نوشته شده توسط
davidrobert
سلام خسته نباشید . من الان اسکریپتی که برای شما فرستادم مشاهده کردم کامل همه شون هستن و وقتی شما به دیتابیستون این اسکریپت میدید امکانات زیادی مثل محاسبه سن که نیاز نیست توسط نرم افزار انجام بشه با دادن تولد و وفات مثلا سن رو حساب میکنه و یا برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی .
فانکشن MakeCompleteShmsiDate بهترین گذینه برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی هستش چون اونهایی که متولد 1250 هم هستن رو حساب میکنه .که این محاسبه تبدیل سال در MiladiToShamsi هم هستش ولی ایرادی که داره در سن های 1250 اشتباه حساب میکنه و یا حساب نمیکنه ولی از 1330 به بالاتر درست حساب میکنه چون برنامه که نوشته بودم برای ثبت اموات نیاز داشتم اونهای که متولد 1200 رو درست حساب کنه از این دستور استفاده کردم MakeCompleteShmsiDate و برای تبدیل شمسی به میلادی هم ShamsiToMiladi بهترین گذینه هستش که میتوانید استفاده کنید.
و در قسمت پارامتر به جای تاریخ دستی بدید پارامتر تاریخ که قرار ارسال بشه به دیتابیس رو در اون تاریخ قرار بدید خودش تاریخ ذخیره میکنه.
این روش روی ADO خوب جواب میده یک روش هم هستش در EF ولی به علت فوق کندی سرعت به هیچ عنوان بنده از EF اصلا استفاده نمیکنم چون فیلد های زیادی دارم که باید روش محاسبه انجام بشه و روی نوع فیلد varchar تاریخ شمسی امکانش نیست و از طرف دیگه نصف عملیات روی اطلاعات بنده روی دیتابیس هستش یعنی من مقدار هزینه میدم به دیتابیس خودش محاسبه میکنه همون ستون رو یعنی بنده کل دییتابیس هندل نمیکنم و فقط اون ستونی که ذخیره یا ویرایش میشه رو روی دیتابیس یه محاسبات خود جدول بعد از ذخیره و یا ویرایش برای بنده انجام میده و اطلاعات درست میکنه که اشتباه تو هیچ مواردی نباشه.
و این بگم من این فانکشن ها رو ننوشتم کلی روی اینترنت گشتم دانلود کردم و ازشون استفاده میکنم.