خب پایینتر خودتون جواب خودتون رو دادید - باید با سازو کار مفسر بیشتر اشنا بشید- متوجه میشید - متوجه حرف شما هستم - ولی خب شما ساز و کاری که در نظر گرفته شده رو در نظر نگرفتید شایدم کلا ندید که متوجه نشدید. باید مفسر را بررسی کنید.
بله منظورم درایه بوده نوشتم ارایه- به اندازه int بهش اختصاص داده شده- قبلا هم توضیح دادم که عدد متغیر هست و ثابت نیست- خود شما هم میگید ۱۰۰ توی یک بایت جا میشه اگر بخوای عدد بیشتری مقدار دهی کنی اون خونه رو به intتبدیل میکنی اون موقع
*(int *)data = 5000;
الان مشخصه که داده از نوع ۳۲ بیت هست ؟ برادر این متغیر هست- متغیر - متغیر
ثابت نیست- چکار دارید توش ۱۰۰ هست - اون یک مثال هست - مثال - مثال
خب اگر معتقدید که اینطوری اون سه بایت اتلاف نشده پس چطور معتقدید که حافظه در لیست پیوندی به خاطر ادرس دهی ها اتلاف میشه! به قول خود شما به حافظه برمیگیرده پس از هر فرایندیا معتقدید اینجا باید اتلاف حساب کرد اونجا نه!!!
باید روی مفهوم متغیر بیشتر کار کنید متوجه خواهید شد چرا برای ۱۰۰ چهار بایت لازم است.
یک مفسر هم بنویسید به جواب بقیه سوالاتتان خواهید رسید.
و نکته اخر اینکه متن ها رو درست بخونید که سوالات رو تکرار نکنید - تقریبا چندین بار گفتم نوع متغیر ها ثابت نیست - اولین اشتباه شما این هست که شما فکر میکنید من یک زبان رو باز نویسی کردم - از این رو انتظار دارید همان کلید واژه ها در این زبان هم باشند - بعد متوجه نیستید که برای هر متغیر مقدار ثابتی تعریف نمیشود برای همین هر چند توضیح دادم باز هم متوجه نمیشوید چرا اتلاف رخ میدهد - یک مفسر بنویسید که داده ها متغیر باشند متوجه می شوید.
حتما در هنگام نوشتن کد متوجه اتلاف حافظه و سرعت بودم و چاره اندیشی کردم حالا موثر بوده تا حدودی هر چند بهترین حالت ممکن نبوده و بنده هم همچین ادعایی نداشتم و در نظر داشته باشید کد ها رو به تکامل هستند - نه رو به عقب - پس وقتی نوشته میشوند از بهترین حالت برخوردار نخواهند بود- برای همین هم دوستان رو به همکاری دعوت کردم - خب هر کس یه ایده داره - نگفتم بیاین ببینین عجب چیزی نوشتم که- گفتم بیاین ببینین چطور کاستی هاشو رفع کنیم. این یعنی کد در بهترین حالت نیست. فعلا فقط یک سازو کار اولیه هست که مشکل عموم نوشتن همین ساز و کار اولیس بعدش میشه ایده پردازی کرد و اینکه یک سری مزایا داره و یک سری معایب
من لیست پیوندی به ذهنم رسید - اگر میتونید خب تخصیص حافظه پویا درست کنید براش- که پیوندی هم نباشه و محدودیت حافظه هم نداشته باشه - بسم اللهسلام دوستان
در حال ساخت یک زبان جدید هستم که برای استفاده در سیستم عاملی که مینوشتم ازش استفاده کنم
کدها رو خیلی روان و ساده و قابل فهم نوشتم حجم کمی داره و جای کار داره
دوستانی که مایل به همکاری هستند و در این زمینه کار کردند برای توسعه زبان ایجاد شده بیام بدن تا با هم همکاری کنیم و توسعش بدیم
زبان به صورت متن باز هست و میتونید از آدرس زیر دریافتش کنید
https://github.com/Yasser-Sajjadi/pedar