با سلام مجدد بعد از اینکه مشکل تایمر حل شد حالا یه مشکل جدید دارم که هر کاری کردم حل نمی شه
ببینید مقدار رو من از صفحه دوم ( در برنامه موجوده ) همون setting دارم به تایمر می دم یعنی کاربر در صفحه دوم داره قیمت رو میده در صفحه اصلی تایمر محاسبه رو انجام میده تا اینجا درست همچی هم حله اما مشکل اینجاست
وقتی start می کنم تایمر رو که کار می کنی stop هم نگهش می داره اما برای ریست چیکار کنم این بین مشکل ساز هست اومدم تو دکمه ریست
timer1.Enabled = false;
Setting frm;
if (Program.Forms.ContainsKey("Setting"))
{
frm = (Setting)Program.Forms["Setting"];
}
else
{
frm = new Setting();
Program.Forms.Add("Setting", frm);
}
Control[] Control = frm.Controls.Find("textBox1", false);
if (Control.Length != 0)
{
TextBox textBox = (TextBox)Control[0];
textBox.Text = "";
}
این شکلی عمل کردم بار اول ریست می کنه و خالی میشه اما برای بار دوم وقتی تایمر رو ریست می کنم فرضا اگه ثانیه دوم باشه ( البته رو هر ثانیه باشه همینه )
تایمر رو ریست کنی استارت که بزنی بازم از همون ثانیه شروع می کنه یعنی راهی باشه که بدون تغییر در setting و تغییر در مقدار داده شده به برنامه تایمر رو ریست کرد که مجددا از اول شروع به کار کنه
و یه مورد دیگه برای ثبت مقدار عددی در textbox داخل setting از این کد استفاده کردم
private void button1_Click_2(object sender, EventArgs e)
{
GiGiGaming.Properties.Settings.Default.A = textBox1.Text;
GiGiGaming.Properties.Settings.Default.Save();
}
در رویداد کلیک ثت و درون خود تیکس باکس هم یه متغییر که بیاد مقدار رو بگیره به این شکل
private void textsystem2_TextChanged(object sender, EventArgs e)
{
int number2 = Convert.ToInt32( textBox1.Text);
}
ممنون میشم از دوستان اگه می تونن راهنماییم کنن بخدا گیرم بدجور این موارد رو هم هیچ جا ندیدم تا ازش منبعی دریافت کنم بازم ببخشید