ممنون دوست خوبم اما پاسخ های من
1. کد ایمنی شماره هست و نوع ایمنی نام جدول در ابتدا چهار جدول تعریف کردم به نامهای H، E، S و HSE که هر کدوم از اونها با شماره 1 تا تعداد معینی تعریف میشن لذای اینکه بدونم کدوم جدول و کدوم ردیف هست ناجارم از هر دو استفاده کنم
2. منظور من از ایجاد جدول جدول قراردادها بود که درون اون شماره قراردا و بهای واحد تغییر میکنه
3.
4. جدول جداگانه ای رو که گفتم منظورم جدولی که در هر ماه بر اساس جمع مقادی اون ماه و ماههای قبلی محاسبه و از ضرب مقدار در مبلغ میشه میزان پول پرداختی رو به تفکیک بدست آورد و در نهایت جمع کل مبلغ مشخص میشه
اطلاعات این جدول در هر ماه بر اساس میزان کار به انجام رسیده پر میشه و مبلغ قابل پرداخت محاسبه میشه
پاسخ ها:
1. همونطور که گفتم اطلاعات هر ماه بر اساس میزان کارکرد پیمانکار و تائید مشاور در جدول ثبت میشه میخوام از جمع هر ردیف مثلأ H-1 و ضرب اون در مبلغ اون ردیف پرداختی رو محاسبه و با جمع کل ردیفها مبلغ نهائی رو محاسبه کنم
2. جدول سوم من توسط اپراتوری که کارش ثبت اطلاعات هست بر اساس میزان کار تائید شده پر میشه و با من با محاسبه مبالغ میخوام کار کرد کل، کارکرد تا ماه قبل و کار کرد این دوره رو بدست بیارم
میخواستم PDF جدول نمونه رو ضمیمه کنم ولی متاسفانه نمیشه فایل PDF رو ضمیمه کرد باید اون رو به JPG تغییر بدم هر وقت تونستم ارسال میکنم
به هر حال ممنون از لطف شما