شما تا اینجا بی سوادی خودت رو در چند مورد حرفهایی که زدی نشون دادی! (مثلا مقایسهء طول کلید الگوریتم های متقارن با نامتقارن)
البته شاید انصاف نباشه بگم بی سواد، باید بگم کم سواد
اون کتابخانه هم یک بخشی از کار است. بنده چند تابع و الگوریتم جانبی رو بهش اضافه کردم (مثلا MAC, HKDF, CSPRNG) و یکسری جزییات و تمهیداتی که بنظرم مهم هستن و دانستن و انجام درست همین موارد کار کوچکی نیست و هرکسی دانشش رو نداره. کما اینکه کدهای ضعیف و اشتباه تاحالا زیاد دیدم و توی نت هم زیاده. درواقع بنده هم اینها رو از خودم اختراع نکردم، بلکه در نت تحقیق و مطالعه کردم و از چندین منبع چند کد و روش رو که تشخیص دادم از همه درست تر هستن جمع آوری و با هم ترکیب کردم، البته چندتا ابتکار جزیی هم خودم داشتم. ولی کار بیشتر از این رو فقط متخصصان بزرگ این رشته صلاحیت دارن و میتونن با اطمینان کافی انجام بدن، که بنده از ابتدا هم گفتم علم و درجهء بنده در این رشته کامل نیست، چون خیلی گسترده و پیچیده و علمی است و مثلا ریاضیات قوی هم نیاز داره خیلی از مباحث اون. البته همین الان و چند روز پیش هم در حال مطالعهء چند مورد از این مباحث بودم که شاید بتونم باز هم پیشرفت بیشتری در این رشته بکنم. ولی شما یا دیگران چی دوست عزیز؟ فکر نمیکنم یک صدم بنده اهل مطالعه و یادگیری اصولی بوده باشید و به خودتون زحمت این کارها رو بدید! بعد میاید با من بحث و تمسخر میکنید! میشه بپرسم شما تخصصتون چی هست و چه چیزهایی چطوری مطالعه کردید مثلا؟
شما همون رو هم نمیتونی بنویسی، اگر بنویسی پر از باگ و اشکال، و همچنین ضعف های امنیتی.آخر هنرش نوشتن یک ریموت کنترل در شرکته و البته فکر میکنه شاخ غول شکونده
به کوچکی ظاهری که نیست، هزار جور جزییات و مشکل داره. اتفاقا اینطور چیزها رو هرکسی نمیتونه بصورت اصولی بنویسه. حالا من در بخش امنیتش هم خوب کار کردم و این جنبه طبیعتا برام خیلی مهم بود.
برنامه های دیگر هم در این زمینه هست، خیلی ها نوشتن، ولی شرط میبندم از بیشترشون میشه ایرادهای قابل توجهی درآورد.
برنامه با برنامه ظاهرش ممکنه شبیه باشه، ولی توی کار و جزییات خیلی مسائل هست.
یه برنامه ریموت کنترل هم اتفاقا برنامهء پیشرفته ای محسوب میشه، بخاطر اینکه چند حیطه ای است و کلی دانش و تخصص گسترده میخواد، مثلا باید سمت سرور بلد باشی، سمت کلاینت بلد باشی، به سیستم عامل و خط فرمان حتی من زیاد نیاز داشتم استفاده کردم و نکات ریز و حرفه ای زیاد داره، باید امنیت و رمزنگاری بلد باشی، ...
نمیدونم چه اصراری داری چرندیات سر هم کنی دوست عزیز!با اینحال بدش نمیاد به شرکتش خیانت کنه و کارهای داخل رو بیرون بفروشه...
کار بنده در شرکتمون برنامه نویسی نیست و اصلا شرکت مربوط به این چیزها نمیشه. این برنامه رو بصورت شخصی بخاطر خودم و راحت کردن کار خودم و البته علاقه و کسب مهارت و محک زدن دانش و توانایی های خودم، بیشتر هم در خانه و وقت آزادم نوشتم. چه ربطی به شرکت و خیانت و این حرفا داره؟!!
تازه ازش تاحالا چند مورد برای کمک به کار شرکت هم استفاده کردم که به نفع کارفرما بوده، ولی اون خبر نداره قضیه چیه و مثلا فلان کار رو با برنامه ای که خودم نوشتم انجام دادم.
خب مگه چه اشکالی داره؟افتخارشم اینه که کارش از رییسش آسونتره و کمتر زحمت رو دوششه
بنده قدری کار میکنم که بنظرم ازشش رو داشته باشه بصرفه، و همونقدر هم حقوق میگیرم.
اگر به نظر دیگران یا کارفرما باشه که دمار از روزگار آدم درمیارن و استثمارش میکنن!
کار هم صرفا یک توافق دو طرفه است که البته خیلی بخشها از این توافق بصورت ضمنی یا با کشاکش منافع و خواسته های شخصی دو طرف و بر اثر یک تعادل قدرت دو طرف شکل میگیره، رئیسم از کار من راضیه فکر میکنه براش کافیه در مقابل پولی که بهم میده، منم راضیم. اگر براش صرف نمیکرد یا بهرصورت اینطور فکر نمیکرد که خب منو استخدام نمیکرد بهم حقوق نمیداد. ولی اگر فقط به اون بود و هرچی میگفت من گوش میکردم که کلی کار ازم میکشید و حقوق کمی هم میداد، و آخرش هم هیچی به هیچی! ولی من از ابتدا چون دیدم اون نمیخواد یا نمیتونه شاید اصلا براش صرف نمیکرد حقوق بالاتری بده، حاضر نشدم زیاد کار کنم، چون ارزشش رو نداشت منصفانه نبود برام صرف نمیکرد. از اون وقت و انرژی آزادم هم استفادهء مفید کردم برای خودم و کلی چیز جدید یاد گرفتم در برنامه نویسی و خیلی زمینه های دیگر، و به تخصص و توانایی های خودم اضافه کردم که فردا پشتوانهء زندگی و کار و درآمد خودم باشه، و البته از این افزایش دانش و توانایی بهرحال شغل فعلی و رئیسم هم منتفع شدن بنوعی!
کار کردن تنها یا بهترین فعالیت مفید نیست لزوما! اگر مثل من استعداد و علاقه و همت علم و قدرتهای درونی رو داشته باشی، یادگیری و افزایش قدرت ممکنه خیلی بیشتر از کار و درآمد کمی بیشتر به درد خودت بخوره، و حتی ممکنه در نهایت به درد دیگران و جامعه هم بیشتر بخوره.
من اتفاقا زیاد کار میکنم، ولی کارم یادگیری و پیشرفته!
کار دیگران صرفا کاری هست که به درآوردن پول و پیشرفت مادی منجر میشه. کار من کاریه که به پیشرفت وجود خودم منجر میشه.