5 سال پیش از کامپوننت استفاده می کردم دلیل خودم برای کنار گذاشتنش 1-سرعت لود پایین 2- نداشتن اطمینان که اون پشت چه خبره! 3- وابسته بودن به کار دیگران 4- خاص نبودن
البته به نظر خودم منطقیه ولی ممکنه به نظر شما منطقی نباشه.
ضمناً در مورد وابسته بودن، مثلاً بعضی از دوستان لطف کردن یه کامپوننت تقویم شمسی یا تکست باکس سفارشی یا... ساختن و اینجا قرار دادن بعد از چند سال هنوز یه عده پست میذارن نمیشه اینجاشو تغییر بدید یا من فلان خطا رو گرفتم و ... یعنی در حد تکست باکس هم ...