مشاهده دست آورد نظرسنجی: بگو با کدم از این سوال ها حال کردی

رای دهنده
10. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • خیلی باحال بود داد حال کردم با سروست

7 70.00%
  • ای چی نوشته این سورس اصلا به کارم نیامد.

3 30.00%
نظرسنجی چند گزینه ای
نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: دانلود برنامه حسابداری با امکانات کامل و همچنین چاپ فاکتور با تکنولوژی EF

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    محل زندگی
    شیراز

نقل قول: دانلود برنامه حسابداری با امکانات کامل و همچنین چاپ فاکتور با تکنولوژی EF

این تاپیک مربوط به نرم افزار حسابرسی شماست و جایی برای بحث در مورد توانایی های ADO و تکنیک های دیگر نیست
    همشه کوتاه کد نوشتن نشانه خوب نوشتن نیست
    شما یک wrapperبر Ado نوشتید و دارید استفاده میکنید این روشها قبلا مرسوم بوده الان هم بعضی ها پیاده سازی و استفاده میکنند ولی به منسوخ شده های برنامه نویسی پیوسته است
    منظور از کوئری از نظر شما چیست؟
    اجماع نظر اکثر برنامه نویسان پایگاه داده بر ان باورند تقاضاهای پشرفته توسط orm هایی مثل EF بسیار سریعتر نوشته مشود و در بعضی مواقع معادل SQL دستورات EF با Tsql به مراتب سخت تر و وقت گیر تر میباشد
    در ضمن مبحث UNIT TEST با ORM ها هم در نظر بگیرید
    این کندی برنامه های شما با EF بخاطر عدم آگاهی شما از چگونگی بکارگیری کارایی حداکثری EF می باشد
    اگر ado جوابگوی برنامه نویسان عصر حاضر بود مهندسین ماکروسافت سراغ تکنیک های دیگر نمیرفتند

نقل قول: دانلود برنامه حسابداری با امکانات کامل و همچنین چاپ فاکتور با تکنولوژی EF

نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    این تاپیک مربوط به نرم افزار حسابرسی شماست و جایی برای بحث در مورد توانایی های ADO و تکنیک های دیگر نیست
    همشه کوتاه کد نوشتن نشانه خوب نوشتن نیست
    شما یک wrapperبر Ado نوشتید و دارید استفاده میکنید این روشها قبلا مرسوم بوده الان هم بعضی ها پیاده سازی و استفاده میکنند ولی به منسوخ شده های برنامه نویسی پیوسته است
    منظور از کوئری از نظر شما چیست؟
    اجماع نظر اکثر برنامه نویسان پایگاه داده بر ان باورند تقاضاهای پشرفته توسط orm هایی مثل EF بسیار سریعتر نوشته مشود و در بعضی مواقع معادل SQL دستورات EF با Tsql به مراتب سخت تر و وقت گیر تر میباشد
    در ضمن مبحث UNIT TEST با ORM ها هم در نظر بگیرید
    این کندی برنامه های شما با EF بخاطر عدم آگاهی شما از چگونگی بکارگیری کارایی حداکثری EF می باشد
    اگر ado جوابگوی برنامه نویسان عصر حاضر بود مهندسین ماکروسافت سراغ تکنیک های دیگر نمیرفتند
    سلام و خسته نباشید دوست عزیز بنده همن طور که قول دادم فایل کمکی درست کردم و درون این تاپیک لینک تاپیک قرار دادم .
    دوم چرا وقتی کدنویسی کمتر باشه ردیابی کد برای خطایابی سریع تر هستش جسارت نباشه تجربه ای که بنده به دست آوردم در ADO,EF,Linq واقعا کدنویسی ADO هم از لحاظ سرعت و هم دستورات ساده تر کار راحت کرده.
    دوم مشاهده کنید تکنولوژی MVc هم داره کم کم میره کنار هستش ولی خود میکروسافت داره میزارتش کنار و Razor Pages رو در اولین لیست برنامه نویسی قرار داده و در این فایل آموزشی این سبک کد با کدنویسی Core Razor Pages ارتباط داره فقط به جای اون دستور نمایش که قرار دادم داخل Helper از یک نمایش خیلی هوشمند که حتی نوع پرامتر و همچیز از دیتابیس مقایسه میکنه و یکی حتی نوع فیلد اشتباه بدی گیر میده و درست مانند get;set; دستورات EF هستش ولی راحتر از اون و هوشمند و یک دستور دیگه هم داره برای تبدیل نمایش اطلاعات لیست به دیتاتیبل که در این فایل آموزشی قرار ندادم یعنی دو تا پرامتر یکی نمایش و دومی تبدیل مقادیر هستش اگه کسی مایل بود کدنویسی وب به صورت ADO ولی این تکنولوژی روی Razor Pages جواب میده ADO منظورم هستش یعنی در تکنولوژی MVC حتی امکان نوشتن ADO نویسی به آدم نمیده ولی در تکنولوژی جدید دست میکروسافت درد نکنه فکر به حال ما کرد و امکان ADO نویسی درون Razor Pages قرار داده مشاهده میکنید این تکنولوژی Razor Pages جدید هستش ولی امکانات ADO پشیبانی میکنه ولی MVC نه که خود میکروسافت این نیاورده درسته سریع مردم شیفته اش شدن ولی من نه چون ADO و خیلی کاراها قبول نمیکرد خودم بیزار بودم ولی با تکنولوژی جدید تونستم باز کاهش کدنویسسی داشتم باشم و سعی به یاد گیری کدنویسی جدید وب کنم.
    بله میکروسافت سعی داره با آوردن تکنولوژِی EF از دنیا ADO شاید خداحافظی کنه که این طوری هم فکر نکنم کنه چون با زدن سه تا دکمه ساده روی اسکیول سرور Ctrl+Shift+Q که پنجره ویزارد اسکیول برای نوشتن دستورات نمایش، ویرایش و و غیره خودش دستورات کاربردی مینویسه و خیلی جلو میندازه آدم رو که برخلاف EF باید یک ساعت وقت بزاری بنویسی تازه شک داری کوئری تو در تو آیا درست هستش یا نه چند بار آزمون خط میگیره آیا کوئری تو در تو درست یا نه ولی اسکیول ویزارد درست میکنی و خودش دستور قرار میده و همون لحظه تست میگیری میبینی درسته و کار کمتر میشه.
    حتما فایل بنده سر بزنید و مشاهده کنید چقدر کاهش و کدنویسی رو ساده تر کردم. حتی از EF کدنویسی کمتر شده

تاپیک های مشابه

1. آموزش: سورس کامل برنامه حسابداری فروشگاهی
    نوشته شده توسط Mask در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1401, 06:53 صبح
  2. سورس کامل برنامه حسابداری
    نوشته شده توسط RealDream در بخش Foxpro
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1390, 17:59 عصر
  3. درخواست یه برنامه حسابداری کامل
    نوشته شده توسط vahdat86 در بخش Access
    پاسخ: 11