نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: dev C++‎ , کتابخانه iostream را چرا نمی شناسد؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر جدید آواتار Hossein_A82
    محل زندگی
    بندرگز

نقل قول: dev C++‎ , کتابخانه iostream را چرا نمی شناسد؟

نقل قول نوشته شده توسط Beginner Programmer مشاهده تاپیک
    فقط من نفهمیدم که این دستورusing namespace std; چرا باید بعد از فراخوانی کتابخانه iostream نوشته شود و اصلا چه کاربردی دارد؟
    ببین تا اون جایی که من فهمیدم موضوعش اینه . . الان برات یه کد میفرستم متوجه شی . .

#include<iostream>

main(){
    std::cout<<"heloo";
    }

الان برای مثال کد بالا رو ببین . . اگه دقت کنی من داخلش دستور using namesoace std رو ننوشتم برای همین مجبور شدم اول بنویسم ::std و بعد ;"cout<<"hello رو نوشتم ولی اگه همون بالای کد using namesoace std رو بنویسی دیگه لازم نیست که اول اونو بنویسی و یه دفعه اینطوری مینویسیش :

#include<iostream>
    using namespace std;

main(){
    cout<<"heloo";
    }

خب اگه دقت کنی توی کد بالایی من دیگه ::std رو ننوشتم چون که قبلا با using namespace std اون رو توی تموم کد هام قرار داده بودم و لازم نبود صداش کنم . . درواقع میشه گفت یه چیزیه که از طریقش std رو توی تموم خط کد هات فراخوانی میکنی و لازم نیست که همش صداش یزنی . . و در آخر هم اینو بگم که خب همونطور که میدونی هر دو کدی که برات فرستادم فقط hello رو چاپ میکنن و صد در صد سر این هم مشکلی نداری . . خب امیدوارم که توضیحمو فهمیده باشی و برات مفید بوده باشه . . اگر هم میخوای بدونی من اینو از کجا یاد گرفتم :
    https://www.aparat.com/v/D2eBb
    از توی آدرس بالایی بود . . آقای علی صیفی توی آپارات ++C رو توی 30 و خورده ای جلسه به صورت رایگان درس داده که میتونی بری ببینی فیلماشو . . این موضوع هم توی همون جلسه ی اول یا دوم گفت فکر کنم . .
    موفق باشی . .
    آخرین ویرایش به وسیله Hossein_A82 : یک شنبه 01 مهر 1397 در 14:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •