با سلام
برای یک سیستم مثل سیستم شما من از روش زیر استفاده کردم ، عملیه و خیلی ساده:
- اول یه دومین و هاست گرفتم (100 مگ هم کافیه) و صفحه درست کردم که هر درخواستی که بصورت Post به این صفحه میاد را دریافت کنه و پروسس و آنالیز کنه و در دیتابیس ذخیره کنه و یک کد خاص نهایی را ایجاد کند
- دوم یه شماره پیامکی 14 رقمی گرفتم که توی کنترل پنلش گزینه ارسال به url داشت (این یعنی اینکه هر اسمسی که به این شماره ارسال میشه را به آدرس اینترنتی سایتی که گرفتم ارسال میکنه)
- حالا وقتی مشتری کد ایجاد شده در برنامه را اسمس میکنه به شماره 14 رقمی، اون شماره بصورت یک Form Post ودرخواست اینترنتی برای آدرس من ارسال میشه و بر اساس محتوای اسمس که کد هست با دستورات php و فورمول تولید کد کاربری یک کد ایجاد و برای مشتری اسمس میشود ، مشابه این کد که هر دو بر اساس یک فرمول هم در برنامه ویندوزی و هم در کدهای php سایت تولید شده با این کد میتونه به برنامه وارد شده و استفاده کند
- تموم شد دیگه
اگه جاییش نامفهومه بفرمایید تا توضیح بدهم، در کل بهترین راهکار استفاده از انتقال URL است ، از همه راحت تر و کم دردسر تره
کل انجام این کار و برنامه نویسی و.. نهایتا یک ساعت زمان میبره و هزینه اش هم یه هاست و دومین و یه پنل اسمسی است ، اگه پنل داری که هیچی ولی اگه نداشتی بگو
با تشکر