اول یه عذرخواهی بکنم چون من به نام کاربریتون توجه نکردم و این تاپیک اولش با پست shabgardetanha شروع شده ولی دقت نکردم در مورد اکسل شما پرسیدید و کلا همه چی قاطی شده بود!
نه چه ایرادی داره؟ برای اون یکی دوست عزیز هم این تاپیک رو لینک کردم تا از مطالبش استفاده کنن و شما هم همچنین میتونید از چیزهایی که اونجا گفته شده استفاده کنید.دوست عزیز مگه امکان پرسیدن سوال مشابه وجود نداره؟
اما در مورد سوالات برنامه نویسی:
به جای عدد 1 در {1,} بنویسید 2.الان میشه در عبارت منظم به جای اینکه گفته بشه بیش از یکبار تکرار حرف، بگم بالای دوبار تکرار بقیه حذف بشه؟
بهترین کار اینه که شما @ و کلمه بعدش رو پیدا کنید ولی موقع حذف کردن کاراکتر اول یعنی @ رو حفظ کنید و بقیش رو حذف کنید. نکته ای که لازمه باز تکرار کنم اینه regex فقط اون الگو رو پیدا میکنه و حذفش با شماست. تو کدی که نوشتم هم کاراکتر اول حفظ میشه پس فقط کافیه عبارت منظم رو دستکاری کنید. در پست قبلی هم گفتم از اون سایت استفاده کنید تا بتونید regex هاتون رو تست کنید و خودش هم راهنمایی هایی داره.و اینکه چطور میشه گفت کلمه بعد از علامت @ رو حذف کنم؟
به هر حال مهمه کلمه یعنی چی. اگر فقط حروف a تا z باشه میتونی اینطور بنویسی:
@[a-z]+
که البته حروف کوچک رو تشخیص میده و حروف بزرگ نباید وسط کلمه باشه هر چند در کدی که نوشتیم CASE_INSENSITIVE تنظیم شده پس مسئله ای با حروف بزرگ نداره و تشخیص میده. اما اگر برای جایی میخوایید که حروف بزرگ و کوچک رو باید تو regex بیارید به این صورت بنویسید:
@[a-z,A-Z]+
دیکشنری نیاز به فایلی دارید که اکثر کلمات انگلیسی رو داشته باشه. من چنین فایلی ندارم ولی در اینترنت هست و اونوقت بحث ساختمان داده و... هم مطرح میشه که در حالت ساده می تونید در HashMap ذخیره کنید و اونوقت برای پیدا کردنش مشکلات دیگه ای هم هست (چون مثلا heeellooo خودش میتونه چندین و چند حالت مختلف مثل heellooo hellooo helloo hello helo heelloo hو.... باشه) که کاریه که اینجا نمیشه صحبتش کرد و هر قسمت خودش بحث مفصلی ممکنه داشته باشهمن باید خودم دیکشنری ایجاد کنم؟ ممکنه بفرمایید به چه صورت؟