نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
با صرفا خوندن ریاضی اونهم از ویکیپدیا نمیتونی فهم ریاضی پیدا کنی... البته یک سری اصطلاحات یاد میگیری که در عمل کمکی نمیکنه
ویکیپدیا هم یک منبع مثل منابع دیگه! چه فرقی میکنه؟
ضمنا لزومی نداره فقط به ویکیپدیا اکتفا کنیم. من گفتم دارم همزمان از چند منبع منجمله ویکیپدیا استفاده میکنم. خیلی وقتا باید چند منبع رو استفاه و با هم ترکیب یا مقایسه کنی تا بتونی کامل تر و دقیق تر و مطمئن تر بشی.
اطلاعات مفید و آموزشی در هرجایی ممکنه پیدا بشه، منجمله در ویکیپیدیا. من خودم خیلی چیزهای جالب و پیشرفته و پیچیده رو از طریق ویکیپدیا یاد گرفتم و حتی استفادهء عملی هم کردم که نشان از صحت اون مطلب است، ولی بعضی موارد هم دیدم ویکیپدیا مناسب یا کافی نیست یا شاید در سطح بیش از حد تخصصی بود برای افرادی که از قبل یکسری چیزها رو بلد هستن، در اون موارد از منابع دیگری کمک گرفتم. اینکه از ویکیپدیا استفاده میکنم بخاطر دسترسی راحتش و اینکه در یک مکان مجموعهء نسبتا کاملی از اون مباحث رو متمرکز و همچنین طبقه بندی کرده و مدام نیازی نیست یه اصطلاحی یه موضوعی توی یک مقاله ای که داری مطالعه میکنی میبینی دوباره بری سرچ کنی و یک منبع دیگه پیدا کنی و بخونی.
خیلی مقاله های ویکیپدیا هست میشه مثال زد و نگاه کنی میبینی که واقعا گسترده و نسبتا کامل هم هستن جزو بهترین منابع و مقاله ها محسوب میشن، تاجاییکه بارها دیدم خود متخصصان رشته های مختلف در پاسخ افرادی که سوال یا مشکلی دارن به این مقاله ها ارجاع میدن و استناد میکنن، پس حتما اونا هم خوندن و دیدن مقالهء ویکیپدیا بقدر کافی کامل و با کیفیت است.
اینکه بگی از ویکیپدیا نمیتونی فهم ریاضی پیدا کنی بازم طبق معمول خیلی حرفها و ادعاهای دیگر شما در این بحثهای اخیر با بنده است که کلی گویی و مبهم گوییه صرفا و سند و شواهد روشن و محکمی نداره.
البته کسی که بتونه مقاله های ویکیپدیا رو بخونه و بفهمه بدون که آدم باهوش و قدرتمندیه، چون خیلی مقاله های پیشرفته و با کیفیت در ویکیپدیا هست. البته نمیگم در هرچیزی و هر سطحی، ولی زیاد هست.
ضمنا ما داریم راجع به ویکی انگلیسی صحبت میکنیم، نه فارسی. البته فارسی هم بعضی مقاله هاش بد نیست، ولی اکثرا انگلیسی خیلی کامل تر و با کیفیت تره. ضمنا تعداد مقاله های انگلیسی با فارسی اصلا قابل مقایسه نیست خیلی مقاله ها معادل فارسی ندارن.