نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
اگر نظر شما اینه که AES 256 صرفا تبلیغاته که دیگه هیچی...
اما بهتره بدونید فعلا فقط این نوع از 256 AES تونسته (البته اون هم فقط در مدل CBC و البته اخیرا مدل ترکیبی GCM) در مقابل کامپیوترهای کوانتومی مقاونت نشون بده و نه اون دو مدل دیگه (بیت های کمتر شکست خوردن)
دوست عزیز من همهء اینا رو قبلا خوندم میدونم!
رایانه های کوانتمی باعث میشن امنیت کلیدهای الگوریتم های متقارن نصف بشه.
از اونجایی که حداقل امنیت استاندارد امروزه 128 بیت است و نصف که بشه میشه 64 که قابل شکستن است، پس مجبوریم از طول کلید دو برابر، یعنی 256 بیت استفاده کنیم تا به امنیت 128 بیت امروزه در زمان رایانه های کوانتمی دست پیدا کنیم. وگرنه AES128 و AES256 هر دو یک الگوریتم هستن و فقط در طول کلید و مقداری هم جزییات خاصی تفاوت میکنن.
و اما چون هنوز رایانه های کوانتمی اونقدر قدرتمندی که بتونن خطر جدی برای AES128 محسوب بشن ساخته نشدن، و در سر راه این کار مشکلات علمی و فنی بزرگی وجود داره، AES128 هنوز امنه. حداقل برای کاربردهای عادی مشکلی نداره.
حالا من نمیدونم با کجای این حرفا دقیقا چرا مشکل دارید، بفرمایید!
نمیدونم چرا قانع نمیشی؟
مشکل اینه که داری میبینی همه با نظرت مخالف هستند اما بجای قبول اشتباهاتت فکر میکنی بقیه اشتباه میکنن و در ایران فقط شما درست میگی
اوکی... واقعا میخوام برام شرح بدی که چظوری میتونی با رمزنگاری متقارن یک تروجان بنویسی و امنیت اطلاعاتی رو که برمیداری و مسیر مقصد رو تضمین کنی؟؟؟

البته منکر این قضیه نیستم که شما برای رمزنگاری فایلهای خودت هرکاری بکنی از نظر من مشکل نداره (یک چیزی شبیه winrar درست کنی) ولی وقتی بخوای فایلهات رو بفرستی توی دل خطر اونوقت نمیتونی به همین راحتی کارت رو انجام بدی چون با یک دیباگر ساده و یک دامپر حافظه روی سیستم عامل میشه الگوریتم و کلید شما رو بدست اورده و بدون اینکه بفهمی رصد معکوس علیه تو انجام بشه
منکه نفهمیدم دقیقا چی میگی کلی گویی و مبهم گویی میکنی و ظاهرا به مباحث دیگری پرداختی!
همه با نظر من مخالف هستن؟ کدوم همه؟ اصلا بحساب میان؟ مگه اینجا کسی تخصص و صلاحیت تشخیص و اظهار نظر در علم رمزنگاری رو داره؟ جک میگی؟
شما یک نفر هستی که حالا هم کم آوردی و مباحث فرعی و بی ربط با موضوع اصلی رو پیش میکشی.
بنده اینجا روی یک چیز خاص و مشخص بحث میکنم، بحث دیگه با شما ندارم.