نوشته شده توسط
SZsXsZS
والا منکه سند و مدرک هم بذارم کسی نمیفهمه تخصص و صلاحیت نداره، یا بهرصورت فقط در پی نفی هستن. بدون هیچ دلیل و مدرک روشن و محکمی!
الان این نشانهء چیه بنظر شما؟
بنظر من یا نادانی یا غرور یا منافع شخصی، یا ترکیبی از چندتا یا همهء اینا!
بعد منم منم بنده این وسط اشکال منه و خیلی مهمه؟
خب شما ملت همین هستید همتون سطحی و ظاهرساز و حقه باز، بخاطر همین هم پیشرفت نمیکنید از یه سطحی بالاتر نمیرید.
حساسیت شما در زمینهء منم منم زیادی هست دوست عزیز! چرا واقعا منم منم باید واسه شما اینقدر مهم باشه؟ لابد بخاطر اینکه خودتون هم منی همونقدر بزرگ یا حتی بزرگتر در ذهن و روان خودتون دارید، ولی فرق من و شما اینه که من ظاهر و باطنم یکیه و رک هستم و رعایت کسی و چیزی رو نمیکنم.
واسه من بشخصه هم مهم نیست کسی توی این محیط مجازی یا اصلا هرجای دیگه منم منم بکنه یا نه، بنظر من بیشتر مسئلهء شخصی است و سود و ضرری داشته باشه واسه خودشه و به دیگران ضرر جدی ای نمیزنه تجاوزی به حقوق دیگران نیست. من اگر یه آدم باسواد ببینم که چیزهایی میدونه که من نمیدونم، سعی میکنم ازش استفاده کنم یاد بگیرم دانشش رو بیرون بکشم. حالا منم منم بکنه! واسه من اصلا مهم نیست، تنها چیزی که در زندگی برام مهمه کسب قدرته، بخاطر همین هم الان دانش و توانایی هایی دارم که کمتر کسی در ایران داره. تازه منم منم میتونه حس رقابت ایجاد کنه که میتونه برای پیشرفت خوب باشه، البته اگر کسی مثل من باشه که واقعا میره دنبال یاد گرفتن و افزایش قدرت خودش، نه افراد مثل شما که فقط میخواید از سر باز کنید؛ البته تقصیر خودتون هم نیست میدونم اینقدر گرفتاری و مشغله واسه خودتون دارید که دیگه نمیتونید دنبال یادگیری مباحث خیلی گسترده و سخت علمی برید، اما بهرحال دلیل نمیشه به یک متخصص و دانشمند کشور خودتون توهین کنید و با دروغ و حقه بازی سعی کنید نفی اش کنید.