خب دوست عزیز اینا سند و مدرکش هم خوشبختانه موجوده.
مثلا من در همین فروم تاپیک زدم درمورد لاک (در بخش PHP)، و اکثریت مطلق افراد یا براشون این مسئله کامل یا تاحد زیادی ناشناخته بود یا در عمل جزییات و پیچیدگی های سناریوهای ظریف رو قادر نبودن درک و پیاده سازی کنن. وگرنه خود مفهوم لاک و موارد خیلی ساده که چیز خاصی نیست، ولی در عمل هست که کار پیچیده میشه و اینکه دقیقا کجا چرا چطور چه نوع لاکی پیاده کنی.
اون تاپیک رو بخونید تازه میبینید که این بی سوادها چقدر هم با من بحث و جدل کردن و اصلا وجود و ضرورت استفاده از لاک رو هم بنوعی انکار میکردن
حالا شما میگی باسواد زیاد هست، اگر هست پس چرا اونجا یکی پیدا نشد بگه بابا این داره حرف حساب میزنه؟ من همیشه هر بحث و موضوع پیشرفته ای رو باز کردم چندین نفر فقط با من بحث و جدل و دعوا کردن و تحقیر و توهین و این حرفا! اونم بدون اینکه هیچ مدرک و سند و سواد درست و حسابی داشته باشن.
البته خوشبختانه مدیر تالار اونجا یک اظهار نظری در دفاع از بنده فرمودن، ولی خیلی کند و با اکراه!
کاربران پیشرفته تر هم البته بودن که این چیزا رو میدونستن، ولی اونا هم مشخص شد دونستنشون به درد عمه شون میخوره، چون بازم درک و مهارت و بینش واقعا ضعیفی داشتن. مثلا چند نفر اومدن به من گفتن اگر از ترنزکشن استفاده کنیم نیازی به لاک نداریم، ولی من با تست عملی فهمیدم و ثابت کردم که اینطور نیست، و جزییات بیشتری رو از طریق تحقیق و منابع معتبر درآوردم، ولی با این حال هنوزم معلوم بود خوب درک نکردن و در استفاده مشکل دارن. اصلا خودشون همش سوال میپرسیدن و توضیح میخواستن! ضمنا یک دلیل این مسائل هم ضعف زبان و درک مطلب انگلیسی اکثریت مطلق برنامه نویسان ما است! میگم خودتون برید سرچ کنید بخونید مطالعه کنید تحقیق کنید بپرسید، طرف میگه داداش تو که زبانت خوبه برو دربیار واسه ما!
این ملت خیلی بی سوادن!
سند هم داره. شواهد داره.
آدم با سواد واقعی هم داشته باشیم خیلی کمه، شاید یک درصد، و ظاهرا فقط یا بیشتر سرگرم کارهای دیگری هستن (پول درآوردن!) و اهمیتی به نشر علم و آگاهی دیگران نمیدن. البته بنظر من اونا هم اکثرشون سواد خیلی زیادی ندارن!