نوشته شده توسط
Beginner Programmer
فقط من نفهمیدم که این دستورusing namespace std; چرا باید بعد از فراخوانی کتابخانه iostream نوشته شود و اصلا چه کاربردی دارد؟
ببین تا اون جایی که من فهمیدم موضوعش اینه . . الان برات یه کد میفرستم متوجه شی . .
#include<iostream>
main(){
std::cout<<"heloo";
}
الان برای مثال کد بالا رو ببین . . اگه دقت کنی من داخلش دستور using namesoace std رو ننوشتم برای همین مجبور شدم اول بنویسم ::std و بعد ;"cout<<"hello رو نوشتم ولی اگه همون بالای کد using namesoace std رو بنویسی دیگه لازم نیست که اول اونو بنویسی و یه دفعه اینطوری مینویسیش :
#include<iostream>
using namespace std;
main(){
cout<<"heloo";
}
خب اگه دقت کنی توی کد بالایی من دیگه ::std رو ننوشتم چون که قبلا با using namespace std اون رو توی تموم کد هام قرار داده بودم و لازم نبود صداش کنم . . درواقع میشه گفت یه چیزیه که از طریقش std رو توی تموم خط کد هات فراخوانی میکنی و لازم نیست که همش صداش یزنی . . و در آخر هم اینو بگم که خب همونطور که میدونی هر دو کدی که برات فرستادم فقط hello رو چاپ میکنن و صد در صد سر این هم مشکلی نداری . . خب امیدوارم که توضیحمو فهمیده باشی و برات مفید بوده باشه . . اگر هم میخوای بدونی من اینو از کجا یاد گرفتم :
https://www.aparat.com/v/D2eBb
از توی آدرس بالایی بود . . آقای علی صیفی توی آپارات ++C رو توی 30 و خورده ای جلسه به صورت رایگان درس داده که میتونی بری ببینی فیلماشو . . این موضوع هم توی همون جلسه ی اول یا دوم گفت فکر کنم . .
موفق باشی . .