نقل قول نوشته شده توسط yasser_sajjadi مشاهده تاپیک
سلام دوستان در حال ساخت یک زبان جدید هستم که برای استفاده در سیستم عاملی که مینوشتم ازش استفاده کنم کدها رو خیلی روان و ساده و قابل فهم نوشتم حجم کمی داره و جای کار داره دوستانی که مایل به همکاری هستند و در این زمینه کار کردند برای توسعه زبان ایجاد شده بیام بدن تا با هم همکاری کنیم و توسعش بدیم زبان به صورت متن باز هست و میتونید از آدرس زیر دریافتش کنید https://github.com/Yasser-Sajjadi/pedar
با سلام تبریک میگم دوست عزیز کار جالبی انجام دادید امیدوارم موفق باشید. ولی به نظرم بیشتر شبیه یک Evaluator هست تا یک زبان جدید، به این علت که تا جایی که من دقت کردم شما از کلمات کلیدی زبان سی شارپ و نحو و شی گرایی جاوا و تا یک حدی هم از جاوا اسکریپت الگوبرداری کردید. حالا سوال این هست - که اصولا این زبان جدید به گفته شما چه بازدهی داره؟ این که شما نحو استفاده از دستورات را تغییر بدید وبعد در زبان سی آنها را مجددا به نحو اصلیشون تفسیر کنید که بازدهی را به شدت فدای این نحو جدید کردید. بیشتر شبیه زبان کاتلین ویا اسکالا هست که براساس پلت فورم جاوا در حال گسترش هستند البته به نظر من هیچ ایرادی هم نداره که الگوبرداری میکنید. ولی به شرط اینکه صرفا یک پروژه دانشجویی نباشه و انشاالله که در آینده قابل استفاده عموم باشه. و نکته آخر هم اینکه همانطور که می دانید.... برای ساخت یک کامپایلر جدید چند چالش اساسی و اصلی جود داره. 1- مدیریت حافظه 2- مدیریت پردازش ها سطح سیستم عامل 3- مدیریت پردازشگر 4-نحو و صرف دستورات 5- مدیریت وابستگی های کتابخانه ای 6- تولید کد اسمبلی مناسب برای معماری های مختلف 7- تولید کد ماشین مناسب معماری پردازندده 8- تولید کد executable and linkable formt ELF 9- انتخاب پلت فورم ویندور ویا لینوکس ویا مک ویا کراس پلت فورم بودن .... البته قصد من از گفتن این مطالب این نیست که شما دلسرد شوید ولی بهتره وقتی بیان میکنیم که یک زبان جدید کمی هم درباره اش توضیح بدیم که این موارد را چگونه رفع میکنید؟ ولی اگر هم که مثل خیلی از تکنولوژی های جدید الضهور مانند کاتلین بخواهید براساس یک پلت فورم معتبر مانند جاوا کار کنید که خوب قطعا زبان جدیدی خلق نخواهد شد.