سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
نسخهی بعدی ابزار تبدیل متن از ویندوز به داس و بالعکسش رو براتون آماده کردم. و اما توضیح مختصری در مورد اون:
اول اینکه سعی کردم حجم کد را تا حد امکان کم کنم. برای همین، کلاسهای تبدیل متن به دو کلاس کلی خلاصه شد؛
یکی برای ویندوز به داس و دیگری برای داس به ویندوز.
در هر کدام از کلاسها، یک ویژگی اضافه شد که با آن خواهید توانست نوع کدپیج را انتخاب نمایید.
در کلاس داس به ویندوز، سه متد وجود داشت که کار تبدیل را انجام میداد. این سه متد نیز تبدیل به یک متد شد که البته نوع متد تبدیلی نیز با استفاده از یک ویژگی قابل تغییر خواهد بود.
کلاسی نیز برای تعاریف وجود داشت که تغییر خاصی نداشته است
یک کلاس جانبی به ابزار اضافه شد.
این کلاس حاوی متدی است که در صورت اجرا، امکان استفادهی راحتتر از این ابزار را در سیستمهای 64 بیتی برای شما فراهم میکند.
برای استفاده از این امکان، به نکات زیر توجه ویژه داشته باشید
اول: در هر سیستم 64 بیتی، تنها اجرای یک مرتبه از این متد کافی بوده و نیاز به اجرای مجدد ندارد
پس در واقع برای مثال شما میتوانید این متد را در نصب کنندهی برنامهی خود در سیستم کاربر یک بار فراخوانی نموده و دیگر از آن استفاده نکنید
دوم: حتما بایستی بعد از رجیستر کردن صحیح این فایل، متد فوق فراخوانی شود.
سوم: در صورتیکه در سیستم 64 بیتی امکان استفادهی این ابزار را نداشتهاید، قطعا این متد نیز قابل فراخوانی نخواهد بود. پس بایستی این متد در یک محیط 32 بیتی فراخوانی شود
یعنی چه؟ هفتهی قبل گزارشی از یک دوست عزیز داشتم به اینصورت که در یک سیستم 64 بیتی، امکان استفاده از این ابزار در اکسس 2016 نسخهی 64 بیتی وجود ندارد.
به واسطهی همین مشکل خاص و قابل پیگیری بود که تحقیقاتی انجام دادم و این مشکل رو برطرف کردم و نتیجهی کار، شد همین کلاسی که اکنون افزوده شده.
ولی اگر من در همین اکسس 2016 نسخهی 64 بیتی بخواهم متد فوق را فراخوانی کنم، باز هم با مشکل مواجه خواهم شد.
برای همین باید ابتدا در محیط 32 بیتی این متد فراخوانی میشد و لذا اسکریپتی به همراه فایل قرار دادم تا دوستان امکان اجرای این متد را داشته باشند
انشاءالله دوستانی که در سیستمهای 64 بیتی مشکل داشتهاند، دیگر مشکلی با این فایل نداشته باشند.
همچنان منتظر ایده و نظرات شما هستم