نقل قول نوشته شده توسط پیام حیاتی مشاهده تاپیک
بیشتر رزومه بود تا کمک رسانی!
کسی که علم زیاد داره فروتن هست نه بیدادگر!
دوست عزیز اینکه چیزهایی رو که خوشمون نمیاد تفسیر به رای کنیم که نشد کار!
شما فقط در پی نفی کردن و زیر سوال بردن هستید انگار.
البته این هم مثل چیزهایی که بهش اشاره کردم از خصیصه های مشهود و مشترک میان ملت ماست!
شما ملت تا وقتی اینطور دغل و مغرور هستید به هیچ کجا نمیرسید. این پول نفت هم نبود هیچی نداشتید داشتید مثل افغانستان زندگی میکردید! فکر کردید چی هستید چی بارتونه؟
من آدم واقعیت گرا و عملگرا و رکی هستم. همین!
چیزهایی هم که میگم بنظر خودم خیلی هم میتونه مفید باشه منتها برای آدمی که ظرفیت دیدن و پذیرش واقعیت ها رو داشته باشه و جدیت و همت و استعداد پیشرفت واقعی به درجات بالا، نه فقط چیزی که توی ایران میشناسن، رو داشته باشه. که البته اینطور آدمها هم دیگه توی ایران زیاد نیستن، خیلی از باهوش ترین ها و نخبه های ما به کشورهای دیگر مهاجرت کردن، و طبق آماری که شاید در اینترنت دیده باشید ضریب هوشی ایرانی ها زیر متوسط جهانی است.
علم زیاد رو هم بنظرم بهتره بجای این ضرب المثل ها و اینها از شواهد واقعی برآورد کنید، نه اینکه از اول بدون توجه به چیزهای دیگه مستقیم با یک ضرب المثل که حالا خودش جای کلی تحقیق و تامل و تفسیر داره برای انکار و نادیده گرفتن یکسر چیزی استفاده کنید! مثلا این وبلاگ بنده که البته یه مشت آیکیو پایین زدن فیلترش کردن: http://hamidreza-mz.tk/
در ضمن علم من اگر کم باشه بقول شما، پس سواد شما درمقابلش حول و حوش صفر باید باشه