سلام
فکر کنم نتونستم درست منظورم رو برسونم
منظور من زنده بودن رنگ بود حالا میخواد با زمینه تیره انجام بشه یا زمینه روشن و من خودم هم کلا زمینه روشن رو بیشتر از تیره میپسندم
ولی طرحی که زمینه روشن باشه و نوشته های روش هم روشن و کمرنگ باشه چشم رو اذیت میکنه برای خوندن
ضمنا بحث کپی طرح نبود وگرنه همین طرح های پست جدید شما هم کپی اینهمه طرح مترو و bootsrap اینترنت هست دیگه، بهرحال هر طرحی بزنیم به احتمال 99 درصد مشابهش هست و اگر طرح خوبی باشه به نظر من اشکالی نداره این کار
البته بحث سلیقه هم حتما جایگاه خودش رو داره ولی باید دید بیشتر مردم چی رو میپسندن و هنگام کار مخصوصا چطوری راحت هستن، ممکنه در نظر اول از چیزی خوشمون بیاد ولی در حین کار زیاد اذیت بشیم حالا بخاطر رنگ یا چیدمان، شما تو طراحیتون اجزاء رو خیلی نزدیک به هم قرار دادین و خیلی تو هم رفتن
اون نکته روانشناسانه هم نمیدونم طبق چه سندی گفتید ولی مثل این میمونه که بگین نگاه کردن به آسمان شب هیچ تاثیر مثبتی در ذهن آدم نداره
به نظر من اگر طراحی و چیدمان و ارگونومی درست انجام بشه انتخاب رنگ خیلی آسونتره و طبق سلایق مختلف میتوان رنگ بندی های متفاوت با زمینه های روشن یا تیره داشت
شما تصور کنید یه پراید رو رنگ سبز بزنید یا فیروزه ای یا صورتی یا ... چقدر زشت میشه ولی هر رنگی رو دلتون میخواد روی یک مرسدس بنز بزنید، همه دهنشون از تعجب باز میشه، این بخاطر رنگ نیست بلکه بخاطر طراحی زیبا و هماهنگی عالی در بدنه مرسدس بنز هستش